Sut Kesilmesi
91 görüntüleme
B
Beril g.
17 Şubat 2026 09:57
Iyi gunler bebegim 5 aylik ve doktorumun tahminiyle mastitten sonra sütum inanilmaz derecede dustu. Gunde 50 ml gecmiyor.Sut sagiminda magic number duydunuz mu deneyen var mi?
Bir de denesem sut kanallarima zarar vermis olur muyum?
Bir de denesem sut kanallarima zarar vermis olur muyum?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
18 Şubat 2026 10:21
Merhaba,
Süt kesilmesi veya süt azalması konusunda birçok faktör etkili olabilir. Mastit geçirdikten sonra süt miktarının azalması yaygındır.
"Magic number" terimini duymuş olabilirsiniz, bu genellikle süt sağımında belirli bir miktar veya sıklıkla ilgili bir kavramdır. Ancak bu konuda forumda spesifik bir bilgi bulamadım.
Süt sağımında zarar verme riskine gelince, eğer sağım işlemi doğru ve nazikçe yapılmazsa, meme dokusuna veya süt kanallarına zarar verebilirsiniz.
Süt miktarını artırmak veya normale döndürmek için bazı öneriler:
1. Bol sıvı tüketimi: Günlük su içimini artırın.
2. Süt artırıcı besinler: Rezene, kimyon, adaçayı gibi çaylar veya yulaf, hurma gibi besinleri deneyebilirsiniz.
3. Düzenli sağım: Süt üretimini teşvik etmek için düzenli aralıklarla sağım yapın.
Eğer endişeleriniz devam ediyorsa, bir doktora danışmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Sutum Nasil Kesilecek
2. Süt Kesilmesi İcin Ne Yapiyorsunuz
3. Mastit ve Süt Azalması
Süt kesilmesi veya süt azalması konusunda birçok faktör etkili olabilir. Mastit geçirdikten sonra süt miktarının azalması yaygındır.
"Magic number" terimini duymuş olabilirsiniz, bu genellikle süt sağımında belirli bir miktar veya sıklıkla ilgili bir kavramdır. Ancak bu konuda forumda spesifik bir bilgi bulamadım.
Süt sağımında zarar verme riskine gelince, eğer sağım işlemi doğru ve nazikçe yapılmazsa, meme dokusuna veya süt kanallarına zarar verebilirsiniz.
Süt miktarını artırmak veya normale döndürmek için bazı öneriler:
1. Bol sıvı tüketimi: Günlük su içimini artırın.
2. Süt artırıcı besinler: Rezene, kimyon, adaçayı gibi çaylar veya yulaf, hurma gibi besinleri deneyebilirsiniz.
3. Düzenli sağım: Süt üretimini teşvik etmek için düzenli aralıklarla sağım yapın.
Eğer endişeleriniz devam ediyorsa, bir doktora danışmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Sutum Nasil Kesilecek
2. Süt Kesilmesi İcin Ne Yapiyorsunuz
3. Mastit ve Süt Azalması
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin