Süt Kesilmesi İcin Ne Yapiyorsunuz
130 görüntüleme
R
Rahime
10 Ocak 2026 19:39
Merhaba bebegim 6 aylik meme emmiyor haliyle sagip biberonla veriyorum. Ama artik sutumu icmek istemiyor surekli sagdigim icin kanallar genislemis ve gunde 2 sagima indirgememe ragmen sutumde azalma olmuyor bu sureci nasil sonlandirabilirim adacayi da iciyorum.

Hatice C. ..
10 Ocak 2026 19:42
Sağmayın kendi haline bırakın sağdikca uyarılma olur gelir süt.
R
Rahime
10 Ocak 2026 19:44
Annem ve ablam meme kanseri malesef sut kalmasindan dolayi tumore donusmus doktorlarin dediklerine gore bu yuzden birakip kendiliginden kesilmesi bana korku veriyor acikcasi. Azaltarak gitgde kesilmesini istiyorum ama naparsam azalmiyor 6 aydir surekli sagdigim icin kanallar genişlemiş durumda
M
Melike M.
10 Ocak 2026 20:45
Bende sağarsanız sütte kesilme olmaz diye biliyorum.Sağım yapmadan kendisinin zamanla kurumasını beklemek daha doğruymuş bu durumda öyle duymuştum.Ama sizide anlıyorum anneniz ve ablanızın sağlık sorunundan ötürü çok daha endişelisiniz haklı olarak.Ben sizin yerinizde olsam bi doktora gidip endişemi paylaşıp öneri alırdım mutlaka
R
Rahime
10 Ocak 2026 20:48
Doktor gorusunu aldim ama anne sutunun yararli oldugundan bebek icmiyorsa bile zorlamam gerektigini dediler bana acikcasi bu konuyla alakali doktorlardan istedigim cevabi duymadim hic
S
Seyhan K.
10 Ocak 2026 20:56
Bende artırmak için uğraşıp duruyorum ama bir türlü artmıyor sağımda yapıyor az çok oğlumda emiyor ama bir türlü istediğim gibi artmıyor
R
Rahime
10 Ocak 2026 21:47
Herkesin istegi farkli iste kimisi kesmek istiyor kimisi artmasini.. bol bol sagim yapin gece sagimi mutlaka yapin sutu arttiran en etkili seylerden biri
B
Buket ..
10 Ocak 2026 21:56
Adaçayı ve nane çayının düzenli kullanımı azaltır diye biliyorum. Sütü sadece göğsü rahatlatacak kadar elinizle çok az sagmaniz gerekiyor
A
Aleyna T.
10 Ocak 2026 22:13
Direkt olarak kesmek istiyorsanız eczaneye danışın ilacı var dostinex kızım 21 aylıktı artık sütten kestiğimde zorlanmamak için direkt bunu kullandım
R
Rahime
11 Ocak 2026 02:34
İlaci oldugunu bilmiyordum kacgunde kesildi sizin bu ilacla
F
Fadime Ö.
11 Ocak 2026 13:30
Rahime hanım konudan bağımsız sağarak sütünüzü nasıl arttırdınız bende sağarak besliyorum bebeğimi artış olacağı yerde azalıyor gittikçe
R
Rahime
11 Ocak 2026 13:32
Rezene ve sut yapan caylar var onu ictim. Her seyden onemlisi stres yapmayin hicbir konuyu ve duzenli sagim yapin.3 saatte bir sagip durdum bebek emmese icmese dahi. Gece 12 sonra 3 ve 6 en onemli saatler bunlar