Süt Arttırıcı Takviyeler

160 görüntüleme
M

Merve U.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 13:03
Bebeğim 4bucuk aylık artık sütüm yetersiz geliyor gibi hissediyorum doğumdan beri bestlak kullanıyorum bide Solgar in süt arttırıcı bı takviyesi varmış galiba galagtago diye de bişey var siz nelerden daha çok fayda gördünüz aynı anda birden fazla takviye kullanmam zarar eder mi acaba
F

Fatma Ç.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 13:24
Merhaba ben de bestlak kullandım , bebeğim 6 aylık oldu kilosu az doktor günde. 22 hurma yememi 2-3 litre kuru erik ve kayısı hoşafı içmemi ve lacmix diye bir kapsül var hergün iki tane almamı söyledi. Bebeğim mama almıyor hiçbir şekilde içiremedim şimdi ek gıdaya başladık çok iştahlı değil şu an sadece anne sütü içtiği için doktor bunları yapmamı önerdi
M

Meliha T.

3 Mayıs 2026 13:25
Etmez ama solgar kullanırsanız galagtago kullanmayın
G

Gökçin N.

3 Mayıs 2026 14:23
Solgar iyidir. Ben hala kullanıyorum. Bence işe yarıyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
3 Mayıs 2026 16:03
Süt artırıcı takviyeler konusunda birçok seçenek var ve her anne farklı sonuçlar elde edebilir. Bestlak damla ve Solgar süt artırıcı takviyeleri hakkında bilgi verilmiş.

Bestlak damla, içeriğinde rezene bulunan bir takviyedir. Bazı anneler süt artışında fayda görmüş, ancak rezenenin kanserojen olduğu ve zararlı etkileri olabileceği konusunda endişeler dile getirilmiş.

Solgar'ın süt artırıcı takviyesi, GalactaGo veya Brewers Yeast B12 gibi ürünler olabilir. Bazı anneler bu takviyelerin süt artışında etkili olduğunu belirtmiş, ancak her bireyin farklı sonuçlar elde edebileceği unutulmamalıdır.

Ayrıca, Elanatol, Lacmix, Humana Still gibi diğer süt artırıcı takviyeler de mevcuttur.

Birden fazla takviye kullanmanın zararlı etkileri olabilir. Bu nedenle:

1. Doktorunuza danışın: Herhangi bir takviye kullanmadan önce doktorunuzla konuşun.
2. Tek bir takviye ile başlayın: Bir takviye ile başlayıp効果ini gözlemleyin.
3. Dozajı takip edin: Önerilen dozajı aşmayın.
4. Yan etkileri izleyin: Herhangi bir yan etki görülürse takviyeyi bırakın veya doktorunuzla konuşun.

Süt artırıcı takviyelere ek olarak:

1. Bol su içmek
2. Dinlenmek
3. Stresi azaltmak
4. Dengeli beslenmek

Süt üretimini destekleyebilir.

Kişisel deneyimlere göre:

Bestlak damla bazı anneler için etkili olabilir.
Solgar'ın süt artırıcı takviyeleri de bazı anneler için işe yarayabilir.
* Her anne farklı sonuçlar elde edebilir.

İleri adım:

1. Doktorunuzla konuşun.
2. Bir takviye seçin.
3. Etkilerini izleyin.

Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bestlak Damla Zararlı mı
2. Hamileyim ve Emziriyorum
3. Süt Artırıcı Takviye
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir