Bestlak Damla Zararlı mı

197 görüntüleme
B

Burcu A.

1 Ağustos 2025 10:02
Rezenenin genotoksik olduğu söyleniyor süte geçer mi bu damla bebeğime zarar verir mi
E

Ecem

1 Ağustos 2025 10:07
Ben çok kullandım aksine süt arttırıyor
B

Burcu A.

1 Ağustos 2025 10:09
Evet süt artırıyor ama rezenenin kanserojen olduğu söyleniyor bu ürünün içeriğinde de rezene var
Ş

Şebnem Y.

5 Ağustos 2025 17:28
Bestlaki bilmiyorum ama bizim doktorumuz da rezenenin iyi olmadigini soyluyor. Google'a yazarsaniz rezenenin son zamanlar yapilan arastirmalarda bebeklerin ilerki yasamlarinda probleme sebep olabildigi ortaya cikmis
B

Burcu A.

5 Ağustos 2025 17:34
Evet malesef ama Osman hoca rezenenin zararlı olmadığını söylüyor . Bu konuda kararsızım Bestlak çok güzel süt arttırıyor çünkü
Ş

Şebnem Y.

5 Ağustos 2025 17:36
Ben icim rahat etsin istedigim icin rezene alternatiflerine yoneldim. Siz nasil rahat edecekseniz oyle yapin bence 😊
B

Beyza N. ..

5 Ağustos 2025 17:41
Bestlak damlayı ne şekilde kullanıyorsunuz? Günde üç kez mi dört kez mi acaba?
E

Esra K. B.

5 Ağustos 2025 19:18
Sür arttırmak için neler yapıyorsunuz
B

Burcu A.

5 Ağustos 2025 19:19
Ben de Solgar süt artırıcı aldım faydasını gördüm ama bence bir Bestlak değil
Ş

Şebnem Y.

5 Ağustos 2025 21:21
Ben de solgar kullaniyorum. Bol bol su ve uyku en lazim olani, bende onlar eksik en cok. Onlari tamamlamaya calisiyorum ve elimden geldigince endise etmemeye calisiyorum.
H

Hilal Ş.

5 Ağustos 2025 21:50
İçtiğimiz emziren anne çayları içerisinde de rezene bulunuyor onlarda zararlı o zaman değil mi?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir