Sünnet Mersin
269 görüntüleme
Ş
Şaziye
6 Mart 2026 22:29
Mersin de sünnet için hangi doktoru önerirsiniz?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Mart 2026 22:57
Dilerseniz konunuzla ilgili benzer bu konulara bakabilirsiniz:
1. Konya Sünnet
2. Ordu Sünnet
3. Sünnet
1. Konya Sünnet
2. Ordu Sünnet
3. Sünnet
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ceylan I. S.
8 Mart 2026 01:50
Biz 4 aylıkken Toros devlet hastanesi üroloji bölümünden doktor Zafer Yıldırım’a yaptırmıştık lokal anestezi olarak gayette iyiydi ilgisi alakası oğlumun canı hiç yanmadı öyle sancılı bir süreçte geçmedi gayet hızlı iyileşti hatta biz sadece sünnetten sonra çevresine sarılan sargı bezini çıkarıp biraz aşağıya doğru gerdirip deriyi o şekilde merhemi ve kantoran yagını sürüp gazlı bez koyup bezini kapatmamız gerekiyordu ben sadece sünnetten sonra sarılan o gazlı bezi çıkarmamıştım bir iyileşme süresi 1 hafta uzamıştı kontrole götürdüğüm de doktor bey çıkarıp o şekilde pansumanını yapmanız gerekiyor demişti onun dışında her şey iyiydi ama ilk çocuk ilk sünnet olunca bilememiştik bizde o an ki çocuğumun sünnet olmaz telaşı e biraz da annelik yüreği acısı benim canım daha çok acımıştı yani o yüzden kafamda kalmamıştı doktorun dedikleri siz dikkat edin diye söylüyorum bu şekilde yapılıyor ama doktorumdan gayet memnundum şehir hastanesini düşünmedim çünkü angarya iş olarak görüyorlar ve genel anestezi yapıyorlar lokal anestezi çocuklar için her zaman daha doğru olan yöntem
Ş
Şaziye
8 Mart 2026 01:54
Biz 4 aylıkken Toros devlet hastanesi üroloji bölümünden doktor Zafer Yıldırım’a yaptırmıştık lokal anestezi olarak gayette iyiydi ilgisi alakası oğlumun canı hiç yanmadı öyle sancılı bir süreçte geçmedi gayet hızlı iyileşti hatta biz sadece sünnetten sonra çevresine sarılan sargı bezini çıkarıp biraz aşağıya doğru gerdirip deriyi o şekilde merhemi ve kantoran yagını sürüp gazlı bez koyup bezini kapatmamız gerekiyordu ben sadece sünnetten sonra sarılan o gazlı bezi çıkarmamıştım bir iyileşme süresi 1 hafta uzamıştı kontrole götürdüğüm de doktor bey çıkarıp o şekilde pansumanını yapmanız gerekiyor demişti onun dışında her şey iyiydi ama ilk çocuk ilk sünnet olunca bilememiştik bizde o an ki çocuğumun sünnet olmaz telaşı e biraz da annelik yüreği acısı benim canım daha çok acımıştı yani o yüzden kafamda kalmamıştı doktorun dedikleri siz dikkat edin diye söylüyorum bu şekilde yapılıyor ama doktorumdan gayet memnundum şehir hastanesini düşünmedim çünkü angarya iş olarak görüyorlar ve genel anestezi yapıyorlar lokal anestezi çocuklar için her zaman daha doğru olan yöntem

Ceylan I. S.
19 Mart 2026 22:50
Hayır aynı güne vermiyorlar ben 1 ay sonrasına alabilmiştim sünnet olacağı günü
Ş
Şaziye
20 Mart 2026 13:32
Yaptırdım artık Mersin’e gelmedik. Maraş’ta çok iyi bir doktora yaptırdım. İyi ki burda olmuş. Eli çok hafif. İlk oğlumun sünnetini Mersin’de Forum yaşam da bir doktordu. Yani iyi diyordum ama şimdi bu doktorun yaptığını görünce arada dağlar kadar fark var. İlk oğlumun sünnet yerinde altta toplu bir ben kadar et parçası var dikiş hatası büyük ihtimalle. Ayrıca çok morarmıştı. Yavrum zaten sünnet olurken de çok ağlamıştı. İlk iğne yapılırken. Bunda sıfır ağlama sesini çıkarmadı bebeğim. Normal akışında gitti her şey be 10-15 dk civarında her şey bitti. Eve geldim her kremi sürdüğümde baktım kızarıklık yok. Doktor çizgi çekmişti ve 3 yere nokta koymuştu yaparken aynı şekilde oldu sünnet yerinde hiç bir yamukluk yok. Keşke ilk oğlumu da bu doktorda yaptırsaydım pişmanım.
Ş
Şaziye
20 Mart 2026 13:34
Sünnet odasına kadar bin kat daha iyiydi bu doktorun çok pişmanım keşke burda olsaydı ilk oğlumda 😭

Ceylan I. S.
23 Mart 2026 00:09
Çok geçmiş olsun sevindim sizin ve bebeğinizin adına 🥰🙏 ilk çocuk her zaman tecrübesizlik yapacak bişey yok maalesef bizde onlarla beraber öğreniyoruz yaşıyoruz her şeyin ilkini sağlık olsun sağlıklı olsunlarda gerisi sorun değil tekrardan çok geçmiş olsun ☺️
Yükleniyor...