Sünnet Kantaron Yağı
251 görüntüleme
Ş
Şaziye
10 Mart 2026 21:57
Merhabalar. Bugün sünnet olduk. Kantaron yağını her bez değişiminde dökmeye başlamalı mıyım? Yoksa 1-2 gün geçtikten sonra mı kullanmaya başlayalım?
A
Arzu.G
10 Mart 2026 22:05
Biz ilk günden itibaren kremiyle dönüşümlü kullandık her bez değişiminde .krem 1haftaydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam sonra kantarona devam ettik bir süre daha

Hatice C. ..
10 Mart 2026 22:14
Sünnet Zorlu bir süreç mi daha gece gündüz uykuları oturmadı yoksa bende düşünüyorum ama bilemedin 🫣🫣
Ş
Şaziye
10 Mart 2026 22:19
Ne kadar erken o kadar iyi. Bir de işin ehline denk gelmek gerekiyor bunu anladım. İlk oğlumda denk geldiğimiz doktor biraz iyi değilmiş onu anladık. Çocuğum çok ağlamıştı. Bunda sıfır ağlama. Sadec lokal anestezi yapılırken biraz yüz ifadesi değişti o kadar.
M
Melda E.
10 Mart 2026 22:44
Doktor bize vermedi sadece dezenfektan sprey söylemişti sabah akşam bez değişiminde onu sıkıyorduk.
M
Melda E.
10 Mart 2026 22:45
Sünnet Zorlu bir süreç mi daha gece gündüz uykuları oturmadı yoksa bende düşünüyorum ama bilemedin

Hatice C. ..
10 Mart 2026 22:47
Kolay geçti bizim 2,5 aylıktı bebeğim. sadece ilk gün halsizdi biraz sonra rahatladı
güzelce kolaylıkla da darısı bize inşaAllah yaza nasip olursa düşüncemiz sünnete.
M
Melda E.
10 Mart 2026 22:52
Şimdiden geçmiş olsun, kolay geçer umarım
A
Arzu.G
10 Mart 2026 23:35
Sünnet Zorlu bir süreç mi daha gece gündüz uykuları oturmadı yoksa bende düşünüyorum ama bilemedin

Hatice C. ..
11 Mart 2026 00:05
Şimdiden geçmiş olsun, kolay geçer umarım

Hatice C. ..
11 Mart 2026 00:07
Biz [7.ayda](7.ayda) yaptırdık o gün keşke dönmeye başlamadan yaptirsaydim demiştim .hareketlenince biraz daha zor oluyor tabi ama asla korkulan kadar zorlu bir süreç değil. önemli olan iyi bir cerrah ve sonrasında bir hafta kadar dikkat ediyorsunuz
A
Arzu.G
11 Mart 2026 00:13
Yaza düşünmem rahatca altını açıkta bırakabilmek ve biraz daha büyümüş olması çocuk cerrahisi ne der yapmayı uygun görür mü ileri bi tarih verir mi bilmiyorum ama kısmet artık

Hatice C. ..
11 Mart 2026 00:15
Kaç aylık şuan ? Biz Mart ayında yaptırmıştık hergun ılık suda küvette oturtun demişti doktor çok çabuk atmıştı kabukları bardak kullandık zaten bir hafta .yürüyen ya da emekleyen bebeğinizin altını açık birakamazsiniz zaten dokunur temas eder tahriş eder sürter biyere enfeksiyon kapabilir Allah korusun

Hatice C. ..
11 Mart 2026 00:17
Kaç aylık şuan ? Biz Mart ayında yaptırmıştık hergun ılık suda küvette oturtun demişti doktor çok çabuk atmıştı kabukları bardak kullandık zaten bir hafta .yürüyen ya da emekleyen bebeğinizin altını açık birakamazsiniz zaten dokunur temas eder tahriş eder sürter biyere enfeksiyon kapabilir Allah korusun
A
Arzu.G
11 Mart 2026 00:21
İnşaAllah bişey olmaz doğru diyorsun ama ne bileyim yine de acele etmek istemiyorum sünnetten sonra sıkıntı yaşayanları duyuncada daha da ileriye almalı mıyım dedirtiyor
Ş
Şaziye
11 Mart 2026 00:25
Hanımlar şimdi ben kantaronu dökeyim mi dökmeyeyim mi 😅 elimde bekliyorum kararsız kalıp geri bırakıyorum. 10 saat geçti üzerinden sünnet olalı.
A
Arzu.G
11 Mart 2026 00:41
Hanımlar şimdi ben kantaronu dökeyim mi dökmeyeyim mi 😅 elimde bekliyorum kararsız kalıp geri bırakıyorum. 10 saat geçti üzerinden sünnet olalı.
A
Arzu.G
11 Mart 2026 00:42

Hatice C. ..
11 Mart 2026 00:44
Sadece su kendini keşfetme dönemi dedikleri yaş aralığında onermiyordu Osman hoca yanlış hatırlamıyorsam travma yapabiliyormus sanırım ona dikkat edin .oğlum şuan 18 aylık bu dönemlerde yaptırmak çok zor olurdu mesela çünkü bez değiştirmek bile sinir bozucu bir mesai istiyor yerinde durmuyor giyinmek istemiyor heryere tırmanıyor .ihtimaller riskler her zaman var doktorlar en iyisini bilir tabi .inşallah kolayca atlatirsiniz siz de
Ş
Şaziye
11 Mart 2026 01:28
:) dikiş mi var klipsli mi
Ş
Şaziye
11 Mart 2026 01:29
11 saat sonra dökmüş oldum