Sosyal Medya

936 görüntüleme
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ekim 2025 18:33
Merhaba beni takip eden ve sorularını sormak isteyenler bana gerek buradan gerek sosyal medyadan gerek telefonumdan ulaşıyorlar. Fakat kendi instagram hesabımda özel hayatımı fazlaca paylaştığım için eskiden olduğu gibi anne bebek adına bir hesap açtım
anne_bebek_hemsiresi
Yazarak ulaşabilir sorularınızı dilediğiniz gibi sorabilirsiniz 💙💙💙💕🙏🏼
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Mart 2026 23:49
H.Nur
Merhaba bir bebek çok huzursuz çok mızmız ve uyku problemi yaşıyor diyebilmemiz için örnek bir tablo anlatabilir misiniz?
Kaç aylık bir bebekten bahsediyoruz
H

H.Nur

20 Mart 2026 23:50
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Kaç aylık bir bebekten bahsediyoruz
7 ay 9 günlük bir bebek 🤍
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Mart 2026 23:57
H.Nur
7 ay 9 günlük bir bebek 🤍
geceleri sık aralıklarla uyanıyorsa,beslenme reddi yaşanıyorsa,sürekli ağlama durumu varsa aslında mızmız diyebiliriz ama 7. Ay atak dönemi ve bunlar çok normal şeyler sadece gece uykusunun artık oturmuş olmasını istediğimiz için uyku eğitimi aldırılabilir diyebilirim sorduğunuz spesifik bir durum var mı ?
H

H.Nur

21 Mart 2026 00:03
4 ay 5 günlükten bu yana yani 3 ayda 7. Dişini çıkarıyor her bebeğin gelişimi farklıdır elbette ancak genel gün içindeki hızlı sıkılması durumu bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bir de konudan bağımsız olarak yeni yeni ağzıyla yani alt üst dudağını açıp kapatmayla pp sesi çıkarıyor ağız şapırdatma gibi sesler çıkıyor normal mi?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Mart 2026 00:04
H.Nur
4 ay 5 günlükten bu yana yani 3 ayda 7. Dişini çıkarıyor her bebeğin gelişimi farklıdır elbette ancak genel gün içindeki hızlı sıkılması durumu bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bir de konudan bağımsız olarak yeni yeni ağzıyla yani alt üst dudağını açıp kapatmayla pp sesi çıkarıyor ağız şapırdatma gibi sesler çıkıyor normal mi?
Çıkarttığı sesler çok normal çığlıklar başlayacak daha :) Diş bebekleri oldukça hırpalayan bir konu o nedenle tüm huzursuzlukları normal karşılıyoruz açıkçası
H

H.Nur

21 Mart 2026 00:08
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Çıkarttığı sesler çok normal çığlıklar başlayacak daha :) Diş bebekleri oldukça hırpalayan bir konu o nedenle tüm huzursuzlukları normal karşılıyoruz açıkçası
Teşekkür ederim cevaplarınız için 💞
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Mart 2026 01:14
H.Nur
Teşekkür ederim cevaplarınız için 💞
Rica ederim ♥️
Z

Zekiye S. Y.

31 Mayıs 2026 22:36
Merhabalar. Bebeğim 68 günlük. 39+1 de doğum yaptım. Yüksek ses olunca irkiliyor. Gözleriyle bizi takip ediyor. Sosyal gülümseme yok. Kendi kendine güldüğü gibi bize gülmüyor. Gülecek gibi oluyor ama gülmüyor. Endişelenmeli miyim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir