Sosyal Medya
936 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
14 Ekim 2025 18:33
Merhaba beni takip eden ve sorularını sormak isteyenler bana gerek buradan gerek sosyal medyadan gerek telefonumdan ulaşıyorlar. Fakat kendi instagram hesabımda özel hayatımı fazlaca paylaştığım için eskiden olduğu gibi anne bebek adına bir hesap açtım
anne_bebek_hemsiresi
Yazarak ulaşabilir sorularınızı dilediğiniz gibi sorabilirsiniz 💙💙💙💕🙏🏼
anne_bebek_hemsiresi
Yazarak ulaşabilir sorularınızı dilediğiniz gibi sorabilirsiniz 💙💙💙💕🙏🏼

Ayça K. A.
Hemşire
20 Mart 2026 23:49
Merhaba bir bebek çok huzursuz çok mızmız ve uyku problemi yaşıyor diyebilmemiz için örnek bir tablo anlatabilir misiniz?
H
H.Nur
20 Mart 2026 23:50
Kaç aylık bir bebekten bahsediyoruz

Ayça K. A.
Hemşire
20 Mart 2026 23:57
7 ay 9 günlük bir bebek 🤍
H
H.Nur
21 Mart 2026 00:03
4 ay 5 günlükten bu yana yani 3 ayda 7. Dişini çıkarıyor her bebeğin gelişimi farklıdır elbette ancak genel gün içindeki hızlı sıkılması durumu bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bir de konudan bağımsız olarak yeni yeni ağzıyla yani alt üst dudağını açıp kapatmayla pp sesi çıkarıyor ağız şapırdatma gibi sesler çıkıyor normal mi?

Ayça K. A.
Hemşire
21 Mart 2026 00:04
4 ay 5 günlükten bu yana yani 3 ayda 7. Dişini çıkarıyor her bebeğin gelişimi farklıdır elbette ancak genel gün içindeki hızlı sıkılması durumu bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bir de konudan bağımsız olarak yeni yeni ağzıyla yani alt üst dudağını açıp kapatmayla pp sesi çıkarıyor ağız şapırdatma gibi sesler çıkıyor normal mi?
H
H.Nur
21 Mart 2026 00:08
Çıkarttığı sesler çok normal çığlıklar başlayacak daha :) Diş bebekleri oldukça hırpalayan bir konu o nedenle tüm huzursuzlukları normal karşılıyoruz açıkçası

Ayça K. A.
Hemşire
21 Mart 2026 01:14
Teşekkür ederim cevaplarınız için 💞
Z
Zekiye S. Y.
31 Mayıs 2026 22:36
Merhabalar. Bebeğim 68 günlük. 39+1 de doğum yaptım. Yüksek ses olunca irkiliyor. Gözleriyle bizi takip ediyor. Sosyal gülümseme yok. Kendi kendine güldüğü gibi bize gülmüyor. Gülecek gibi oluyor ama gülmüyor. Endişelenmeli miyim
Yükleniyor...