Sma Serisi Mama

267 görüntüleme
Kübra

Kübra

20 Ocak 2026 09:13
Kızlar esema serisini araştırdım Nestle müşteri hizmetleri ile konuştum hatalı olan parti serilerinin Hepsi toplanılmış Türkiye'de böyle bir Mama kalmamış gönüllü çağırma oluşmuş Almanya'da üretim firmasında Tespit edilip gönüllü çağırmasıyla Türkiye'de tüm mamalar toplanılmış şu anki alacağımız Sama tüm mamaları gönül rahatlığıyla kullanabileceğimizi söylediler Yine de bir anne olarak aldığın partı numarasını nereden sorgulayacağımı sordum bana şöyle bir siteden Parti numarasını sorgulayacağımı söylediler nestle momandme Bu siteden Parti numaranızı kontrol edebilir misiniz artık geri dönebiliriz:)
Kübra

Kübra

20 Ocak 2026 15:38

Gizem

Ya bu beni o kadar rahatlattı ki teşekkürler çünkü oğlumun süt alerjisi var laktozsuz mama kullanıyorum sadece sma ve bebelac laktozsuz mama var bebelac içime hiç sinmiyordu

Benimde icime sinmiyordu dün akşam bi şans vermek istedim mama dağılmıyo bile içeriğinde palm yağı olduğunu gördüm ben tavsiye etmiyorum sma geri dönücem
G

Gizem

20 Ocak 2026 15:39

Kübra

Benimde icime sinmiyordu dün akşam bi şans vermek istedim mama dağılmıyo bile içeriğinde palm yağı olduğunu gördüm ben tavsiye etmiyorum sma geri dönücem

Smanın laktozsuz mamasıda dağılmıyor minik çırpma teliyle çırparak yapıyoruz
İ

İlkin D.

21 Ocak 2026 13:59
Kübra Hanım sma ya başladınız mı?
Kübra

Kübra

21 Ocak 2026 21:30

İlkin Demir

Kübra Hanım sma ya başladınız mı?

Evet başladım gayet iyi e bebekden alabılırsınız sıkıntı partılerı satışa koymamaya özen gösterıyolar zaten mama reyonnuna bılgılendırme afışi asmışlar ordan kontrol edebılıyosunuz
İ

İlkin D.

21 Ocak 2026 22:37
Teşekkür ederim Kübra Hanım ama şöyle de bir yazı okudum biraz kafam karışık ve bilemiyorum size de paylaşmak istedim gene de.
image
Kübra

Kübra

21 Ocak 2026 23:15

İlkin Demir

Teşekkür ederim Kübra Hanım ama şöyle de bir yazı okudum biraz kafam karışık ve bilemiyorum size de paylaşmak istedim gene de.
image

Comfort 1 parti serisi 3 tane var parti numarası obur parti serilerinde yok palm yağıda ıcermıyo bu gün hep verdim bisey gözlemlemedim rafdakı mamaların coguda satılmıştı son 4 tane vardı 3unu ben aldım sıkıntı cıkan partı numaralarının afışını asmışlardı siz uygun gormezseniz kullanmayın tabiki benim açımdan bı sıkıntı cıkmadı arastırdım parti serı numaralarını aldım kullanıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir