Sma Serisi Mama
267 görüntüleme

Kübra
20 Ocak 2026 09:13
Kızlar esema serisini araştırdım Nestle müşteri hizmetleri ile konuştum hatalı olan parti serilerinin Hepsi toplanılmış Türkiye'de böyle bir Mama kalmamış gönüllü çağırma oluşmuş Almanya'da üretim firmasında Tespit edilip gönüllü çağırmasıyla Türkiye'de tüm mamalar toplanılmış şu anki alacağımız Sama tüm mamaları gönül rahatlığıyla kullanabileceğimizi söylediler Yine de bir anne olarak aldığın partı numarasını nereden sorgulayacağımı sordum bana şöyle bir siteden Parti numarasını sorgulayacağımı söylediler nestle momandme Bu siteden Parti numaranızı kontrol edebilir misiniz artık geri dönebiliriz:)

Kübra
20 Ocak 2026 15:38
Ya bu beni o kadar rahatlattı ki teşekkürler çünkü oğlumun süt alerjisi var laktozsuz mama kullanıyorum sadece sma ve bebelac laktozsuz mama var bebelac içime hiç sinmiyordu
G
Gizem
20 Ocak 2026 15:39
Benimde icime sinmiyordu dün akşam bi şans vermek istedim mama dağılmıyo bile içeriğinde palm yağı olduğunu gördüm ben tavsiye etmiyorum sma geri dönücem
İ
İlkin D.
21 Ocak 2026 13:59
Kübra Hanım sma ya başladınız mı?

Kübra
21 Ocak 2026 21:30
Kübra Hanım sma ya başladınız mı?
İ
İlkin D.
21 Ocak 2026 22:37
Teşekkür ederim Kübra Hanım ama şöyle de bir yazı okudum biraz kafam karışık ve bilemiyorum size de paylaşmak istedim gene de.

Kübra
21 Ocak 2026 23:15
Teşekkür ederim Kübra Hanım ama şöyle de bir yazı okudum biraz kafam karışık ve bilemiyorum size de paylaşmak istedim gene de.