Sma Serisi Mama

42 görüntüleme
Kübra

Kübra

20 Ocak 2026 06:13
Kızlar esema serisini araştırdım Nestle müşteri hizmetleri ile konuştum hatalı olan parti serilerinin Hepsi toplanılmış Türkiye'de böyle bir Mama kalmamış gönüllü çağırma oluşmuş Almanya'da üretim firmasında Tespit edilip gönüllü çağırmasıyla Türkiye'de tüm mamalar toplanılmış şu anki alacağımız Sama tüm mamaları gönül rahatlığıyla kullanabileceğimizi söylediler Yine de bir anne olarak aldığın partı numarasını nereden sorgulayacağımı sordum bana şöyle bir siteden Parti numarasını sorgulayacağımı söylediler nestle momandme Bu siteden Parti numaranızı kontrol edebilir misiniz artık geri dönebiliriz:)
Emel C.

Emel C.

20 Ocak 2026 08:04
Merhaba ben kontrol ettim ama korkuttu bu durum beni geri donmeyi pek düşünmüyorum şuan bebelac deniyorum çok kusturuyor bitince başka deniycem
G

Gbüşra

20 Ocak 2026 08:10
Ya bende bu konudan muzdaribim Sma bize çok iyi geliyordu şu an hipp kullanıyoruz bebeğim çok kötü kabız oldu koyun kakası gibi kaka yapıyor. Aptamilde de aynı şikayet var diyorlar Sma ya dönmeye gönlüm el vermiyor gibi ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de şey duydum bu toxin madde diğer mamalarda da var ama söylemiyolar sma gönüllü olarak çağırmış diyen de var. Mantıken bakınca Sma şu an büyük bir yükün altına girdi ve bir firma kendine bunu neden yapsın diye de düşünüyorum. Mesela diğer mamalarda çıksa Sma nın olayından dolayı belki söylemeyecekler.
Kübra

Kübra

20 Ocak 2026 08:16

Emel Coşar

Merhaba ben kontrol ettim ama korkuttu bu durum beni geri donmeyi pek düşünmüyorum şuan bebelac deniyorum çok kusturuyor bitince başka deniycem

Bebelac mama hiç dağılmıyor hiç sevmedim verdiğim gibi çökelek kusuntusu gibi çocuğum geri çıkarttı 2 kullanımda

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir