Sezeryanmı Yoksa Normal Doğummu?

376 görüntüleme
Lale K.

Lale K.

30 Mart 2026 11:23
Kızlar hangisi daha rahat oluyo sizce ben normal doğumdan korkuyorum o yüzden sezeryan istiyorum ama beldenmi yoksa tam uyutulmakmı orasına karar veremiyorum
İ

İnanç B.

7 Nisan 2026 01:40
Normal doğum en güzeli bence de anne için çok fazla ağrılı olan birşey değil herkesin acı eşiği farklı tabi ama şöyle söyleyebilirim benimle aynı düğün doğum yapanlarla karşılaştım 5. Gün ben rahat yürürken onlar zorlananak yürüyordu kolay değil 7 kat kesilmek dikişlerimin iyileşip düşmesi 20 gün sürdü iyi ki de normal olmuş diyorum
G

Gülcan Ş.

7 Nisan 2026 02:13
her iki doğumun da zorluğu var birinin iyileşme süreci daha çok zamanını alıyor dikiş yerlerinin kuru kalması pek mümkün olmuyor sezeryanın iyileşme süreci daha kolay oluyor ama onun da yıllarca süren bir sızısı var etin iyise işin kolay açıkçası iki doğum yaptım normal olarak ilki zor geçti dikişlerim zor iyileşti ikinci daha kolaydı çünkü dikişim yok denecek kadar azdı bedenim ve bebegım normal doğumu seçti bende öyle yaptım pişman mıyım degılım gözümü korkutan da çok oldu normal doğum süreci zor diye ama bebeği görene kadar her iki doğumun sonunda da Allah ın izniyle kavuşmak var
Lale K.

Lale K.

8 Nisan 2026 11:10

Ceren Şahin Aslım

Ben kesilmekten korkuyorum normal doğururum dedim hatta benim açılmam çok hızlı oldu epidural bile vermediler anam baam usulü doğurdum evet sonrası hemen toparladım hiö bişeyim yoktu sanki ben doğurmadım ama arkadaş o doğumdaki acı yok ya eziyet ben ölüyorum sandım. Sezeryan doğurucam yazdıgınu gördüğüm için söylüyorum bunları😅 yap sezeryanı kurtul gelinimiz daha yeni zorunlu sezeryan oldu korkuyordu o da ama hemen ayaklandı bünyen saglamsa iyileşmende çabuk olur

Evet ya inşeAllah bende öyle yapıcam normalden gerçekten çok korkuyorum
Lale K.

Lale K.

8 Nisan 2026 11:10

İnanç Bilgi

Normal doğum en güzeli bence de anne için çok fazla ağrılı olan birşey değil herkesin acı eşiği farklı tabi ama şöyle söyleyebilirim benimle aynı düğün doğum yapanlarla karşılaştım 5. Gün ben rahat yürürken onlar zorlananak yürüyordu kolay değil 7 kat kesilmek dikişlerimin iyileşip düşmesi 20 gün sürdü iyi ki de normal olmuş diyorum

Teşekkür ederim 🥹
Lale K.

Lale K.

8 Nisan 2026 11:12

Gülcan Şahan

her iki doğumun da zorluğu var birinin iyileşme süreci daha çok zamanını alıyor dikiş yerlerinin kuru kalması pek mümkün olmuyor sezeryanın iyileşme süreci daha kolay oluyor ama onun da yıllarca süren bir sızısı var etin iyise işin kolay açıkçası iki doğum yaptım normal olarak ilki zor geçti dikişlerim zor iyileşti ikinci daha kolaydı çünkü dikişim yok denecek kadar azdı bedenim ve bebegım normal doğumu seçti bende öyle yaptım pişman mıyım degılım gözümü korkutan da çok oldu normal doğum süreci zor diye ama bebeği görene kadar her iki doğumun sonunda da Allah ın izniyle kavuşmak var

çok teşekkür ederim 🥹
Ş

Şeyma H.

9 Nisan 2026 10:16
Normal doğum psikoloji işi eğer psikolojin kaldıracaksa yapabilirsin inan ağrı ile alakası yok ben normal doğum yaptım evet zor sonrasıda biraz zor ama doğum yaptığın an tüm sancı gidiyor sadece dikişlerin ve varsa epizyotomin 1 hafta zorluyor biraz maalesef. Normal doğumda gerçekten ebeleri dinlediğinde her şey güzel ilerliyor. Ben sancıdan çok bağırdım sonra ebem beni sakinleştirdi sancı geldiği an nefes al bağırma ve ıkın dedi gerçektende öyle yaptıgım an 3. Ikınmada bebeğimi doğurdum doğumhaneye girdim sadece 10 dk sonra bebişim yanımdaydı birde benim arkadaşlarımdan bir kaçı epiduralli normal doğum yaptı hepsi ağrı hissetmedik cok guzeldi dedi sağlıkla kucağınıza alın 🥹💖

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir