Sağlıklı Uyku Alışkanlıklar
2260 görüntüleme

Yasemin A. ..
16 Ağustos 2025 22:23
Görüyorum ki uyku konusunda çok zorlanan annemiz var .IPHI Bütüncül Hamile Bebek Uyku Danışmanı (Uyku iletişimi ile Sağlıklı Uyku Alışkanlıkları Kazandırma) olarak yardımcı olmak isterim .Burdan yazarsanız da yardımcı olmak isterim veya instagram hesabım olan yaseminaydinuyku dan yazarsanız da elimden geldikçe destek olmak isterim.
Sayfamda aylara göre uyku düzeni paylaştım. Uyku saatlerini düzenlemek isteyen listeden faydalanabilir .
Not: Sevgili anneler sorunuza cevap alamazsanız. Muhtemelen ya sorunuzu görmedim veya kısa cevap vermek istemedigimden doğru zamanı kolluyorumdur .Böyle bir durumda instagram hesabımdan yazarsanız kendinizi hatırlatmış olursunuz .sevgiler
Sayfamda aylara göre uyku düzeni paylaştım. Uyku saatlerini düzenlemek isteyen listeden faydalanabilir .
Not: Sevgili anneler sorunuza cevap alamazsanız. Muhtemelen ya sorunuzu görmedim veya kısa cevap vermek istemedigimden doğru zamanı kolluyorumdur .Böyle bir durumda instagram hesabımdan yazarsanız kendinizi hatırlatmış olursunuz .sevgiler
Ç
Çağla Ç.
22 Mayıs 2026 08:09
Merhabalar yasemin hanım, 2ay 12 günlük bebeğim. 19:00 emmeye başlıyor sonrasında uyutmaya başlıyoruz 20:30 gibi yatağa koyuyoruz yatağa koydugumuz an gözlerini açıyor sonrasında tekrar ediyoruz 2 ya da 3 kere aynı şeyi yaşıyoruz. 21:15 belki 21:30 gibi uyuyor gece onbucuk bir üç dört diye gidiyor bu ara sık sık bunu yaşıyoruz sabahları 6 da kalkıyor geri yatırmaya çalışıyorum çok direniyor emziriyorum bu sefer sürekli gülücükler agu diyor gülüyor saat ilerliyor bakıyorum uyumuyor beyaz gürültü biraz sallama eşliğinde uyuyor gündüzleri dışarı çıkarırsam dışarda uyuyor eve gelince bazen uzuyor bazen kısa oluyor uykular zor bir geçişi oluyor bu geçişleri nasıl düzenleyebilirim uyku geçişlerini beceremiyorum ya da gerçekten anlayıp uykuya yatıramıyorum bütün uyku belirtileri oluyor fakat kucağıma alıp emzik verince yay gibi geriyor ağlıyor kundak yapmıyorum. Gündüzleri uyanınca ağlaması oluyor sürekli mutlu mu edemiyorum diye düşünmeden edemiyorum
Yükleniyor...