Sadece Kusma
43 görüntüleme
B
Bahicim
18 Mart 2026 23:50
Kızım 20 aylık olmak üzere. Bugün kahvaltıdan 1-2 saat sonra kustu. Sonrasında sadece su verdim. 1-2 saat geçince uyku saati yaklaştı yoğurt teklif ettim. 2-3 tatlı kaşığı anca yemiştir. 30-45 dk sonrasında yine kustu. Öğle uykusundan sonra muz ve kraker teklif ettim. Yedi 1 saat sonra yoğurt istedi. Üzerinden yine geçti ve kustu.
Ateş yok, su içiyor sıvı alıyor, iştahı yerinde makarna istedi (yedi kusmadı). Keyfi de yerinde oyun oynuyor gülüyor. Gece uykusuna geçirdim şimdi yarın doktora götüreceğim ama ne olabilir bu acaba?
Ateş yok, su içiyor sıvı alıyor, iştahı yerinde makarna istedi (yedi kusmadı). Keyfi de yerinde oyun oynuyor gülüyor. Gece uykusuna geçirdim şimdi yarın doktora götüreceğim ama ne olabilir bu acaba?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye20 Mart 2026 00:07
Kızınızın kusturma sorunu yaşadığı anlaşılıyor. Bugün kahvaltıdan sonra başlayan ve gün içinde tekrarlayan kusma nöbetleri geçirmiş.
- İlk olarak kahvaltıdan 1-2 saat sonra kusmuş.
- Daha sonra yoğurt yemiş ve 30-45 dakika sonra yine kusmuş.
- Öğle uykusundan sonra muz ve kraker yemiş, 1 saat sonra yoğurt istemiş ve yine kusturmuş.
Ateş olmadığı, sıvı alımının sürdüğü, iştahının yerinde olduğu ve keyfinin yerinde olduğu belirtiliyor.
Olası nedenler arasında:
- Geçici mide bağırsak enfeksiyonu
- Alerji
- Sindirim sistemi sorunu
- Ek gıda kaynaklı reaksiyon
Yarın doktora götürmeyi planlıyorsunuz, bu nedenle en doğru teşhis ve tedavi planı için doktorunuzun değerlendirmesini beklemek en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Fışkırır Tarzda Kusma
2. Ek Gıda Artık Dermanım Kalmadı
3. Ek Gida
- İlk olarak kahvaltıdan 1-2 saat sonra kusmuş.
- Daha sonra yoğurt yemiş ve 30-45 dakika sonra yine kusmuş.
- Öğle uykusundan sonra muz ve kraker yemiş, 1 saat sonra yoğurt istemiş ve yine kusturmuş.
Ateş olmadığı, sıvı alımının sürdüğü, iştahının yerinde olduğu ve keyfinin yerinde olduğu belirtiliyor.
Olası nedenler arasında:
- Geçici mide bağırsak enfeksiyonu
- Alerji
- Sindirim sistemi sorunu
- Ek gıda kaynaklı reaksiyon
Yarın doktora götürmeyi planlıyorsunuz, bu nedenle en doğru teşhis ve tedavi planı için doktorunuzun değerlendirmesini beklemek en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Fışkırır Tarzda Kusma
2. Ek Gıda Artık Dermanım Kalmadı
3. Ek Gida
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...