Sadece Ateş 38 Derece
513 görüntüleme
T
Tuğçe
18 Temmuz 2026 16:19
Merhabalar
Oğlum tam bugün 1 yaşında üç gündür 38 derece seyreden ateşi vardı bugün calpol başladım şurubu içtiğinde düşüyor ama 3 4 saat sonra tekrar ediyor. Doğdundan beri hiç ilaç kullanmadık hastalandığında da serum fizyolojik ile burun temizliği yaparak geçirmiştik. Doktora götürdüm boğazda kızarıklık var dedi ve dolven calpol agumentin yazdı. Ne yapmalıyım? Antibiyotik kullanmak istemiyorum ne test ne bişey sadece ağzına bakarak bu ilaçları yazdı. Not: ön iki dişi yeni çıkmaya başladı sol yarısına kadar çıktı sağ ucu görünüyor. Tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum. Teşekkürler
Oğlum tam bugün 1 yaşında üç gündür 38 derece seyreden ateşi vardı bugün calpol başladım şurubu içtiğinde düşüyor ama 3 4 saat sonra tekrar ediyor. Doğdundan beri hiç ilaç kullanmadık hastalandığında da serum fizyolojik ile burun temizliği yaparak geçirmiştik. Doktora götürdüm boğazda kızarıklık var dedi ve dolven calpol agumentin yazdı. Ne yapmalıyım? Antibiyotik kullanmak istemiyorum ne test ne bişey sadece ağzına bakarak bu ilaçları yazdı. Not: ön iki dişi yeni çıkmaya başladı sol yarısına kadar çıktı sağ ucu görünüyor. Tecrübesi olanlardan fikir bekliyorum. Teşekkürler
H
Hatice K. ..
20 Temmuz 2026 21:11
Bizde cilte döküntü yaşamaya başladık kırmızı kırmızı noktacıklar var bedeninde
T
Tuğçe
20 Temmuz 2026 21:11
Kusma ishal yok burnu tıkalı değil kulaklarında da bir şey yok. Kan idrar akciğer filmleri temiz. Bende sizn gibi dönüşümlü kullandım ateş kesilmişti 4 gündür yoktu bugün tekrar başladı. Yarın tekrar götüreceğim😔 sağolun geçmiş olsun tüm bebişlere
T
Tuğçe
20 Temmuz 2026 21:12
Bizde cilte döküntü yaşamaya başladık kırmızı kırmızı noktacıklar var bedeninde
H
Hatice K. ..
20 Temmuz 2026 21:14
Evet bizimkiside o şekilde minik minik kırmızı nokta ensede gögüste var. ilaçların yan etkisi olabilir mi acaba yada ateşten dolayı bilemiyorum. Bir arkadaş 6. Hastalığından bahsetmişti onun belirtileri de böyleydi.
T
Tuğçe
20 Temmuz 2026 21:16
Ben antibiyotikden şüpelenmiştim ama sizin paylaştınız yazıyı okuyunca frk ettim yaşadıklarımız tam uyuyor 6 cı hastalığa
Yükleniyor...