Rota Bağırsak Düğümlenmesi Dikkat!!!
876 görüntüleme
T
Tuğba B.
23 Temmuz 2025 15:10
Hocam keşke görseniz bana bişey yazsanız oğlum ayın 14ünde rota ve menenjit oldu ateş beklendikti 37.5 oldu max sonra iştah azalması ve sonuç c.tesi halsizlik şikayetiyle hastaneye gittik tüm kan değerleri temiz ama bir acıtasyon var acaba diyerek ultrason ve bağırsak düğümlenmesi iç içe geçmesi ve operasyon olduk 3 aylık oğlun narkoz aldı ve havayla açıldı 3 gün hastane de kaldık ve hala antibiyotik tedavisine devam ediyoruz
E
Elif
15 Ocak 2026 09:52
Çocuğumunda herhangi bir hastalığı yok rota sonrasında bağırsaklarında hareket oluştu şiddetli ıkınma ile beraber hastaneye gittik bizde bağırsak düğümü de olabilirdi ve bizim bağırsak ile alakalı hiçbir hastalığımız yoktu niye rota akşamı oldu o zaman? Bizde 3. Dozu olmicazdoktorum kesinlikle yapmicağımızı söyledi.
T
Tuğba B.
16 Ocak 2026 00:58
Öncelikle siz üslübunuza dikkat edin o an canı yanmış bir anne olarak Osman hocadan yorum almak ve diğer ebeveynlerin dikkatli
Olmasını istediğim için yazdım evet haklısınız siz"doktor tarafından acil durumlar dışında yazılı olarak verilen tedavileri uygulamak, hastanın bakımını düzenlemek, denetlemek ve değerlendirmekle görevli ve yetkili sağlık çalışanı"sınız ben ise yorumu işin uzmanı ve bilgisine deneyimine güven duyduğum DOKTOR beyden yorumlamasını istediğim bir platform olduğu için buradayım.
Doktor;Tıp alanında uzmanlık veya doktora çalışmalarını tamamlamış tabiplere (hekimlere) verilen ünvandır.
Olmasını istediğim için yazdım evet haklısınız siz"doktor tarafından acil durumlar dışında yazılı olarak verilen tedavileri uygulamak, hastanın bakımını düzenlemek, denetlemek ve değerlendirmekle görevli ve yetkili sağlık çalışanı"sınız ben ise yorumu işin uzmanı ve bilgisine deneyimine güven duyduğum DOKTOR beyden yorumlamasını istediğim bir platform olduğu için buradayım.
Doktor;Tıp alanında uzmanlık veya doktora çalışmalarını tamamlamış tabiplere (hekimlere) verilen ünvandır.
T
Tuğba B.
16 Ocak 2026 03:49
O zaman hocaya bu eğitimlerinizi ve diplomanızı da atın sınıfınız değişisin çünkü maalesef bence o kadar boşsunuz ki bu kadar eğitim ve eğiticikle benim gibi cahil insanların olduğu bir platform da şişirdiğiniz cümleleriniz belki iddia ettiğiniz eğitimlerinizle atıp tutuyorsunuz yazık sizle muhatap olduğum ve açtığım taskı böyle seviyesizce doldurduğunuz için üzülüyorum...
T
Tuğba B.
16 Ocak 2026 03:54
41 takipçiyle olmuyor dimi böyle devam edin belki artar sizin gibi çok iyi bir cv ye sahip birinin neden ve ne sebeple burda olduğu o kadar açık ki neyse siz böyle devam edin belki amacınıza ulaşırsınız ;)