Robot Süpürge
866 görüntüleme
C
Ceren c.
20 Nisan 2026 19:57
Kızlar robot süpürge qlacagim karar veremedim. Önerdiğinz model var mi ? Roboroc s8 pro almistim ama bozuldu servis çok sorun çıkardı. Onerecegiz roborock yada Philips yad abaska bir marka model varmı? Memnun kalmadığına varsa onuda yazar misniz almiyayim

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye21 Nisan 2026 20:25
Robot süpürge alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli faktör vardır. Bu faktörler arasında temizlik performansı, navigasyon sistemi, gürültü seviyesi, batarya ömrü ve ekstra özellikler bulunur. İşte bazı öneriler:
1. Roborock S7+: Yüksek temizlik performansı, akıllı navigasyon ve geniş kapsamlı temizleme özellikleriyle dikkat çeker.
2. Philips 3000i: Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu model, temel temizlik ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda akıllı özelliklerle gelir.
3. Dyson 360 Eye: Yüksek performanslı ve akıllı navigasyon sistemine sahip bir modeldir, ancak fiyatıyla dikkat çekebilir.
4. iRobot Roomba i7+: Yüksek temizlik performansı ve otomatik boşaltma özelliğiyle ön plana çıkar.
Roborock S8 Pro ile yaşadığınız sorunlar nedeniyle, servis desteği ve ürünün dayanıklılığı konusunda daha dikkatli olmanız gerektiğini belirtmek isterim. Yukarıdaki modellerden herhangi birini seçmeden önce kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini detaylı incelemenizi tavsiye ederim.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süpürge Korkusu
2. Biberon Temizleyici
3. 5 Ay Burun Akıntısı
1. Roborock S7+: Yüksek temizlik performansı, akıllı navigasyon ve geniş kapsamlı temizleme özellikleriyle dikkat çeker.
2. Philips 3000i: Uygun fiyatıyla dikkat çeken bu model, temel temizlik ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda akıllı özelliklerle gelir.
3. Dyson 360 Eye: Yüksek performanslı ve akıllı navigasyon sistemine sahip bir modeldir, ancak fiyatıyla dikkat çekebilir.
4. iRobot Roomba i7+: Yüksek temizlik performansı ve otomatik boşaltma özelliğiyle ön plana çıkar.
Roborock S8 Pro ile yaşadığınız sorunlar nedeniyle, servis desteği ve ürünün dayanıklılığı konusunda daha dikkatli olmanız gerektiğini belirtmek isterim. Yukarıdaki modellerden herhangi birini seçmeden önce kullanıcı yorumlarını ve teknik özelliklerini detaylı incelemenizi tavsiye ederim.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Süpürge Korkusu
2. Biberon Temizleyici
3. 5 Ay Burun Akıntısı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
G
Gül
21 Nisan 2026 20:42
s360 9 kullanıyorum çok memnunum
E
Ece ..
22 Nisan 2026 00:46
Ben 3 senedir roborock s7 kullanıyorum, hemen hemen her gün çalıştırıyorum çok memnunum.
M
Meryem Y. ..
23 Nisan 2026 20:30
Philips e yaklaşma derimben 3000 serisini kullandım 5 ay içinde bozuldu firma ürünü sıfırı ile degistirdi oda 5 ay içinde bozuldu. Şuan DREAM X40 kullanıyorum geçen sene mayıs ayında aldım çok memnunum
V
Vkt K.
23 Nisan 2026 22:19
2 tanidik kisinin robot supurgesi patladi birinin 2 -3 sene once digeri ise yeni oldu evde yangi cikti
C
Ceren c.
23 Nisan 2026 22:26
2 tanidik kisinin robot supurgesi patladi birinin 2 -3 sene once digeri ise yeni oldu evde yangi cikti
V
Vkt K.
23 Nisan 2026 22:32
Markasini bilmoyorum sormak lazim
V
Vkt K.
24 Nisan 2026 12:51
Markası neydi
R
Rabia
30 Nisan 2026 13:11
dreame l10s pro ultra heat kullanıyorum, memnunum

Emel C.
30 Nisan 2026 21:55
Philips e yaklaşma derimben 3000 serisini kullandım 5 ay içinde bozuldu firma ürünü sıfırı ile degistirdi oda 5 ay içinde bozuldu. Şuan DREAM X40 kullanıyorum geçen sene mayıs ayında aldım çok memnunum
Ç
Çağla G.
1 Mayıs 2026 23:15
Roborocktan şaşmayın derim
E
Esra E.
11 Mayıs 2026 23:47
Xiaomi x20 pro kullanıyorum. Çok memnunum.
Yükleniyor...