Süpürge Korkusu
87 görüntüleme

İpek Ş. ..
16 Şubat 2026 14:13
Kızım 10 aylık elektrikli süpürgeden saç kurutma makinesinden mutfak robotundan korkuyor. Hicbr iş yapamıyorum bazen. Emekleyerek paçama yapışıyor ağlıyor. Kucagma alıp öpüp koklayıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Güvenli olduğunu korkmaması gerektiğini anlatıyorum. Dikkatini başka birşeye yönlendirmek istiyorum ama olmadı alıştıramadım. Öneriniz varmı? Bu korkusu ne zaman geçer? İlk yeni doğan iken beyaz gürültüyle uyurdu nasıl bu seslerden korkar anlamıyorum.
Ş
Şeyma H.
16 Şubat 2026 14:33
Ben çalıştırmadan önce oyuna çevirdim kucagıma alıp 1 2 3 dedim ve daha sonra neyi çalıştıracaksam açtım ilk zamanlar korkmaya devam etti hemen kapattım ne zaman çalıştıracaksam öncesinde 1 2 3 diye oyun oynar gibi saydım bianda çalıştırınca cok ürküyorlar bir zaman sonra alıştı bu şekilde
F
Fatma S. ..
16 Şubat 2026 14:36
Bende Şeyma hanım gibi yapıyorum çalıştırmadan önce 1 2 3 diyorum ve ben çıkarıyorum o sesi. birde kucağıma aldım birkaç kere mesela blender falan çalıştıracaksam. Ama her seferinde o görmeden çalıştırmam yani ona yine aynı oyun diyelim oynatırım öyle yaparım

Afranur K.
16 Şubat 2026 14:42
Ben çalıştırmadan önce oyuna çevirdim kucagıma alıp 1 2 3 dedim ve daha sonra neyi çalıştıracaksam açtım ilk zamanlar korkmaya devam etti hemen kapattım ne zaman çalıştıracaksam öncesinde 1 2 3 diye oyun oynar gibi saydım bianda çalıştırınca cok ürküyorlar bir zaman sonra alıştı bu şekilde

Feyza Ö.
16 Şubat 2026 14:57
Bunları okurken Gazze’deki bebekler bomba sesinden nasıl korkuyorlardır, nasıl bi psikolojidelerdie kim bilir, yorumları okurken aklıma geldi… 😓