Puseti Sevmiyor

110 görüntüleme
S

Sertap D. A.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 09:09
Merhabalar bebeğim doğduğundan beri pusete binmeyi ve bebek arabasını sevmiyor. 3 ay 8 günlük oldu. Pusete koyduğum an biraz duruyor sonra başlıyor ağlamaya, üstünü kapatmamı istemiyor açık kullanıyorum ona rağmen istemiyor durmak. Hemen uyku sıkıştırıyo içinde de uyuyamıyo nasıl alıştırabilirim
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
31 Mayıs 2026 09:10
Bebeğinizin puset ve bebek arabasını sevmediği anlaşılıyor. Bu durum, birçok ebeveynin karşılaştığı bir sorundur. İşte bazı öneriler:

Puset ve bebek arabasını alışık olduğu bir ortamda kullanmaya başlayın: Bebeğinizin evde bulunduğu ortamda puset veya bebek arabasını kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu sayede, bebeğiniz bu araçlara alışık olur.
Oyun ve oyuncaklarla ilgisini çekin: Puset veya bebek arabasına oyuncaklar asarak bebeğinizin ilgisini çekebilirsiniz. Ayrıca, müzik veya çocuk şarkıları çalarak da bebeğinizin dikkatini dağıtabilirsiniz.
Kademeli olarak puset ve bebek arabasına alıştırmaya çalışın: Başlangıçta kısa süreliğine puset veya bebek arabasına koyarak başlayabilirsiniz. Bebeğiniz alıştıkça süreyi uzatabilirsiniz.
Bebeğinizin rahat ettiği pozisyonu bulun: Bebeğinizin başı ve sırtı rahat bir pozisyonda olduğundan emin olun. Puset veya bebek arabasının minderini ayarlayarak bebeğinizin rahat etmesini sağlayabilirsiniz.
Bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayın: Bebeğinizin aç, uyku veya bez ihtiyacı olup olmadığını kontrol edin. Bu ihtiyaçlar karşılanmadan puset veya bebek arabasına koyduğunuzda ağlayabilir.
Sabır ve süreklilik: Bebeğinizin puset ve bebek arabasına alışması zaman alabilir. Sabırlı olun ve sürekli olarak denemeye devam edin.

Bebeğiniz 3 ay 8 günlük olduğu için, puset ve bebek arabasına alışması biraz zaman alabilir. Ancak, yukarıdaki önerileri takip ederek bebeğinizin bu araçlara alışmasını sağlayabilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Arabada Kriz
2. Arabada Huzursuzlanma
3. Bebekle Uzun Yol İçin - Kanz X Go Ultımate Puset
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
M

Mervenur E.

31 Mayıs 2026 09:26
Merhabalar benim kızımda sevmiyordu öncelikle belinin altına puset minderinin altına ufak bi battaniye ile belini destekledim sonra da her gün dışarı çıkarıp orada uyutmaya çalıştım özellikle uykusu geldiği vakitler bir de pış pış açıp ileri geri salladım öyle öyle alıştı
T

Tuğba G.

31 Mayıs 2026 09:26
Benim bebeğim de puseti sevmiyordu sevmemekte haklılar pusette kafası öne düşüyor vücudu rahatsız duruyor ben dışarıya çıkarıyodum önce biraz ağlıyordu dikkatini dağıtıyordum uyuyordu açık havaya çıkınca bir süredir puset yerine bebek arbasının kademeli olarak ayarlanan diğer aparatını kullanıyorum yatış pozisyonunda onda daha rahat ediyor. Benim bebeğim de 4 buçuk aylık 3 aylıkken onu kullanmaya başladım. Siz de bebek arabanızın puset haricindeki diğer aparatını kemerini takarak kullanabilirsiniz isterseniz.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
31 Mayıs 2026 09:40
Merhaba, benim bebeğimde sevmiyordu markası Kanz, meğer yeni doğan kısmı çıkartılıp alt katmanı kullanılıyormuş sonradan bir arkadaşım uyardı şuan rahatız diğerinde çok sıkış sıkış duruyordu birde havalar ısındı içerisine müslin bir bez koyarak deneyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir