Bebekle Uzun Yol İçin - Kanz X Go Ultımate Puset

86 görüntüleme
S

Sevilay Y.

17 Temmuz 2025 14:51
Merhabalar,bebeğimiz 3 aylık, biz kanz x go ultimate model bebek arabası tercih etmiştik, bebek arabasnında puseti var aynı zamanda oto koltuk gibi kullanılıyor. 4 aylık olunca bebeğimiz 7 saatlik bir yol yapmak istiyoruz tatil için, tabi ki her 1,5 - 2 saatte bir mola vericez ama pusetle gitmemiz bebek için rahat olur mu hiç bilmiyorum, acaba ayrıca bir oto koltuk mu almalıyız, bizim bebek biraz tombik bu arada pusette ne kadar rahat eder bilmiyorum, bir de bu model bebek arabası kullanan varsa bilir puseti tam yatay değil bebek dik duruyo nerdeyse 😞
M

Merve

17 Temmuz 2025 15:16
Hangi puset olursa olsun bence inanılmaz rahatsız edici tasarlanmış şeyler. Mecburiyetten güvenlik açısından kullanıyoruz ama çok rahat etmiyor benim bebeğim içinde. Kısa mesafelerde puset kullanıyoruz bizde. Fakat uzun yola çıkacağız ve ben de oto koltuğu alacağım mecburiyet artık çünkü. İstediğiniz kadar mola verin rahatlatın bence inanılmaz rahatsız edici olur öbür türlü
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

18 Temmuz 2025 21:30
Aynı soru benim de kafamda haftaya biz de uzun yola çıkacağız oğlum 5 buçuk aylık kilosu da bir tık fazla. Küçükken çok tepki vermiyordu ama şimdi puseti çok sevmiyor gibi
S

Sevilay Y.

18 Temmuz 2025 21:32
Benim bebeğim de bi tık tombik, ama asıl önemlisi pusetimiz tam yatay değil cok dik, sürekli bakıyorum bu konuda detaylı bir video var mı diye, muhtemelen yeni bir oto koltuk alınacak
A

Ayşegül C. T.

22 Temmuz 2025 19:46
Oto koltuğu elzem bir ihtiyaç o yüzden mecburen alacaksınız zaten şimdiden alın ki çocuk rahat etsin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir