Pişik

355 görüntüleme
M

Meral K.

28 Ocak 2026 21:09
Popoda geçmeyen kızarıklığımız var pişik mi başka birşeyden kaynaklımı ne yapmam lazım acaba 3 ay 25 günlük her açtığımdada pişik kremi sürüyorum
E

Elif ..

30 Ocak 2026 00:01
Mantar da pişik kremi ile geçmez mantar kremi ayrı veriyorlar doktora danışın lütfen
M

Meral K.

30 Ocak 2026 00:03

Elif Elif

Parlak kırmızı olmuştu beyaz olan ilerlemiş mantar diye biliyorum ama biz onu yaşamadık isterseniz bir doktora götürün

Bi kere oldu kendiliğinden geçti şimdi tekrar oldu doktorumuza sordum krem verdi önerilerinizi denicem
M

Meral K.

30 Ocak 2026 00:04

Elif Elif

Mantar da pişik kremi ile geçmez mantar kremi ayrı veriyorlar doktora danışın lütfen

Bactroban krem sürün dedi doktorumuz
E

Elif ..

30 Ocak 2026 00:11
Bize de travazol vermişti
M

Merve Ö.

31 Ocak 2026 01:50
Bezden olma ihtimali de olabilir ben kendi adıma konuşayım benim kızım tüm bezlerde pişik oluyirdu hatta kanıyordu bile bazen pişik kremleri falan fayda etmedi bezleri değiştirdim 3 4 marka değiştim en son bı tane yapmayan olmuştu tabi tavsiye
M

Meral K.

31 Ocak 2026 01:56

Merve Özgül

Bezden olma ihtimali de olabilir ben kendi adıma konuşayım benim kızım tüm bezlerde pişik oluyirdu hatta kanıyordu bile bazen pişik kremleri falan fayda etmedi bezleri değiştirdim 3 4 marka değiştim en son bı tane yapmayan olmuştu tabi tavsiye

Teşekkür ederim Bezi hiç değiştirmedim molfix kullanıyorum onuda denicem değiştirmeyi
M

Meral K.

31 Ocak 2026 01:57

Merve Özgül

Hangi marka bez kullanıyorsunuz şuan
K

Kader B.

31 Ocak 2026 14:41
Merhaba benim de bebeğim 2 aylık ve pişik+alerji ile savaşıyoruz özel bölgesi kızarıyor pul pul döküntüsü var bez değişikliği yaptım pişik kremi de kullandım geçmiyor zeytinyağı faydalı olur mu
E

Elif ..

31 Ocak 2026 22:55

Kader Bektaş

Merhaba benim de bebeğim 2 aylık ve pişik+alerji ile savaşıyoruz özel bölgesi kızarıyor pul pul döküntüsü var bez değişikliği yaptım pişik kremi de kullandım geçmiyor zeytinyağı faydalı olur mu

Sudocrem kullandınız mı tavsiye ederim
K

Kader B.

31 Ocak 2026 22:58

Elif Elif

Sudocrem kullandınız mı tavsiye ederim

hayır kullanmadım sürekli bez değiştirdim alerji yapan şeyleri yemeyi bıraktım ama değişen bir şey yok
M

Merve Ö.

1 Şubat 2026 16:25

Meral Koçer

Hangi marka bez kullanıyorsunuz şuan

Molfix sleepy goon Prima kullandım pişik yaptı bı bez aldık rasgele baby one diye o hiç birşey yapmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir