Pişik

353 görüntüleme
M

Meral K.

28 Ocak 2026 21:09
Popoda geçmeyen kızarıklığımız var pişik mi başka birşeyden kaynaklımı ne yapmam lazım acaba 3 ay 25 günlük her açtığımdada pişik kremi sürüyorum
Cagla K.

Cagla K.

28 Ocak 2026 21:37
Islak kalmamasina ozen gosterin, bezi sık sık degistirin. Islak mendille temizlemeyin suyla yikayin poposunu. Ya da pamuk ve su ile temizlik yapabilirsiniz. Bezi her actiginizda da hemen kapatmayin hava alsin biraz.Bir de her krem her cocuga yaramiyor. Degistirip gozlemleyebilirsiniz. Pisik oldugunu varsayarak yorum yaptim bu arada :)
M

Meliha T.

28 Ocak 2026 21:41
Geçmeyen pişik bazen alerjiden kaynaklı da olabiliyor özellikte bu aylarda süt alerjisi çıkabiliyor bizim bu aylarda çıkmıştı
M

Meral K.

28 Ocak 2026 21:44

Meliha Taşdemir

Geçmeyen pişik bazen alerjiden kaynaklı da olabiliyor özellikte bu aylarda süt alerjisi çıkabiliyor bizim bu aylarda çıkmıştı

Alerji için başka belirtiler varmıydı sizde
M

Meral K.

28 Ocak 2026 21:44

Cagla Kupeli

Islak kalmamasina ozen gosterin, bezi sık sık degistirin. Islak mendille temizlemeyin suyla yikayin poposunu. Ya da pamuk ve su ile temizlik yapabilirsiniz. Bezi her actiginizda da hemen kapatmayin hava alsin biraz.Bir de her krem her cocuga yaramiyor. Degistirip gozlemleyebilirsiniz. Pisik oldugunu varsayarak yorum yaptim bu arada :)

Teşekkür ederim Mustela kullanıyoruz başka kreme geçip birde öyle deneyim
M

Meliha T.

28 Ocak 2026 21:46

Meral Koçer

Alerji için başka belirtiler varmıydı sizde

Mukuslu ve kanlı kaka geldi
M

Meral K.

29 Ocak 2026 00:10

Meliha Taşdemir

Mukuslu ve kanlı kaka geldi

Bizde yok olmadı çok arada az mukuslu oluyor sadece
M

Meliha T.

29 Ocak 2026 04:17

Meral Koçer

Bizde yok olmadı çok arada az mukuslu oluyor sadece

Sudocream deneyebilirsiniz o halde inatçı pişiklerde başarılı
V

Vildan Z.

29 Ocak 2026 06:43
Zeytinyagi ya da bebe yagini her kakali bezden sonra surerseniz ciltle bez arasinda bir bariyer olusturur hem temizlemesi kolay olur hem de yapismaz ve pisik olmaz cok faydasini gordum. Ayni zamanda var olan pisigi de tedavi ediyor. Gecmis olsun. Umarim
Baska bir sorun yoktur
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 10:57
Sarı kantaron yağı bulabilirseniz çok iyi geliyor 8 aydır kantaron yağı kullanıyorum ben
M

Meral K.

29 Ocak 2026 11:17

Meliha Taşdemir

Sudocream deneyebilirsiniz o halde inatçı pişiklerde başarılı

Teşekkür ederim
M

Meral K.

29 Ocak 2026 11:17

Vildan Zora

Zeytinyagi ya da bebe yagini her kakali bezden sonra surerseniz ciltle bez arasinda bir bariyer olusturur hem temizlemesi kolay olur hem de yapismaz ve pisik olmaz cok faydasini gordum. Ayni zamanda var olan pisigi de tedavi ediyor. Gecmis olsun. Umarim
Baska bir sorun yoktur

Teşekkür ederim denicem
M

Meral K.

29 Ocak 2026 11:18

Ayşe Vural

Sarı kantaron yağı bulabilirseniz çok iyi geliyor 8 aydır kantaron yağı kullanıyorum ben

Teşekkür ederim
Sümeyye B.

Sümeyye B.

29 Ocak 2026 12:41
Merhaba öncelikle 1 gün boyunca pişik tedavisi uygulamalısınız çiş kakadan sonra altına alt serme serip güzelce havalandırmalısnız poposunu mümkünse yüz üstü yatırın en az 2-3 saat , sudocrem en hızlı toparlayan . İçerik olarak biraz akıl karıştırıcı ama siz 2 gün kullanıp sonrasında recrem alıp onunla devam edebilirsiniz
E

Eda Z. ..

29 Ocak 2026 15:03
Ben oğluma pişil kremi olarak Oksizinc pomat çinko oksit %40 kullanıyorum. Doktorumuz önermişti. Bu krem pişiğimize çözüm oldu
M

Meral K.

29 Ocak 2026 17:24

Eda Zengin

Ben oğluma pişil kremi olarak Oksizinc pomat çinko oksit %40 kullanıyorum. Doktorumuz önermişti. Bu krem pişiğimize çözüm oldu

Teşekkür ederim
M

Meral K.

29 Ocak 2026 17:24

Sümeyye Bakıcı

Merhaba öncelikle 1 gün boyunca pişik tedavisi uygulamalısınız çiş kakadan sonra altına alt serme serip güzelce havalandırmalısnız poposunu mümkünse yüz üstü yatırın en az 2-3 saat , sudocrem en hızlı toparlayan . İçerik olarak biraz akıl karıştırıcı ama siz 2 gün kullanıp sonrasında recrem alıp onunla devam edebilirsiniz

Teşekkür ederim
E

Elif ..

29 Ocak 2026 23:52
Geçmeyen piştiğimiz vardı artık mantara dönmüştü mantar kremi de kullandık pişin için tek iyi gelen sudocrem oldu sudocrem de çok kurutuyor bepanthol ile dönüşümlü kullandım her kaka dan sonra ve geceleri sudocrem her çişli bez değişiminde bepanthol kullandım tabi havalandırmak da çok önemli
M

Meral K.

29 Ocak 2026 23:53

Elif Elif

Geçmeyen piştiğimiz vardı artık mantara dönmüştü mantar kremi de kullandık pişin için tek iyi gelen sudocrem oldu sudocrem de çok kurutuyor bepanthol ile dönüşümlü kullandım her kaka dan sonra ve geceleri sudocrem her çişli bez değişiminde bepanthol kullandım tabi havalandırmak da çok önemli

Mantar dediğiniz nasıl oluyor Bizimde ara ara böyle beyaz beyaz sivilce gibi oluyor bazen geçiyor
E

Elif ..

29 Ocak 2026 23:56
Ayrıca mustela bizde de işe yaramamıştı kendimce şu sonuca vardım mustela ve bepanthol pişik önleyici pişik olmadan önce kullanılıyor pişik olduktan sonra faydaları pek olmuyor
E

Elif ..

30 Ocak 2026 00:00

Meral Koçer

Mantar dediğiniz nasıl oluyor Bizimde ara ara böyle beyaz beyaz sivilce gibi oluyor bazen geçiyor

Parlak kırmızı olmuştu beyaz olan ilerlemiş mantar diye biliyorum ama biz onu yaşamadık isterseniz bir doktora götürün

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir