Pfapa
272 görüntüleme
Z
Züleyha K.
8 Ocak 2026 16:41
Kızım iki yaşında ensefalit tedavisi gördü.herhangi bir sorun kalmadı çok şükür.bir yıl boyunca hastalanmadı ama üç yaşında bademcik enfeksiyonu yüksek crp ile hastanede yattık.kızım şimdi 4 yaşında o zamandan beri her ay bademcik enfeksiyonu ile antibiyotik kullanıyoruz.antibiyotik kullanımı sonrası iyi oluyor. Bazen ateş iki gün düşmüyor. pfapa olabilir dendi korşişin önerildi.ama ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.her ay antibiyotik de iyi birşey değil korşişin de kullanmak istemiyorum.bademcikleri alınmasın diye çok uğraştım bi defasında hergün bitkisel gargara yaptırıyordum iki ay hastalanmadı.tmm iyi artık dedim bıraktım hastalandı.şimdi gargara ile yaşayalım düzelir mi acaba diyorum yoksa ameliyat mı ettirsem çok çaresiz durumdayım
Z
Züleyha K.
25 Şubat 2026 18:56
Hâlâ gelmedi 2 ayı geçti hastaneyi arıyorum açan da yok ramazan ayı girmeden kendim gidip bakacağım artık Züleyha Hanım
B
Büşra K. ..
25 Şubat 2026 19:04
Büşra hanım durumunuz nasıl. Biz gargara yapıyoruz hergün adaçayı ebegümeci karışımlı durumu iyi şimdilik kızımın sizde bu gargarayı bi deneyin inşallah bu mübarek günler hürmetine şifa buluruz