Parmak Emme
118 görüntüleme
E
Elanur
2 Şubat 2026 02:43
Bebeğim 7 aylık parmağını emzik gibi kullanıyor. Parmağını emmeden uyuyamıyor , oynayamıyor.
Korktuğunda,ağladığında hep parmağı ağzında. Kendi parmağını ağzına götürmediği yerlerde benim parmağımı götürüydr ağzına. Bu durum çok ilerlemeye başladı ne yapmalıyım diş problemlerimiz de başladı sanırım elimi ağsına götürdüğünde rahatlıyor parmak emme bir problem midir ? Nasıl vezgeçirebilirim ve
Korktuğunda,ağladığında hep parmağı ağzında. Kendi parmağını ağzına götürmediği yerlerde benim parmağımı götürüydr ağzına. Bu durum çok ilerlemeye başladı ne yapmalıyım diş problemlerimiz de başladı sanırım elimi ağsına götürdüğünde rahatlıyor parmak emme bir problem midir ? Nasıl vezgeçirebilirim ve

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
2 Şubat 2026 14:20
Dilerseniz konunuzla ilgili benzer bu konulara bakabilirsiniz:
1. Parmak Emme Sorunu
2. Parmak Emme
3. Parmak Emme
1. Parmak Emme Sorunu
2. Parmak Emme
3. Parmak Emme
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 22:19
Şuan için müdahale etmenizi önermiyor Osman hoca bununla ilgili bir YouTube videosu da var benim kızım da emiyorda bırakmıyor malesef biraz zaman geçmesini bekliyorum
E
Elanur
2 Şubat 2026 22:33
Çok ileri derecede parmak emiyor parmağını çıkardığında ağlıyor kendi parmağını götüremediğinde benim parmağımı ağzına sokuyor umarım geçici bir süreçtir , atlatırız

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 23:42
Çok ileri derecede parmak emiyor parmağını çıkardığında ağlıyor kendi parmağını götüremediğinde benim parmağımı ağzına sokuyor umarım geçici bir süreçtir , atlatırız
E
Elanur
3 Şubat 2026 00:07
Yaa bizim biraz fazla gerçekten. Oyun oynarken kısa bir süre unutuyor elinin ağzında olmadığını fark edince ağlamaya başlayıp parmağını ağzına götürüyor sonra sakinleşiyor. O an yanındaysam panikten kendi parmağını götüremeyip benim elimi ağzına koyuyor bende o yüzden ne yapsam bilemiyorum eline bir şey veriyorum elini çıkarıyorum daha çok hırçınlaşıyor çok karışık bir hal almaya başladı
E
Elanur
3 Şubat 2026 00:08
Evet biraz fazlaymış benimki uykusu gelince acıkınca yapıyor oyun oynarken falan ilgisi dağılıyor mu

Ayşe V. ..
3 Şubat 2026 10:30
2 yaşına kadar bir problem yok diye biliyorum ama biz 2 yaşına kadar böyle gidersek parmağımızda şekil bozukluğu olacağı kesin