Oyun Grubu Esenyurt
58 görüntüleme
Ö
Özge Ü.
30 Ocak 2026 23:10
Merhaba, Esenyurtta ikamet ediyorum. Bu civarlarda ücretsiz oyun grubu var mı bildiğiniz?bebeğim 19 aylık, nereye baksam 3 yaştan başlıyor oyun grupları.Akran görmesi çok önemli diye düşüyorum. Çevremde bebeği olan kimse de yok

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
3 Şubat 2026 15:08
Esenyurt çevresinde ücretsiz oyun grubu bulunup bulunmadığını bilmiyorum.
Bunun için şu önerilerde bulunabilirim:
1. Sosyal medya platformlarında, özellikle Facebook gruplarında veya yerel ebeveyn gruplarında arama yapabilirsiniz.
2. Esenyurt'taki belediyenin veya aile ve sosyal hizmetler müdürlüğünün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
3. Çevredeki park veya kreşleri arayarak, ücretsiz oyun grupları hakkında bilgi alabilirsiniz.
4. Diğer ebeveynlerle tanışmak ve bilgi paylaşmak için yerel kafe veya restoranlarda buluşabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğiniz Hangi Yaşta Evde Nelerle Oynayabilir ❓
2. Çocuklarda Oyun ve Gelişim: Hangi Ayda, Ne Oynanır? 🌼
3. Uyaran Eksikliği
Bunun için şu önerilerde bulunabilirim:
1. Sosyal medya platformlarında, özellikle Facebook gruplarında veya yerel ebeveyn gruplarında arama yapabilirsiniz.
2. Esenyurt'taki belediyenin veya aile ve sosyal hizmetler müdürlüğünün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
3. Çevredeki park veya kreşleri arayarak, ücretsiz oyun grupları hakkında bilgi alabilirsiniz.
4. Diğer ebeveynlerle tanışmak ve bilgi paylaşmak için yerel kafe veya restoranlarda buluşabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğiniz Hangi Yaşta Evde Nelerle Oynayabilir ❓
2. Çocuklarda Oyun ve Gelişim: Hangi Ayda, Ne Oynanır? 🌼
3. Uyaran Eksikliği
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin