Ocean Damla
496 görüntüleme
F
Figen
28 Haziran 2026 13:43
Merhaba anneler , yaklaşık 10 gündür ocean demir damlasını kullanıyoruz şimdiye kadar bi problem yoktu yalnız 4 gündür kakasını yapmadı herhangi bir huzursuzluk yok sadece emerken ıkınıyor biraz sonra gaz çıkarıyor fakat kaka yapamadık ? Normal mi bu

Fatma A. U.
28 Haziran 2026 14:13
Peki kaç günde bir kaka yapıyordu rutini nasıldı eğer rutini bozulduysa damla kabız yapmış olabilir
F
Figen
28 Haziran 2026 14:14
Peki kaç günde bir kaka yapıyordu rutini nasıldı eğer rutini bozulduysa damla kabız yapmış olabilir

Fatma A. U.
28 Haziran 2026 14:16
Her gün yapan bir bebek normalde
F
Figen
28 Haziran 2026 14:16
Muhtemelen bebeğinizi damla kabız yapmış kaç aylık bebeğiniz kayısı zeytin yağı gibi besinlerle bağırsağı çalıştırabilirsiniz

Fatma A. U.
28 Haziran 2026 14:18
Poposuna zeytin yağı ile masaj yapın gaz masajları gibi masajlar yapın karnına bağırsaklar harekete geçsin hareketler yaptırın
F
Figen
28 Haziran 2026 14:20
Poposuna zeytin yağı ile masaj yapın gaz masajları gibi masajlar yapın karnına bağırsaklar harekete geçsin hareketler yaptırın

Fatma A. U.
28 Haziran 2026 14:22
Teşekkür ederim kendiliğinden yapar mı yoksa damlayı değiştirmelimiyim
Eğer doktora gitmezseniz sağlık ocağındaki ebenizle konuşun
Bize yaramadı mesela kızımı kabız etti biz kullanmıyoruz onu
S
Selin
28 Haziran 2026 14:28
Benim bebeğimede 4 gün kullandım ocean damla aşırı gaz yaptı geceleri gaz sancısından uyuyamadı kestim mecburen. Doktora danışıp başka bir damlaya geçeceğiz
F
Figen
28 Haziran 2026 14:31
Benim bebeğimede 4 gün kullandım ocean damla aşırı gaz yaptı geceleri gaz sancısından uyuyamadı kestim mecburen. Doktora danışıp başka bir damlaya geçeceğiz
F
Figen
28 Haziran 2026 14:32
Eğer kontrolünüze yakınsa doktorunuza bir danışın derim

Hatice E.
Premium Üye
28 Haziran 2026 20:37
4,5 aylık şuan ek gıdaya başlamadığımız için herhangi bir şey yapamıyorum anne sütü alıyor ben yiiyorum ama pek bi fayda etmedi oda
F
Figen
28 Haziran 2026 21:56
Merhaba benim bebeğimde 4,5 aylık ocean demir damlasına geçtiğimiz hafta başladık gaz sorunu olmayan bebeğimde hem gaz hem kaka sorunu oluştu çok hızursuz oldu 4. Ay atağı sandım baştan ama aklıma damla gelince kestim ve düzeldi aynı şekilde 2 gün kaka yapmadığı oldu. Doktoruna yazdım ancak henüz dönüş yapmadı. Şuan vermiyorum doktor yönlendirmesi ne ise onu yapacağım şuan beklemedeyim.
S
Selin
1 Temmuz 2026 10:50
Merhaba benim bebeğimde 4,5 aylık ocean demir damlasına geçtiğimiz hafta başladık gaz sorunu olmayan bebeğimde hem gaz hem kaka sorunu oluştu çok hızursuz oldu 4. Ay atağı sandım baştan ama aklıma damla gelince kestim ve düzeldi aynı şekilde 2 gün kaka yapmadığı oldu. Doktoruna yazdım ancak henüz dönüş yapmadı. Şuan vermiyorum doktor yönlendirmesi ne ise onu yapacağım şuan beklemedeyim.

Hatice E.
Premium Üye
1 Temmuz 2026 10:53
Merhabalar doktorunuzla ocean demir damlası hakkında şikayetlerinizi görüştüğünüzde ne dönüt aldınız acaba? Bi kontrole gittiğimizde bu damlanın diğerlerine göre en az şikayete sebep olduğunu bebeğimin buna alışması gerektiğini söyledi bu şekilde kullanmalıy mışım , ayrıyeten pırobiyotik verebilirsin belki sindirimine iyi gelir dedi ama benim içim rahat etmedi be yapacağımı bilemedim.
S
Selin
1 Temmuz 2026 10:54
Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ve demir damlasından önce mi yoksa sonra mı veriyorsunuz?

Hatice E.
Premium Üye
1 Temmuz 2026 11:27
Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ve demir damlasından önce mi yoksa sonra mı veriyorsunuz?
S
Selin
1 Temmuz 2026 12:01
Önce demiri verdim ardından probiyotiği verdim çok ara geçmeden markası symbiosys doğduğundada bunu kullanmıştık sabah verdim az önce kaka yaptı ama yine biraz zorlandı az yaptı bakalım bir kaç gün izleyeceğim
F
Figen
1 Temmuz 2026 14:11
Merhabalar doktorunuzla ocean demir damlası hakkında şikayetlerinizi görüştüğünüzde ne dönüt aldınız acaba? Biz dün kontrole gittiğimizde bu damlanın diğerlerine göre en az şikayete sebep olduğunu bebeğimin buna alışması gerektiğini söyledi bu şekilde kullanmalıy mışım , ayrıyeten pırobiyotik verebilirsin belki sindirimine iyi gelir dedi ama benim içim rahat etmedi ne yapacağımı bilemedim.

Hatice E.
Premium Üye
2 Temmuz 2026 11:13
Teşekkürler💐
S
Selin
2 Temmuz 2026 19:21
Bugün 2. Gün, dün gazı vardı ancak çok zorlamadı dün 2 kaka yaptı. Normalde sabahları kaka yapardı ancak yapmadı şuandada huzursuzluğu var gazdan diye düşünüyorum çünkü çığlığı basıyor :(
Yükleniyor...