Ocean Damla

496 görüntüleme
F

Figen

28 Haziran 2026 13:43
Merhaba anneler , yaklaşık 10 gündür ocean demir damlasını kullanıyoruz şimdiye kadar bi problem yoktu yalnız 4 gündür kakasını yapmadı herhangi bir huzursuzluk yok sadece emerken ıkınıyor biraz sonra gaz çıkarıyor fakat kaka yapamadık ? Normal mi bu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Haziran 2026 14:13
Peki kaç günde bir kaka yapıyordu rutini nasıldı eğer rutini bozulduysa damla kabız yapmış olabilir
F

Figen

28 Haziran 2026 14:14
Fatma Albina U
Peki kaç günde bir kaka yapıyordu rutini nasıldı eğer rutini bozulduysa damla kabız yapmış olabilir
Her gün yapan bir bebek normalde
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Haziran 2026 14:16
Figen
Her gün yapan bir bebek normalde
Muhtemelen bebeğinizi damla kabız yapmış kaç aylık bebeğiniz kayısı zeytin yağı gibi besinlerle bağırsağı çalıştırabilirsiniz
F

Figen

28 Haziran 2026 14:16
Fatma Albina U
Muhtemelen bebeğinizi damla kabız yapmış kaç aylık bebeğiniz kayısı zeytin yağı gibi besinlerle bağırsağı çalıştırabilirsiniz
4,5 aylık şuan ek gıdaya başlamadığımız için herhangi bir şey yapamıyorum anne sütü alıyor ben yiiyorum ama pek bi fayda etmedi oda
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Haziran 2026 14:18
Poposuna zeytin yağı ile masaj yapın gaz masajları gibi masajlar yapın karnına bağırsaklar harekete geçsin hareketler yaptırın
F

Figen

28 Haziran 2026 14:20
Fatma Albina U
Poposuna zeytin yağı ile masaj yapın gaz masajları gibi masajlar yapın karnına bağırsaklar harekete geçsin hareketler yaptırın
Teşekkür ederim kendiliğinden yapar mı yoksa damlayı değiştirmelimiyim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Haziran 2026 14:22
Figen
Teşekkür ederim kendiliğinden yapar mı yoksa damlayı değiştirmelimiyim
Eğer kontrolünüze yakınsa doktorunuza bir danışın derim

Eğer doktora gitmezseniz sağlık ocağındaki ebenizle konuşun

Bize yaramadı mesela kızımı kabız etti biz kullanmıyoruz onu
S

Selin

28 Haziran 2026 14:28
Benim bebeğimede 4 gün kullandım ocean damla aşırı gaz yaptı geceleri gaz sancısından uyuyamadı kestim mecburen. Doktora danışıp başka bir damlaya geçeceğiz
F

Figen

28 Haziran 2026 14:31
Selin
Benim bebeğimede 4 gün kullandım ocean damla aşırı gaz yaptı geceleri gaz sancısından uyuyamadı kestim mecburen. Doktora danışıp başka bir damlaya geçeceğiz
Tamamdır o halde çok sağolun
F

Figen

28 Haziran 2026 14:32
Fatma Albina U
Eğer kontrolünüze yakınsa doktorunuza bir danışın derim

Eğer doktora gitmezseniz sağlık ocağındaki ebenizle konuşun

Bize yaramadı mesela kızımı kabız etti biz kullanmıyoruz onu
Teşekkür ederim sağolun
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
28 Haziran 2026 20:37
Figen
4,5 aylık şuan ek gıdaya başlamadığımız için herhangi bir şey yapamıyorum anne sütü alıyor ben yiiyorum ama pek bi fayda etmedi oda
Merhaba benim bebeğimde 4,5 aylık ocean demir damlasına geçtiğimiz hafta başladık gaz sorunu olmayan bebeğimde hem gaz hem kaka sorunu oluştu çok hızursuz oldu 4. Ay atağı sandım baştan ama aklıma damla gelince kestim ve düzeldi aynı şekilde 2 gün kaka yapmadığı oldu. Doktoruna yazdım ancak henüz dönüş yapmadı. Şuan vermiyorum doktor yönlendirmesi ne ise onu yapacağım şuan beklemedeyim.
F

Figen

28 Haziran 2026 21:56
Hatice Erol
Merhaba benim bebeğimde 4,5 aylık ocean demir damlasına geçtiğimiz hafta başladık gaz sorunu olmayan bebeğimde hem gaz hem kaka sorunu oluştu çok hızursuz oldu 4. Ay atağı sandım baştan ama aklıma damla gelince kestim ve düzeldi aynı şekilde 2 gün kaka yapmadığı oldu. Doktoruna yazdım ancak henüz dönüş yapmadı. Şuan vermiyorum doktor yönlendirmesi ne ise onu yapacağım şuan beklemedeyim.
Bende şuan kestim vermedim yarın doktora soracağım
S

Selin

1 Temmuz 2026 10:50
Hatice Erol
Merhabalar doktorunuzla ocean demir damlası hakkında şikayetlerinizi görüştüğünüzde ne dönüt aldınız acaba? Biz dün kontrole gittiğimizde bu damlanın diğerlerine göre en az şikayete sebep olduğunu bebeğimin buna alışması gerektiğini söyledi bu şekilde kullanmalıy mışım , ayrıyeten pırobiyotik verebilirsin belki sindirimine iyi gelir dedi ama benim içim rahat etmedi ne yapacağımı bilemedim.
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
1 Temmuz 2026 10:53
Selin
Merhabalar doktorunuzla ocean demir damlası hakkında şikayetlerinizi görüştüğünüzde ne dönüt aldınız acaba? Bi kontrole gittiğimizde bu damlanın diğerlerine göre en az şikayete sebep olduğunu bebeğimin buna alışması gerektiğini söyledi bu şekilde kullanmalıy mışım , ayrıyeten pırobiyotik verebilirsin belki sindirimine iyi gelir dedi ama benim içim rahat etmedi be yapacağımı bilemedim.
Merhaba, ilginiz için teşekkürler. Evet bu sabah oceana yine başladık probiotik damla ile bizede o şekilde öneri bir 10-15 gün demir damlaları yapıyormuş ben bu sabah verdim bir kaç gün bekleyin isterseniz tecrübemi bu konu üzerinden size de ileteyim 🙏🏻
S

Selin

1 Temmuz 2026 10:54
Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ve demir damlasından önce mi yoksa sonra mı veriyorsunuz?
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
1 Temmuz 2026 11:27
Selin
Probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz ve demir damlasından önce mi yoksa sonra mı veriyorsunuz?
Önce demiri verdim ardından probiyotiği verdim çok ara geçmeden markası symbiosys doğduğundada bunu kullanmıştık sabah verdim az önce kaka yaptı ama yine biraz zorlandı az yaptı bakalım bir kaç gün izleyeceğim
S

Selin

1 Temmuz 2026 12:01
Hatice Erol
Önce demiri verdim ardından probiyotiği verdim çok ara geçmeden markası symbiosys doğduğundada bunu kullanmıştık sabah verdim az önce kaka yaptı ama yine biraz zorlandı az yaptı bakalım bir kaç gün izleyeceğim
Teşekkürler💐
F

Figen

1 Temmuz 2026 14:11
Selin
Merhabalar doktorunuzla ocean demir damlası hakkında şikayetlerinizi görüştüğünüzde ne dönüt aldınız acaba? Biz dün kontrole gittiğimizde bu damlanın diğerlerine göre en az şikayete sebep olduğunu bebeğimin buna alışması gerektiğini söyledi bu şekilde kullanmalıy mışım , ayrıyeten pırobiyotik verebilirsin belki sindirimine iyi gelir dedi ama benim içim rahat etmedi ne yapacağımı bilemedim.
Biz ocean demir damlamızı değiştik doktorun önerisiyle şuan sidefor a geçtik bakalım onda da aynı şikeyet olursa bestiron kullanacağız bu şekilde devam etmememizi söyledi ayrıca zeytinyağı da içirebilirsiniz dedi bi çay kaşığı anne sütünü karıştırırak veya ek gıdalarına katarak
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Temmuz 2026 11:13
Selin
Teşekkürler💐
Bugün 2. Gün, dün gazı vardı ancak çok zorlamadı dün 2 kaka yaptı. Normalde sabahları kaka yapardı ancak yapmadı şuandada huzursuzluğu var gazdan diye düşünüyorum çünkü çığlığı basıyor :(
S

Selin

2 Temmuz 2026 19:21
Hatice Erol
Bugün 2. Gün, dün gazı vardı ancak çok zorlamadı dün 2 kaka yaptı. Normalde sabahları kaka yapardı ancak yapmadı şuandada huzursuzluğu var gazdan diye düşünüyorum çünkü çığlığı basıyor :(
Ben cesaret edip başlayamadım , galiba yarın bestiron damla alıp onu deneyeceğim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir