Ocean D Vitaminini Çok Fazla Vermek

92 görüntüleme
C

Ceren

7 Nisan 2026 11:15
Bebeğime Ocean D vit kullanıyordum doktorun önerisiyle ama bir puf demesini yanlış anladım. Spreyle değil damlalıkla veriyordum ve damlalığın tamamını boşaltıyordum. 10 damlaya denk geliyormuş neredeyse.Oğlum şu an 5 aylık ve 7 kilonun üstünde. 2 haftadır bu böyle devam ediyor.. Ona zarar vermiş midir? Ne yapmalıyım?
Büşra C.

Büşra C.

7 Nisan 2026 11:34
Doktora görünüm derim böbrek ve kana bakar içiniz rahat eder biraz fazla vermişsiniz
H

Hazel K.

7 Nisan 2026 12:08
Ocean d vit ben de kullanıyorum bebek için 400 ünite yeterli bu da bir pufa denk geliyor. Doktora götürün bence çünkü d vitamini vücuttan kolay atılmıyor toksisite yapabiliyor
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

7 Nisan 2026 13:16
Bebeğinize fazla D vitamini vermiş olabileceğiniz konusunda endişe duyuyorsunuz. Kullanıcıların paylaştığı bilgilere göre Ocean D vitamini 400 IU içerir ve genellikle 1-3 damla olarak önerilir.

Fazla D vitamini tüketimi genellikle ciddi sorunlara neden olmaz, ancak yine de doktorunuzla görüşmeniz en iyisi olacaktır. Bazı kullanıcılar benzer hataları yaptıklarını ve doktorlarına danıştıklarını belirtmişlerdir. Doktorlar genellikle fazla D vitamini tüketiminin bir sorun teşkil etmediğini, ancak doğru dozda devam etmeyi öneriyor.

Şu anda yapabileceğiniz şey:

1. Doktorunuzla görüşün: Bebeğinizin sağlığı hakkında en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir. Ona durumu açıklayın ve tavsiyelerini alın.
2. Dozajı ayarlayın: Doktorunuzun önerdiği dozda D vitamini vermeye başlayabilirsiniz.
3. Bebeğinizi izleyin: Bebeğinizin herhangi bir olumsuz etkisi olup olmadığını izleyin, örneğin huzursuzluk, kusma, ishal gibi.

Bebeğinizin sağlığı için endişe duyuyorsanız, doktorunuzla görüşmek en iyisi olacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini
2. D Vitamini Fazla Verdim Acil
3. Ocean D Vitamini
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir