Ne Yapacağım

409 görüntüleme
L

Leyla E. A.

11 Haziran 2026 17:31
Dk :3280 bugün 11 aylık kilosu 9400 boyu 72 cm boyu da kilosu da persentilin altında dedi dr um iştahsız bi bebek balık yağı da başladım nafile işe de gidiyorum kafayı yiyeceğim artık nasıl beslemem gerek kilo alsın dşye elimden geleni yapıyorum anne sütü alıyor sütün az büyük ihtimalle ve anne sütünden nefret hale geldim (lütfen linçleyip anne sütünün faydalarını anlatmayın hemşireyim Bilşyorum anne sütünün faydalarını ama benım bebeğime zerrece yaramıyor bunu farkettim )çocuğuma kilo aldırmıyor resmen anne sütü ek gıda da az yiyor mama sandalyesi almadım yerinde durmadığı için yediremiyorum ancak oyunla falan yiyor mama sandalyesi almalı mıyım bu saatten sonra gerek var mı
L

Leyla E. A.

13 Haziran 2026 08:18
Haklısınız yemeyen çocuğa iştah açıcı da işe yaramaz dediğiniz gibi :( üzülmeyin diyeceğim ama elinizde değil Bilşyorum gece beslenmesini bende kesmeyi istiyorum ama gündüz çalıştığım için emziremşyırum gece ye kıyamıyorum
G

Gülcan Ş.

13 Haziran 2026 08:34
Emziriyorsanız siz devam edin benimki mamayla besleniyor yaptığım mamanın sadece 20 ml ni içiyor dün ki kilosunu dan öğrenince pek bir katkısı olmadığını düşündüm en azından belki diş sıkıntısı dışında uykusunu düzene girer
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir