Ne Yapacağım
407 görüntüleme
L
Leyla E. A.
11 Haziran 2026 17:31
Dk :3280 bugün 11 aylık kilosu 9400 boyu 72 cm boyu da kilosu da persentilin altında dedi dr um iştahsız bi bebek balık yağı da başladım nafile işe de gidiyorum kafayı yiyeceğim artık nasıl beslemem gerek kilo alsın dşye elimden geleni yapıyorum anne sütü alıyor sütün az büyük ihtimalle ve anne sütünden nefret hale geldim (lütfen linçleyip anne sütünün faydalarını anlatmayın hemşireyim Bilşyorum anne sütünün faydalarını ama benım bebeğime zerrece yaramıyor bunu farkettim )çocuğuma kilo aldırmıyor resmen anne sütü ek gıda da az yiyor mama sandalyesi almadım yerinde durmadığı için yediremiyorum ancak oyunla falan yiyor mama sandalyesi almalı mıyım bu saatten sonra gerek var mı

Göktenur B.
11 Haziran 2026 17:41
Benim oğlum 10.5 aylık hiç mama sandalyesi kullanmadım gerekde görmedim hiç alıp almamak size kalmış ama ilk oğlumda hem Ikea hem Chicco aldım sayılı kullandım o yüzden ikinci oğluma gerek görmedim her bebeğe anne sütü yaricak diye bi durum veya her bebek anne sütü almak zorunda değil bana göre önceliği bebeğinizin sağlığı eğer formül mama daha yararlı olucaksa mamaya başlayın öğünlerinide zenginleştirmeye çalışın oğlum sabah öğününü hiç sevmiyor yumurta asla yemiyor bende az yese bile zengin içerikli öğünler hazırlamaya çalışıyorum siz annesi olarak en doğru kararı verirsiniz bence
T
Tuğba B. ..
11 Haziran 2026 18:06
Benim oğlum ek gıdanın başından beri iştahsız annr sütüde alıyor. Çok az yiyor bende kaloriyi yükseltiyorum mesela hergün muzu ezip içine badem ceviz tahin koyup yediriyorum. Sabahları aç karnına zeyrinyağ içiriyorım. Pekmez veriyorum bunkar fayda ediyor
O
Ozlem
11 Haziran 2026 18:21
Mama sandalyesi belki işinize yarayabilir benim kızımda hareketli bir bebek iştahsızda. Ama en rahat mama sandalyesinde kendi yiyor. Benden kabul etmiyor zaten kolay kolay. Vantuzlu oyuncaklar var. Onlar birazda olsa oyalıyor masada bir kaç kaşıkta öyle yiyor belki işinize yarar bakmak isterseniz
T
Tuğba B. ..
11 Haziran 2026 18:27
Mama sandalyesi olmazsa yediremem çünkü oradan çıkamıyor yoksa evin içinde kovalamam lazım:)
L
Leyla E. A.
11 Haziran 2026 21:48
Göktenur hanım emekliyor yerinde durmuyor keşke en başta alsaydım yemeğe işgilşydi ilk aylarda şu an sağlıksız bi ilişki var yemekle arasında 11 aylık ama peşinde dolanıyorum yemek yesin diye parka götürüyorum yemiyor arabada yedirmeye çalışıyorum olmuyor bulaşık makinesinin kapağını açıyorum içinde oturunca iki kaşık yese şükrediyorum
L
Leyla E. A.
11 Haziran 2026 21:49
Tuğba hanım tahin yemiyor 🥹brnde her gün zenginleştirilmiş şeyler vermeye çalışıyorum pankek yapıyorum her akşam içine koymuyorum tahin ceviz bi tane küçük zar zor yiyor
L
Leyla E. A.
11 Haziran 2026 21:51
Annem yürümeyec başlayacak artık içinde durmaz dediği için çok kararsız kaldım dışarıya yemeğe gidince de mama sandalyesinde en fazla 5 dk duruyor sonra kaldırmamız için ağlıyor 🥲önüne yemekleri koyduğumda fırlatıyor eliyle yemiyor
G
Gülsüm Ç. ..
11 Haziran 2026 22:42
Benim bebeğim 10 aylık 8.5 kilo doktor gayet normal dedi neden bu kadar kiloya takıyorsunuz bebeğin sağlıklı olması mühim olan.
G
Gülcan Ş.
12 Haziran 2026 09:47
Benim bebeğim 2400 dogdu suan 12 aylık 7 kilo suan en az 7500 olması gerekiyor tahin tam yağlı labne peyniri avokado vermeye çalışıyorum 3 aydır çorbalarına et suyu atıyorum ama 6 aydır gram ilerleme yok kilodan dolayı sağlıklı olsun diyorum ama doktorların düşüncesi de beni üzüyor @Leyla Elmas Aydar yalnız degılsınız gerçekten bende ev hanımı olarak yoruldum mama da içmiyor bu bir dönüm noktası mı bilmiyorum
A
Ayşe İ.
12 Haziran 2026 15:51
Biraz önce kriz gecırdım benım gıbı varmı ddıye kendımı buraya attım benım kızım da 15 aylık ve 8 kilo hıcbısey yemıyo öğünlerini zengınlestırmeye calısııyorum balık yagı ıstah surubu hepsını kullanıyorum yok yemıyo bende sastım ne yapacam
A
Ayşe İ.
12 Haziran 2026 15:55
Üstüne düşme yer diyorlar belkı de haklılar ama duramıyorum da yemek yemeyince benim de modum düşüyo
L
Leyla E. A.
12 Haziran 2026 16:06
Gülsüm hanım boyu da geri de kalmış kiloyu takmasak bile yeterli beslenmiyor demekki
L
Leyla E. A.
12 Haziran 2026 16:07
Bizim için dönüm noktası galiba sanrımız sınanıyor Gülcan hanım benım kinde 7. Aydan beri resmen durdu kilo alımı
L
Leyla E. A.
12 Haziran 2026 16:08
İnsan duramıyor kş Ayşe hanım üstüne düşme diyenlerin çoğunun bebeğinin gelişimi gayet iyi oldugundandır yemek yemediğinde içim içimi yiyor duramıyorum yani
A
Ayşe İ.
12 Haziran 2026 16:13
Kesınlıkle oyle bır yandan cok zorlamıyım temelli sogur yemekten diyorum dıger taraftan yemedıgını görünce içim içimi yiyo kapıda bacada oyunla ya da eline veriyorum her sekılde deniyorum kısaca ama yok
G
Gülcan Ş.
12 Haziran 2026 21:03
Bizim için dönüm noktası galiba sanrımız sınanıyor Gülcan hanım benım kinde 7. Aydan beri resmen durdu kilo alımı
L
Leyla E. A.
12 Haziran 2026 22:22
Bende öyle yapıyorum Ayşe hanım demin arkadaşlarla buluştuk buluştuğumuz andan kalktığım ana kadar bi kaç kaşık ta olsa yedirmeye çalıştık ilalalah ettiler 😅bekar olan çocuktan soğudum dedi
L
Leyla E. A.
12 Haziran 2026 22:23
İştah açıcılar pek işe yaramıyor ki 🥹Gülcan hanım yani bizde yaramadı sizde inşallah yarar
G
Gülcan Ş.
12 Haziran 2026 22:31
İştah açıcılar pek işe yaramıyor ki 🥹Gülcan hanım yani bizde yaramadı sizde inşallah yarar
G
Gülcan Ş.
12 Haziran 2026 22:32
12 aylık gece beslenmesini de bırakmayı düşünüyorum zaten toplasam 60 ml anca içiyor sabaha kadar en azından belki saat başı uyanmaları biter
Yükleniyor...