Nasıl Korunuyorsunuz

600 görüntüleme
K

Kader P.

18 Kasım 2025 19:57
Merhaba 8 Eylül'de doğum yaptım bebeğim2 aylık doğal yollarla korunuyorz ama bir anlık bişey hamile kalırım diye ödüm kopuyor ne önerirsiniz not tecrübesiz yaşım küçük
B

Buket ..

18 Kasım 2025 20:09
Biz kondomla korunuyorduk hamile kaldım 😂
Hala daha kondom kullanıyoruz önümüzdeki hafta spiral takacağım. Dogal yol dediğiniz geri çekme ise o şekilde hamile kalan tanıdığım var hamile kalırım diye korkuyorsanız doğum şeklinize göre doktorla korunma yöntemi planlayın yada kondom kullanın
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 20:11
Merhaba bu süreçte en sağlıklı korunma prezervatif bence, doğal korunma ile işinizi şansa bırakmayın. Çünkü hamilelikler çok hızlı olabiliyor 😇
K

Kader P.

18 Kasım 2025 20:33
Spiral takmayı düşünüyorum aslında ama onunla da hamile kalan oluyir
K

Kader P.

18 Kasım 2025 20:39
Geri çekme yöntemiyle korunuyoruz ama her defasında adet olmayi dört gözle bekliyorum 😃
Melek M.

Melek M.

18 Kasım 2025 20:43
İlaç da kullabilirsiniz
D

Damla B.

18 Kasım 2025 20:47
Merhaba, geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi değildir. Hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor maalesef ama koruyuculukları çok yüksek. Biz kondom kullanıyoruz. Spiral taktırmamamın tek sebebi kanama sorunlarını istemiyor olmam. Doğal yolla korunma dediğiniz geri çekilme çok riskli bir yöntem bence gerçek korunma yöntemlerini deneyin.
K

Kader P.

18 Kasım 2025 21:00
İlaca pek sıcak bakmıyorrm aslinda
K

Kader P.

18 Kasım 2025 21:02
Spiral evet kanama çok yapıyor düzensiz adet ve kayma riski varmis insan sasiriyor
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 21:16
İlaç ve spiral kullanmak istemiyorsanız kaliteli bir prezervatif markasıyla yolunuza devam edin. Biz iki senedir kullanıyoruz çok şükür bir sıkıntı yaşamadık.
K

Kader P.

18 Kasım 2025 21:55
@Özge U.Changisini onerirsinix
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 21:57
@Kader Punar Durex markasını öneririm
Gizem G.

Gizem G.

18 Kasım 2025 22:51
Spiral taktırdım ancak yinede geri çekilme ile de korunmaya devam ediyoruz 7 aylık bebeğim benimde ne olur ne olmaz diye hiç bir korunma yöntemine güvenemiyorum
E

Elif V.

19 Kasım 2025 04:48
@Buket konudan alakasız spiral ücreti nedir? Doktorum bana da önerdi ama ben gerek duymadım ücretini de sormamıştım o an
S

Sıla T. K.

19 Kasım 2025 07:03
Kuruma göre değişiyor kolan hastanesi 15 bin derken başka bir kurum 3 bin dedi aynı spiral ama kurum değişince rakam değişiyor aile sağlığı merkezleride ücretsiz takıyormuş @Elif Vural
G

Gülcan Ş.

19 Kasım 2025 07:36
@Sıla Tekinalp Karadoruk aile hekimleri takıyor mu spiral
S

Sıla T. K.

19 Kasım 2025 07:45
@Gülcan Şahan aile hekimi değil evinize yakın aile sağlığı merkezi bakabilirsiniz internetten gitmeden önce aile hekiminde kan sayımı demir tahlili birde beta hcg verin hamile olmadığınıza kanda bakıyorlar birde demir depolarına bakılıyor kansızlık varsa takılmıyor tahlil sonucu çıkınca direk gidip ücretsiz taktırabilirsiniz birde regl döneminde olmanız gerekiyor taktırmak için
S

Sıla T. K.

19 Kasım 2025 07:46
@Gülcan Şahan taktırdıktan sonra müsait bir zamanda herhangi bir kadın doğum uzmanına gidip kontrol ettirebilirsiniz ultrason altında aile sağlığında ultrason olmadığı için bakamıyorlar takım yapıyorlar sadece
B

Buket ..

19 Kasım 2025 09:12
@Elif Vural devlet hastanesinde ücretsiz takılıyor reglin 3.günü çağırıyor
E

Elif V.

19 Kasım 2025 09:25
Hayır ücretliymiş devlet artık ücretsiz yapmıyo dedi doktorum geçen hafta
B

Buket ..

19 Kasım 2025 14:40
Beylikdüzü devlet hastanesi bana randevu verdi ücrette talep etmedi henüz gitmedim gerçi işlem sonunda talep eder mi bilmiyorum ama ne kadar ücret talep ettiler ?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir