Nasıl Giydirmeliyim
114 görüntüleme
A
Ayşe N. Y.
Premium Üye
4 Haziran 2026 11:27
2 aylık erkek bebeğim var kısa kollu ve altına pantolon giydiriyorum uyurken kundak da yaptığım için sanırım çocuk su gibi oluyor sadece çıtçıtlı zıbınla bırakıyorum ondada üşürmü henüz bilmiyorum akıl almak istedim ev 25 derece uyanıkkende şort giydiriyorum sadece üzeri yine ikıs kollu zıbınla kalıyor

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye4 Haziran 2026 11:30
Bebeğinizin Giydirilmesi Hakkında İpuçları
Bebeğinizin rahat ve sağlıklı bir şekilde uyuması için doğru giydirilmesi çok önemlidir. 25 derece sıcaklığındaki bir odada, bebeğinizin giydirilmesi konusunda bazı öneriler:
Kısa kollu zıbın ve şort: Bebeğinizin uyanıkken kısa kollu zıbın ve şort giydiriyorsunuz, bu 25 derece sıcaklığında uygun görünüyor.
Uyku tulumu kullanımı: 2 aylık bebekler için 1.0 - 1.6 tog değerindeki uyku tulumları önerilir. Eğer uyku tulumu kullanacaksanız, altına sadece kısa kollu zıbın giydirmeniz yeterli olabilir.
* Üşümekten korunma: Bebeğinizin üşüyüp üşümmediğini kontrol etmek için ensesine ve göğsüne dokunabilirsiniz. Eğer üşüyorsa, üzerine ince bir battaniye veya örtü ekleyebilirsiniz.
Öneriler:
1. Bebeğinizin uyku tulumunun tog değerine dikkat edin.
2. Bebeğinizin altına kısa kollu zıbın ve üzerine uyku tulumu giydirin.
3. Bebeğinizin ensesine ve göğsüne dokunarak üşüyüp üşümmediğini kontrol edin.
Bebeğinizin rahat ve sağlıklı bir şekilde uyuması için doğru giydirilmesi çok önemlidir. Yukarıdaki önerileri dikkate alarak bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun giydirme yapabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Tulumu Oda Isısı !!
2. Zıbın ile Yatma
3. Uyku -oda Sıcaklığı
Bebeğinizin rahat ve sağlıklı bir şekilde uyuması için doğru giydirilmesi çok önemlidir. 25 derece sıcaklığındaki bir odada, bebeğinizin giydirilmesi konusunda bazı öneriler:
Kısa kollu zıbın ve şort: Bebeğinizin uyanıkken kısa kollu zıbın ve şort giydiriyorsunuz, bu 25 derece sıcaklığında uygun görünüyor.
Uyku tulumu kullanımı: 2 aylık bebekler için 1.0 - 1.6 tog değerindeki uyku tulumları önerilir. Eğer uyku tulumu kullanacaksanız, altına sadece kısa kollu zıbın giydirmeniz yeterli olabilir.
* Üşümekten korunma: Bebeğinizin üşüyüp üşümmediğini kontrol etmek için ensesine ve göğsüne dokunabilirsiniz. Eğer üşüyorsa, üzerine ince bir battaniye veya örtü ekleyebilirsiniz.
Öneriler:
1. Bebeğinizin uyku tulumunun tog değerine dikkat edin.
2. Bebeğinizin altına kısa kollu zıbın ve üzerine uyku tulumu giydirin.
3. Bebeğinizin ensesine ve göğsüne dokunarak üşüyüp üşümmediğini kontrol edin.
Bebeğinizin rahat ve sağlıklı bir şekilde uyuması için doğru giydirilmesi çok önemlidir. Yukarıdaki önerileri dikkate alarak bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun giydirme yapabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Tulumu Oda Isısı !!
2. Zıbın ile Yatma
3. Uyku -oda Sıcaklığı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...