Mukuslu Kaka mı? Allerji mi Sizce?

49 görüntüleme
E

Elif ..

Premium Üye
7 Nisan 2026 12:35
image
26 günlük bebek, sütüm tazyikli. Bu şekilde kaka yaptı. Mukuslu bir kaka mı bu? Bazen gürültülü yapıyor, huzursuz, zor gaz ve dışkılama yapıuor ama katı kıvamda değil. Her akşam 6-10 arası ortalığı yıkıyor kolik bir bebek. Alerjisi olabilir mi?
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 12:37
Olabilir benim bebeğim de de bu şekilde ilerledi alerji süreci süt yumurta tüketmedim geçti
E

Elif ..

Premium Üye
7 Nisan 2026 12:39
Sibel Yılmazer
Olabilir benim bebeğim de de bu şekilde ilerledi alerji süreci süt yumurta tüketmedim geçti
Nurse harveys gg damla kullanıyorum, süt ve süt ürünleri çiğ sebze meyve baklagil yemiyorum ama yumurta yiyorum. Pişmiş süt ürünü yiyorum. Acaba yumurta mı yapıyor, diyet mi önerildi size sadece
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
7 Nisan 2026 12:39
Bebeğinizin kakası gerçekten mukuslu görünüyor. Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir.

Bebeğinizin yaşadığı huzursuzluk, gaz sancısı ve gürültülü kaka yapma gibi sorunlar, sindirim sistemi ile ilgili geçici bir durum olabilir.

Ancak, alerji olasılığını tamamen göz ardı edemeyiz. Eğer bebeğinizin vücudunda döküntü, kanlı kaka, geçmeyen pişik gibi belirtiler varsa, bir doktora danışmanız önemlidir.

Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek, gerekli testleri yapabilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Bebeğinizin kolik gibi davranışları, sindirim sistemi olgunlaşmadığından dolayı olabilir.

Alerji endişesi ile anne sütünüzü kesmeyiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
E

Elif ..

Premium Üye
7 Nisan 2026 12:42
Ai Asistan
Bebeğinizin kakası gerçekten mukuslu görünüyor. Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir.

Bebeğinizin yaşadığı huzursuzluk, gaz sancısı ve gürültülü kaka yapma gibi sorunlar, sindirim sistemi ile ilgili geçici bir durum olabilir.

Ancak, alerji olasılığını tamamen göz ardı edemeyiz. Eğer bebeğinizin vücudunda döküntü, kanlı kaka, geçmeyen pişik gibi belirtiler varsa, bir doktora danışmanız önemlidir.

Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek, gerekli testleri yapabilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Bebeğinizin kolik gibi davranışları, sindirim sistemi olgunlaşmadığından dolayı olabilir.

Alerji endişesi ile anne sütünüzü kesmeyiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka
Döküntü kanlı kaka yok, bez bölgesi hafif kızarık pişik önleyici krem kullanıuorum. Ama kakası gürültülü. Acaba ön sütü tazyikli sütü çok aldığından da olabilir mi mukus? Dışkı testi vs yok mu? Klinikle mi ayırt ediliuor. Süt ve süt ürünlerini yalnızca pişmişten yiyorum, çiğ sebze meyve baklagil yemiyorum
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 12:44
Elif
Nurse harveys gg damla kullanıyorum, süt ve süt ürünleri çiğ sebze meyve baklagil yemiyorum ama yumurta yiyorum. Pişmiş süt ürünü yiyorum. Acaba yumurta mı yapıyor, diyet mi önerildi size sadece
Evet yaklaşık bir iki ay yaptım rahatladı çok huzursuzdu ağlıyor kakasını ıkınarak zorla yapıyordu gerçekten süt ve yumurta ürünlerini kesince sorun bitti
Sibel Y.

Sibel Y.

7 Nisan 2026 12:44
O gaz damlaları çok işe yaramıyor bende aldım paranıza yazık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir