Mukuslu Kaka mı? Allerji mi Sizce?
49 görüntüleme
E
Elif ..
Premium Üye
7 Nisan 2026 12:35
26 günlük bebek, sütüm tazyikli. Bu şekilde kaka yaptı. Mukuslu bir kaka mı bu? Bazen gürültülü yapıyor, huzursuz, zor gaz ve dışkılama yapıuor ama katı kıvamda değil. Her akşam 6-10 arası ortalığı yıkıyor kolik bir bebek. Alerjisi olabilir mi?

Sibel Y.
7 Nisan 2026 12:37
Olabilir benim bebeğim de de bu şekilde ilerledi alerji süreci süt yumurta tüketmedim geçti
E
Elif ..
Premium Üye
7 Nisan 2026 12:39
Olabilir benim bebeğim de de bu şekilde ilerledi alerji süreci süt yumurta tüketmedim geçti

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Nisan 2026 12:39
Bebeğinizin kakası gerçekten mukuslu görünüyor. Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir.
Bebeğinizin yaşadığı huzursuzluk, gaz sancısı ve gürültülü kaka yapma gibi sorunlar, sindirim sistemi ile ilgili geçici bir durum olabilir.
Ancak, alerji olasılığını tamamen göz ardı edemeyiz. Eğer bebeğinizin vücudunda döküntü, kanlı kaka, geçmeyen pişik gibi belirtiler varsa, bir doktora danışmanız önemlidir.
Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek, gerekli testleri yapabilir ve uygun tedaviyi önerebilir.
Bebeğinizin kolik gibi davranışları, sindirim sistemi olgunlaşmadığından dolayı olabilir.
Alerji endişesi ile anne sütünüzü kesmeyiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka
Bebeğinizin yaşadığı huzursuzluk, gaz sancısı ve gürültülü kaka yapma gibi sorunlar, sindirim sistemi ile ilgili geçici bir durum olabilir.
Ancak, alerji olasılığını tamamen göz ardı edemeyiz. Eğer bebeğinizin vücudunda döküntü, kanlı kaka, geçmeyen pişik gibi belirtiler varsa, bir doktora danışmanız önemlidir.
Doktorunuz, bebeğinizin durumunu değerlendirerek, gerekli testleri yapabilir ve uygun tedaviyi önerebilir.
Bebeğinizin kolik gibi davranışları, sindirim sistemi olgunlaşmadığından dolayı olabilir.
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
E
Elif ..
Premium Üye
7 Nisan 2026 12:42
Bebeğinizin kakası gerçekten mukuslu görünüyor. Mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir.
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka
1. Mukuslu Kaka
2. Mukuslu Kaka
3. Mukuslu Kaka

Sibel Y.
7 Nisan 2026 12:44
Nurse harveys gg damla kullanıyorum, süt ve süt ürünleri çiğ sebze meyve baklagil yemiyorum ama yumurta yiyorum. Pişmiş süt ürünü yiyorum. Acaba yumurta mı yapıyor, diyet mi önerildi size sadece

Sibel Y.
7 Nisan 2026 12:44
O gaz damlaları çok işe yaramıyor bende aldım paranıza yazık
Yükleniyor...