Menenjit Aşısı

257 görüntüleme
T

Tuğba E.

11 Şubat 2026 22:24
Merhabalar bebeğime yakın zamanda menenjit aşılarını yaptıracağız. Biz tarihleri planladık onunla ilgili sorum olmayacak fakat çok ateş ve ağrı yapıyor mu bu konuda çok endişeliyim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim . Ayrıca yapıyorsa kaç gün sürüyor
T

Tuğba E.

16 Şubat 2026 10:29

Elif Tekiner

Umarım, ben de öyle düşünmüştüm ki vermeyi de istiyorum ne kadar rahatlarsa o kadar iyi

Merhaba nasıl atlattınız süreci bir sorun old mu
E

Elif T. ..

17 Şubat 2026 11:04
Afranur hanımın tavsiyesine uyarak aşıyı erken yaptırdım ve eve gelince calpol verdim nolur nolmaz diye, gündüz gayet keyifli vakit geçirdi uyudu uyandı vs. Gece 10da huzursuzlanmaya başladı 1 saat sürdü bu durum, tekrar calpol verip yatırdık. Gece de ara ara uyandı her uyanışında rahatlasın diye emzirdim, şu an daha iyi. Süreci atlattık herhalde 🙂
T

Tuğba E.

17 Şubat 2026 12:06

Elif Tekiner

Afranur hanımın tavsiyesine uyarak aşıyı erken yaptırdım ve eve gelince calpol verdim nolur nolmaz diye, gündüz gayet keyifli vakit geçirdi uyudu uyandı vs. Gece 10da huzursuzlanmaya başladı 1 saat sürdü bu durum, tekrar calpol verip yatırdık. Gece de ara ara uyandı her uyanışında rahatlasın diye emzirdim, şu an daha iyi. Süreci atlattık herhalde 🙂

Çok şükür çok sevindim Allah uzun sağlıklı ömürler versin 🙏
E

Elif T. ..

17 Şubat 2026 12:09
Amin hepimizin evladına inşallah 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir