Meme ve Biberon Reddi

314 görüntüleme
R

Rukiye K.

12 Temmuz 2026 11:23
Bebeğim 3 buçuk aylık 2. Aydan itibaren meme reddimiz var son günlerde iyice bıraktı gibi memeyi bir tek uykuda aşıyor ve de sabah uyamdığında alıyor çiili bez dayısı 4 5 gibi ama sadece sabah saatlerindeki dolu oluyor geçtiğimiz güblerde kilo alımı düşük diyip mama verdi dr ama hipp ve aptamil içmedi kustu biberonda almıyor biberonu da kabul etmiyor ne yapacağımo şaşırdım önerisi veya fikri olan var mı çok çaresiz hissediyorum
S

Sibel Y.

12 Temmuz 2026 17:09
Merhaba, sütünüz geliyorsa eğer sağıp parmakla besleme yapsanız. Serçe parmak bebeğin agzindayken şırınga ile sağılmış süt veriliyor. Böylece sağlıklı bir şekilde büyüyebilir. Tabii emzirmeye çalışmaya devam edersiniz diye düşünüyorum
S

Sümeyye

Premium Üye
12 Temmuz 2026 17:58
Rukiye Karataş
Çok yorucu bir dönem o emmedikçe sütün azaldığını hissediyorum gün içinde, Allah biliyor biberon veya mamayı kabul etse destekleyeceğim ama onları da almıyor işte bu yüzden çok yorucu gelmeye başladı
Mama yerine sütünüzü sağarak vermeyi deneyin ve bu süreçte meme denemeleri yapın eğer geçici bir süreç ise sağımla en azındwn sütünüzü korumuş olursunuz.
S

Sümeyye

Premium Üye
12 Temmuz 2026 18:00
Ek olarak kullandığınız biberon u red ediyor olabilir farklıbir biberon denenebilir ayrıca hem süt hemde mama istemiyorsa iştahsızlığının farklı bir sebebi olabilir doktorunuz bunu değerlendirdi mi acaba
R

Rukiye K.

12 Temmuz 2026 19:17
Sümeyye
Ek olarak kullandığınız biberon u red ediyor olabilir farklıbir biberon denenebilir ayrıca hem süt hemde mama istemiyorsa iştahsızlığının farklı bir sebebi olabilir doktorunuz bunu değerlendirdi mi acaba
İlk doğduğunda birkaç kez dışarı çıktığımızda aventle sütümü aldı ama nolduysa daha somra kabul etmedi lansinoh aldım onu da kabuş etmedi we baby alayım belki o olır dedim onu da almadı 4 saat oödu bezi hala kupkuru bu neden olabilir bilmiyorum
S

Sümeyye

Premium Üye
13 Temmuz 2026 19:11
Rukiye Karataş
İlk doğduğunda birkaç kez dışarı çıktığımızda aventle sütümü aldı ama nolduysa daha somra kabul etmedi lansinoh aldım onu da kabuş etmedi we baby alayım belki o olır dedim onu da almadı 4 saat oödu bezi hala kupkuru bu neden olabilir bilmiyorum
Bu durum devam ediyorsa bence doktorunuza tekrar bi gidin hangi hastaneye gidiyorsunuz bilmiyorım ama emzirme danışmanları oluyor ücretsiz onun yanında emmesini sağlatıyorlar bebitonun ben medipol e gidiyorum istediğimiz an ulaşabiliyoruz hatta ebelerimiz de demişti emzirme sorunu yaşadığınızda çekinmeden gelin ister 6 ay olsun isyer 9 ay bebeklerin huyları biranda değişebiliyor demişlerdi
R

Rukiye K.

13 Temmuz 2026 19:19
Evet bugün dr gittik bez sayısının azlığı havaların sıcaklığındanmış, haftaiçi de emzirme danışmanıma gideceğiz
H

Hilal ..

16 Temmuz 2026 14:02
Rukiye Karataş
Evet bugün dr gittik bez sayısının azlığı havaların sıcaklığındanmış, haftaiçi de emzirme danışmanıma gideceğiz
bezin birkaç saat kuru olmasına normal mi dedi doktorunuz?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir