Meme ve Biberon Reddi
314 görüntüleme
R
Rukiye K.
12 Temmuz 2026 11:23
Bebeğim 3 buçuk aylık 2. Aydan itibaren meme reddimiz var son günlerde iyice bıraktı gibi memeyi bir tek uykuda aşıyor ve de sabah uyamdığında alıyor çiili bez dayısı 4 5 gibi ama sadece sabah saatlerindeki dolu oluyor geçtiğimiz güblerde kilo alımı düşük diyip mama verdi dr ama hipp ve aptamil içmedi kustu biberonda almıyor biberonu da kabul etmiyor ne yapacağımo şaşırdım önerisi veya fikri olan var mı çok çaresiz hissediyorum
S
Sibel Y.
12 Temmuz 2026 17:09
Merhaba, sütünüz geliyorsa eğer sağıp parmakla besleme yapsanız. Serçe parmak bebeğin agzindayken şırınga ile sağılmış süt veriliyor. Böylece sağlıklı bir şekilde büyüyebilir. Tabii emzirmeye çalışmaya devam edersiniz diye düşünüyorum
S
Sümeyye
Premium Üye
12 Temmuz 2026 17:58
Çok yorucu bir dönem o emmedikçe sütün azaldığını hissediyorum gün içinde, Allah biliyor biberon veya mamayı kabul etse destekleyeceğim ama onları da almıyor işte bu yüzden çok yorucu gelmeye başladı
S
Sümeyye
Premium Üye
12 Temmuz 2026 18:00
Ek olarak kullandığınız biberon u red ediyor olabilir farklıbir biberon denenebilir ayrıca hem süt hemde mama istemiyorsa iştahsızlığının farklı bir sebebi olabilir doktorunuz bunu değerlendirdi mi acaba
R
Rukiye K.
12 Temmuz 2026 19:17
Ek olarak kullandığınız biberon u red ediyor olabilir farklıbir biberon denenebilir ayrıca hem süt hemde mama istemiyorsa iştahsızlığının farklı bir sebebi olabilir doktorunuz bunu değerlendirdi mi acaba
S
Sümeyye
Premium Üye
13 Temmuz 2026 19:11
İlk doğduğunda birkaç kez dışarı çıktığımızda aventle sütümü aldı ama nolduysa daha somra kabul etmedi lansinoh aldım onu da kabuş etmedi we baby alayım belki o olır dedim onu da almadı 4 saat oödu bezi hala kupkuru bu neden olabilir bilmiyorum
R
Rukiye K.
13 Temmuz 2026 19:19
Evet bugün dr gittik bez sayısının azlığı havaların sıcaklığındanmış, haftaiçi de emzirme danışmanıma gideceğiz
H
Hilal ..
16 Temmuz 2026 14:02
Evet bugün dr gittik bez sayısının azlığı havaların sıcaklığındanmış, haftaiçi de emzirme danışmanıma gideceğiz
Yükleniyor...