Meme Reddini Aşan Var mı

213 görüntüleme
R

Rukiye S.

14 Şubat 2026 14:49
Bebeğim şu an 3 ay 7 günlük 2 aylıkken başladı meme reddi biberon vermedim ayakta uyku arasında bir şekilde emzirmeye çalışıyordum. Öyle öyle bir ay geçti. 3 . Ayın başında durum iyice kötüye gitti. Gündüzleri memeyi asla almıyor. 3 gönderi birer defa biberon verdim. Artık düzeleceğine dair umudumu iyice kestim. Bu durumu yaşayıp aşan var mı
M

Melike Ö.

14 Şubat 2026 15:05
İki buçuk aylıkken başladı dört buçuk aylık oldu hala düzelmedi biberonuda reddediyo uyurken besleyebiliyorum sadece
B

Büşra K. ..

14 Şubat 2026 16:10
Eğer imkanınız varsa sütünüzü sağıp biberonla verin uyuduğunda emzirin sütünüz kesilmesin bir süre sonra düzeliyor ancak fışkırarak geliyorsa boğulur gibi oluyorsa onlara çözüm arayın youtube da osman beyin videolarını izleyin size yol gösterir ben oğlumu o şekilde büyüttüm şuan 2 yaşında sütü bırakma noktasına gelmişti sorunu bulup çözünce hersey düzeldi pes etmeyin deneyin
A

Ayça ..

14 Şubat 2026 16:16
Bnmde 3 ayda başladı geceleri uykulu emiyor ama gündüz emmiyor sağıp veriyorum 4 aya girdik hala aynı umarım geçer
D

Deniz ..

14 Şubat 2026 16:35
Bemim de bebeğim 2 ,5 aylık. Aynı şeyi yaşıyoruz. Sütüm az olduğu icin ek mama biberon verdim ama keşke vermeseydim :(siz fazla vermediyseniz vermeyin geri dönüşü olmuyo . Sadece gece emiyodu 2-3 gündür onu da bıraktı.Edsyi denemişsinizdir muhakkak ona devam edebilirsiniz loş ışıkta uyanır uyanmaz emzirebilirsiniz gece uyuyosa uyandırıp emzirebilirsiniz bunlar bende işe yaramıştı. evet cok zor biliyorum ben de yaptım ama sonra 1 numaralı uç da olsa biberondan bu aylarda dönüş maalesef cok zor.
S

Selma ..

14 Şubat 2026 16:41
Merhaba bizde de 3. ay civarı başladı aynı şekilde geceleri emiyordu gündüz ayakta zıplayarak falan derken bir ara gündüzleri tamamen bıraktı sağarak içirdim 5. Aydayız şuan şimdi de etrafa bakmaktan emmiyor ama reddi yendik diyebilirim hala az emdiği zamanlar sağarak veriyorum ya da mayışıkken emziriyorum bizde daha iyiye gitti şükür sağmak içirebilmek çok zahmetli çünkü biberondan içmeyi de çok sevmiyor
R

Rukiye S.

14 Şubat 2026 17:50

Melike Özkan

İki buçuk aylıkken başladı dört buçuk aylık oldu hala düzelmedi biberonuda reddediyo uyurken besleyebiliyorum sadece

Gündüzleri nasıl besliyorsunuz neyle süt veriyorsunuz
R

Rukiye S.

14 Şubat 2026 17:51

Deniz

Bemim de bebeğim 2 ,5 aylık. Aynı şeyi yaşıyoruz. Sütüm az olduğu icin ek mama biberon verdim ama keşke vermeseydim :(siz fazla vermediyseniz vermeyin geri dönüşü olmuyo . Sadece gece emiyodu 2-3 gündür onu da bıraktı.Edsyi denemişsinizdir muhakkak ona devam edebilirsiniz loş ışıkta uyanır uyanmaz emzirebilirsiniz gece uyuyosa uyandırıp emzirebilirsiniz bunlar bende işe yaramıştı. evet cok zor biliyorum ben de yaptım ama sonra 1 numaralı uç da olsa biberondan bu aylarda dönüş maalesef cok zor.

Eds ti denemedim sizin biberon kullandığınız için mi başladı meme reddi
M

Melike Ö.

14 Şubat 2026 17:53
Gündüzleri uykuya dalarken uyku sersemiyken emziriyorum tamamen uyuduğundada sağıp biberonla veriyorum ama yetmiyo malesef çook az kilo aldı bu ay 340 gr aldı sadece
R

Rukiye S.

14 Şubat 2026 17:53

Selma

Merhaba bizde de 3. ay civarı başladı aynı şekilde geceleri emiyordu gündüz ayakta zıplayarak falan derken bir ara gündüzleri tamamen bıraktı sağarak içirdim 5. Aydayız şuan şimdi de etrafa bakmaktan emmiyor ama reddi yendik diyebilirim hala az emdiği zamanlar sağarak veriyorum ya da mayışıkken emziriyorum bizde daha iyiye gitti şükür sağmak içirebilmek çok zahmetli çünkü biberondan içmeyi de çok sevmiyor

Biberon verince memeyi tamamen unutmasından korkuyorum ama açıkıp ağlayınca mecbur kaldım biberon verince daha zorlaştı mı acaba siz de
M

Melike Ö.

14 Şubat 2026 17:54

Melike Özkan

Gündüzleri uykuya dalarken uyku sersemiyken emziriyorum tamamen uyuduğundada sağıp biberonla veriyorum ama yetmiyo malesef çook az kilo aldı bu ay 340 gr aldı sadece

Ek gıdaya erken başlamayı planlıyorum belki yemek yer
R

Rukiye S.

14 Şubat 2026 17:55

Büşra Karagözoğlu

Eğer imkanınız varsa sütünüzü sağıp biberonla verin uyuduğunda emzirin sütünüz kesilmesin bir süre sonra düzeliyor ancak fışkırarak geliyorsa boğulur gibi oluyorsa onlara çözüm arayın youtube da osman beyin videolarını izleyin size yol gösterir ben oğlumu o şekilde büyüttüm şuan 2 yaşında sütü bırakma noktasına gelmişti sorunu bulup çözünce hersey düzeldi pes etmeyin deneyin

Biberon verince tamamen bırakır diyorlar sağıp vermek için sütüm yeterli ama iyice biberona alışır mı diye korkuyorum. Hep sağıp mı verdiniz gündüzleri nasıl yaptınız
D

Deniz ..

14 Şubat 2026 19:28

Rukiye Sandıklıoğlu

Eds ti denemedim sizin biberon kullandığınız için mi başladı meme reddi

Evet biberon yüzünden meme reddi oldu. Sütüm yeterli değildi baştan beri 1 numaralı başlıkla ver sıkıntı olmaz dediler hata yaptım. O yüzden mümkünse kaşık biberonla ya da direk kaşıkla verin azar azar , ben defalarca yaptım yenebilmek icin zorlugunu cok iyi bilşyorum. Hep pes edip biberonla devam ettim şuan sağımla devam ediyoeum ama ne kadar sürer bilemiyorum.Ama biberonu 3 kere verdim dediğiniz icin alışmadan vermeseniz daha kolay yenebilirsiniz reddi diye düsünğyorum . Ya da eds ile de alışıyolar memeye akış artıcağı için.
A

Ayça ..

15 Şubat 2026 02:33
Benim bebeğim ek mama da veriyorum sağıp sütte veriyorum gündüzleri Philips avent biberonu verirseniz kendi akışı yok bebek çektiğinde geliyor diğer biberonlar gibi değil anne memesine en yakın dediydi bir çocuk hemşiresi hala da onu kullanıyorum ilk baştan beri biberon meme gittim meme almamazlik yapmadı sadece işte bu 3 ay ataklarından sonra gündüz almıyor
R

Rukiye S.

16 Şubat 2026 06:45

Ayça

Benim bebeğim ek mama da veriyorum sağıp sütte veriyorum gündüzleri Philips avent biberonu verirseniz kendi akışı yok bebek çektiğinde geliyor diğer biberonlar gibi değil anne memesine en yakın dediydi bir çocuk hemşiresi hala da onu kullanıyorum ilk baştan beri biberon meme gittim meme almamazlik yapmadı sadece işte bu 3 ay ataklarından sonra gündüz almıyor

Phlipsi denedim emmedi benimki maalesef lansinoh vardı onu emdi
S

Sebahat Ç.

19 Şubat 2026 22:03
Merhaba benim kızım da 3. Aydan beri emmede sıkıntılı gündüzleri sadece uykudan uyanınca emiyor bazen az emiyor bazen iyi emiyor bide geceleri emzirebiliyorm bir aydır uğraşıyorum hala ayni dört aylık olduk geçmedi ısrarla geçmesini bekliyorum
B

Büşra K. ..

20 Şubat 2026 00:13

Rukiye Sandıklıoğlu

Biberon verince tamamen bırakır diyorlar sağıp vermek için sütüm yeterli ama iyice biberona alışır mı diye korkuyorum. Hep sağıp mı verdiniz gündüzleri nasıl yaptınız

Sağıp verdim gündüzleri mama takviyesi de yapmıştım 1 yaşına girince kendisi bıraktı biberonu içmedi ne mama ne de süt
R

Rukiye S.

20 Şubat 2026 22:39

Sebahat Çarbuğa

Merhaba benim kızım da 3. Aydan beri emmede sıkıntılı gündüzleri sadece uykudan uyanınca emiyor bazen az emiyor bazen iyi emiyor bide geceleri emzirebiliyorm bir aydır uğraşıyorum hala ayni dört aylık olduk geçmedi ısrarla geçmesini bekliyorum

Benim de aynı bazen iyi emiyor sanırım geçti diyorum sonra yine aynı. Emmediği zamanlar nasıl besliyorsunuz
S

Sebahat Ç.

23 Şubat 2026 23:35

Rukiye Sandıklıoğlu

Benim de aynı bazen iyi emiyor sanırım geçti diyorum sonra yine aynı. Emmediği zamanlar nasıl besliyorsunuz

Mesajınızi yeni gördüm biberona alıştırmak istemiyorum diye emmediği zamanlar biberonla vermedim onun yerine şırıngayla sağıp verdm uyuyup uyanınca emzirdm akşam uykuda emzirdm o şekilde gidiyor hala
R

Rukiye S.

25 Şubat 2026 08:46

Sebahat Çarbuğa

Mesajınızi yeni gördüm biberona alıştırmak istemiyorum diye emmediği zamanlar biberonla vermedim onun yerine şırıngayla sağıp verdm uyuyup uyanınca emzirdm akşam uykuda emzirdm o şekilde gidiyor hala

Ne kadar süre oldu sizin kilo alımı azaldı mı
S

Sebahat Ç.

25 Şubat 2026 09:10

Rukiye Sandıklıoğlu

Ne kadar süre oldu sizin kilo alımı azaldı mı

Üçüncü ayda başladı hala devam ediyor bu durum bir ayı geçti şuanda kilo alimi evet bu bir ay içinde azaldı 500 Gr almıştı dördüncü ayda doktor mama desteği verelim dedi ama ben mama vermek istemiyorum vermedm de kilosu çok kötü değil burda iki ay sonra ek gıdaya geçince düzelir herşey doktorlar kiloyu çok büyütüyor sağlıklı olsn kilosu normal olsn çok kilo çok sağlıklı bir bebek demek değil benim düşüncem bu yönde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir