Meme Reddi ve Kilo Alamama Durumu 4 Ay

141 görüntüleme
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 21:32
Yaklaşık 1 aydır meme reddi yaşıyoruz günlük Max 200 ml anne sütü çıkıyor bazen formül mamayla karıştırıp veriyorum bunun bir sakıncası olur mu?
Ve psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum kızım daha 4 aylık onun anne kokusuna anne sütüne ihtiyacı varken ona faydalı olamamak çok yıpratıyor beni doğum kilosu 3 boy 50 cm şuan 5.800 ve 63 cm hemşire kilo olarak alt sınırda zayıf dedi bu da daha çok yıprattı beni şimdi memeye nasıl döndüreceğimi Kara Kara düşünüyorum lütfen yardımcı olur musunuz?
S

Seyhan K.

19 Aralık 2025 21:53
Merhabalar instagramda @busracplk diye aratın kadın influencer reels videosu olarak süt artırıcı bir içecek hazırlıyor. ben regl zamanı 2 defa yaptım aşırı faydasını gördüm muhakkak bakın ve sık sık 2 saatte bir pompayla sağım yapın
S

Seyhan K.

19 Aralık 2025 21:55
Bebeğiniz uyuduktan sonra emziirn bem 4. Ayda meme reddini o şekilde aştım
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 22:01
Uyuduktan sonra başlarda emiyordu galiba biberona alıştı o yüzden şimdi memede kiyameti koparıyor
S

Seyhan K.

19 Aralık 2025 22:05
Siz mümkünse ısrarla uyduktan sonra emzirmeye devam edin muhtemelen süt akışı biberona göre az olduğu için meme reddi yaşıyor olabilirsiniz ,süt arttığında inşallah meme reddi bitmiş olur
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 22:06
inşallah teşekkür ederim 💖
B

Burcu B. Ö.

19 Aralık 2025 22:17
Seyhan hanım yorumunuzu gördüm ve hemen yaptım inşallah faydasını görürüm bende :( @Seyhan Kaplan
S

Seyhan K.

19 Aralık 2025 22:21
Gerçekten hemen etki etti özellikle regl zamanı çok azalmıştı sütüm
B

Burcu B. Ö.

19 Aralık 2025 22:23
Benimde bebeğim de meme reddi var bir aydın uğraşıyorum artık sağsam da fayda etmedi yani çok emmediği için bazen de emesi tutuyor süt yetmiyo gibi geliyo sağınca da aşırı az çıkıyor biberon falan da tutmadı hiç kaşık enjektör hiçbirini çok çaresiz kaldım sütümü artırmaya çalışıyorum mecbur
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 22:24
Kaç aylık bebeğiniz aynı durumdayız ve gerçekten aşırı can sıkıcı
B

Burcu B. Ö.

19 Aralık 2025 22:28
5.5 aylık
B

Burcu B. Ö.

19 Aralık 2025 22:31
Valla o kadar zor ki şu dönemde kendimden soğudum yani kilo alımı da durdu emmediği için sütüm de azaldı mama denedim kabul etmedi hani gece emerken fazla beslensin diye EDS denedim kablosu ağzına girer girmez uyandı yani emmekten başka çaresi yok benim de emzirmekten başka çarem yok ama olmuyor artık dışarı çıkamaz oldukçankü emerse de normal şekilde emmiyor üstüne doğru kapaklanıyorum öyle emiyor göğsümü ısırmaya falan başladı damaklarına sıkıştırıp çekiyor yani çok bunaltıcı
O

Ozlem

19 Aralık 2025 22:31
Gerçekten zor yıpratıcı bir süreç bende yaşadım aynısını 4 ay boyunca .benim bebeğimde sınırdaydı kilosu . Stres olmamaya çalısın bebeğinize yansıyor ister istemez. Elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz kötü düşünmeyin.Ten tene temasın iyi geldiğini söylüyorlar sağımınızı ihmal etmeyin bol bol su için
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 22:36
Benim bebeğimde önce mamayı kabul etmemişti Aptamil sma denedim olmadı en son Bebelac Gold tavsiye ettiler onu içiyor şuan eğer denemek isterseniz ama biberonu kabul etmiyor da demişsiniz gerçekten yorucu ve zor bir dönem rabbim hepimize öncelikle sabır versin çocuklarımızın da sütünü bereketlendirsin :(
O

Ozlem

19 Aralık 2025 22:39
Sağımda flanşı değiştirmeyi denediniz mi çok etkiliyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Aralık 2025 23:03
Anne sütü ile mamayı karıştırarak vermiyorsunuz umarım? Aynı biberonda??
Melike R. H.

Melike R. H.

19 Aralık 2025 23:46
Mesala 30 ml anne sütü 30 ml hazırlanmış mama karıştırıp veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir