Melodi Uyku Eğitimi Alan Var mı

74 görüntüleme
A

Ayşe G.

23 Mart 2026 13:22
Melodi uyku sayfasından eğitim paketi aldım ama içime sinmedi gibi yarın başlayacağız bebeğim 8 buçuk aylık, çok ağlamasından bana küsmesinden korkuyorum, alanlar oldu mu tecrübeleriniz neler
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
24 Mart 2026 13:37
Melodi Uyku Eğitimi alanlar oldu mu, tecrübeleriniz neler?

Bazı anneler Melodi Uyku Eğitimi'nden memnun kalmadıklarını belirtmişler. Bir anne, "Melodi uykudan eğitim aldım hiç memnun kalmadım kesinlikle tavsiye etmem boşuna para verdim" demiş.

Diğer yandan, bazı anneler farklı uyku eğitimlerinden memnun kaldıklarını belirtmişler. Örneğin, Gülnazik hanımdan eğitim alanlar memnun kalmışlar ve "Gülnazik hanımdan aldık uykuannesigulnazik diye memnun kaldık uykularımız düzene girdi" demişler.

Eğer Melodi Uyku Eğitimi'ne başlamadan önce endişeleriniz varsa, şu önerilerde bulunabilirim:

1. Eğitim başlamadan önce bebeğinizle ilgili tüm sorularınızı eğitmenle görüşün.
2. Eğitimin ilk günlerinde bebeğinizin tepkilerini yakından takip edin.
3. Ağlama süresini kısa tutmak için eğitmenle birlikte bir plan belirleyin.

Bununla birlikte, her bebek farklıdır ve her eğitim farklı sonuçlar verebilir. Eğer eğitim sırasında zorluklar yaşarsanız, eğitmenle iletişime geçmekten çekinmeyin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyku Meleği Uyku Eğitimi
2. Uyku Eğitimi
3. Uyku Eğitimi Alanlar
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir