Medipol Alerji Doktoru
290 görüntüleme
S
Sıla T. K.
16 Nisan 2026 11:17
Merhaba mega Medipol Üniversite hastanesi Profesör Dr. Hikmet Tekin nacaroğlu’na muayene olan var mı ya da başka bir çocuk alerji doktoru tavsiyesi de olur

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye17 Nisan 2026 11:25
Medipol Alerji Doktoru Hakkında Bilgi
Merhaba, Medipol Üniversite Hastanesi'nde Profesör Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu'na muayene olanlar hakkında bilgi bulamadım. Ancak, alerji doktoru tavsiyesi için bazı önerilerde bulunabilirim.
Alerji Doktoru Tavsiyesi
İyi bir çocuk doktoru veya alerji uzmanı ile görüşmek en doğrusu olacaktır.
Alerji tedavisi konusunda deneyimli bir doktor ile çalışmak, doğru tanı ve tedavi planı için önemlidir.
* Medipol Üniversite Hastanesi'nde alerji bölümü bulunmakta mıdır, bu konuda bilgi edinmeniz faydalı olacaktır.
Alerji Testi ve Tedavisi
1. Alerji testi için öncelikle bir çocuk doktoru veya alerji uzmanı ile görüşmelisiniz.
2. Test sonuçları değerlendirildikten sonra, bir tedavi planı oluşturulur.
3. Alerji tedavisi genellikle diyet değişiklikleri, ilaç kullanımı ve takipten oluşur.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Besin Alerjisi
2. Alerji
3. Besin Alerjisi mi Gerçekten ?
Merhaba, Medipol Üniversite Hastanesi'nde Profesör Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu'na muayene olanlar hakkında bilgi bulamadım. Ancak, alerji doktoru tavsiyesi için bazı önerilerde bulunabilirim.
Alerji Doktoru Tavsiyesi
İyi bir çocuk doktoru veya alerji uzmanı ile görüşmek en doğrusu olacaktır.
Alerji tedavisi konusunda deneyimli bir doktor ile çalışmak, doğru tanı ve tedavi planı için önemlidir.
* Medipol Üniversite Hastanesi'nde alerji bölümü bulunmakta mıdır, bu konuda bilgi edinmeniz faydalı olacaktır.
Alerji Testi ve Tedavisi
1. Alerji testi için öncelikle bir çocuk doktoru veya alerji uzmanı ile görüşmelisiniz.
2. Test sonuçları değerlendirildikten sonra, bir tedavi planı oluşturulur.
3. Alerji tedavisi genellikle diyet değişiklikleri, ilaç kullanımı ve takipten oluşur.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Besin Alerjisi
2. Alerji
3. Besin Alerjisi mi Gerçekten ?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
G
Gökçe ..
21 Nisan 2026 21:58
Arkadaşım bugün kızını götürmüş bana da tavsiye etti memnun kalmış hikmet beyden
S
Sıla T. K.
29 Nisan 2026 01:56
@Gökçe bende gittim geçen hafta bende sevdim sakin yaklaşımı güzel fakat çocuğunuzu iyi değerlendirin mide bağırsak sorunları da varsa eğer alerjiye eşlik eden Gastroentrolojiye gitmek daha doğru olur Güzide Doğan oda bu konuda oldukça başaralı tekin hocaya kontrolümüz var sürece göre bende gidip bi görüş alacağım
Yükleniyor...