Mama ve Kabızlık

664 görüntüleme
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 15:16
Aptamil Prosyneo 1 kullanana var mı kilo aldırıyo sindirimi iyi mi
B

Billur O.

19 Ocak 2026 21:13

İlkin Demir

@Billur Onuk Billur Hanım aklınızda başka mama önerisi var mı geçiş yapmayı düşündüğünüz?

Ya bir de e bebeğin çıkardığı mama ile bebelac arasında kıyaslama yaptım neredeyse tüm içerik aynı ama ucuz oluşundan dolayı insan bir tereddütte düşüyor🥲
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 21:15

Billur Onuk

Ya bir de e bebeğin çıkardığı mama ile bebelac arasında kıyaslama yaptım neredeyse tüm içerik aynı ama ucuz oluşundan dolayı insan bir tereddütte düşüyor🥲

Hangi mama Billur Hanım ben bilmiyorum doktorumuz mama önerileri yaparken birde evolvia yı saydı bize. Bizde de golden goat gaz,şişkinlik ve kabız yaptı.
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 21:15
Kübra Hanım bir de probiyotik kullanıyor musunuz damla?
B

Billur O.

19 Ocak 2026 21:17

İlkin Demir

Hangi mama Billur Hanım ben bilmiyorum doktorumuz mama önerileri yaparken birde evolvia yı saydı bize. Bizde de golden goat gaz,şişkinlik ve kabız yaptı.

Mamamil yerli üretim, içerğide bebelac gold ile aynı .. birde ilk bebeğimde holle kullandım ben organik demeter sertifikalı fakat marketlerde yok ulaşılabilirlik için stoklamak lazım birde fiyat olarak biraz daha yüksek
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 21:18
Evet kullanıyorum 2 tane birini 4 saat bir 8 damla biride 1 sefer 5 damla
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 21:19

Billur Onuk

Mamamil yerli üretim, içerğide bebelac gold ile aynı .. birde ilk bebeğimde holle kullandım ben organik demeter sertifikalı fakat marketlerde yok ulaşılabilirlik için stoklamak lazım birde fiyat olarak biraz daha yüksek

Billur Hanım kızımda o kadar gaz problemi var ki bir tek sma comfort iyi gelmişti şimdi kafam çok karışık evolvia,bebelac,holle sürekli bir şey denemekte kızıma kötülük yapıyormuşum gibi geliyor çok üzülüyorum.
B

Billur O.

19 Ocak 2026 21:21

İlkin Demir

Billur Hanım kızımda o kadar gaz problemi var ki bir tek sma comfort iyi gelmişti şimdi kafam çok karışık evolvia,bebelac,holle sürekli bir şey denemekte kızıma kötülük yapıyormuşum gibi geliyor çok üzülüyorum.

Çok haklısınız ne kadarlık kızınız ?
İ

İlkin D.

O zaman Allah yardımcımız olsun da doğru mamayı bulalım Kübra Hanım gerçekten tek bakıyorum bir de çıldırmamak için o ağlama krizlerinde kızım kıvranırken zor duruyorum.
İ

İlkin D.

Billur Onuk

Çok haklısınız ne kadarlık kızınız ?

4 ay 9 günlük Billur Hanım
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 21:27
İlkin hanım benimde 4 aylık bende sizin gibiyim sürekli ıkınıp ağlıyo lama yapmak zorunda kalıyorum hipp 2 sefer kakası o kadar sertti ki kanla geldi ilk kakası ağladı icim gitti dedım sonra sma iyi gelmişti o serileri topladılar olan numaraları acaba gerımı gecsem dedım onunla kakasını 2 gunde bır yapıyo sertde olmuyodu
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 21:29
Kübra Hanım ben de kullandıkça sizi güncellerim bu hafta sonuna kadar aptamile süre verdim sonrasında anane-dede ziyaretinde başka mama deneyeceğim. Bir de doğru bir şey mi bilmiyorum ama çevremdekiler 1 çay kaşığı rezene kaynatıp veriyorlar gaz ve kabızlık için.
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 21:32

İlkin Demir

Kübra Hanım ben de kullandıkça sizi güncellerim bu hafta sonuna kadar aptamile süre verdim sonrasında anana-dede ziyaretinde başka mama deneyeceğim. Bir de doğru bir şey mi bilmiyorum ama çevremdekiler 1 çay kaşığı rezene kaynatıp veriyorlar gaz ve kabızlık için.

Evet duymuştum ama kabız eden şeyi önlemek lazım o şeylerle geçilmez bence
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 21:40

Kübra

Evet duymuştum ama kabız eden şeyi önlemek lazım o şeylerle geçilmez bence

Bence de haklısınız sma comfort ile içeriği en yakın mamayı bulmak lazım.
S

Sümeyra s. s.

19 Ocak 2026 21:49
Merhaba bende sma comfort kullanıyordum hipp keçi sütlü olana geçtik aşırı kabızlık popoda hafif kanamaya gitti. Sadece sıvı ek gıda vermeye başladım hala daha kabız bol su verdim kayısı yedirdim ama geçmedi. Mecbur ilaç kullandım gazınbiten kızım gazlandı damlalara geri başladım. Mama önerisi bekliyorum
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 21:53
4 mama denedim en iyisi sma comfortu hipp kadar kötü mama yok golden goat bebelac gold ve Aptamil Prosyneo arasında kararsız kaldım
Kübra

Kübra

19 Ocak 2026 21:55

İlkin Demir

Bence de haklısınız sma comfort ile içeriği en yakın mamayı bulmak lazım.

Aptamil comfortmil dediler yakın olarak cok topaklandı bebegımde ıcmedı sevmedı erımıyodu mama suda
Ayşenur G.

Ayşenur G.

19 Ocak 2026 22:29
image
şuanki kullandığım bu
image
Aptamil de buydu
İ

İlkin D.

19 Ocak 2026 22:43

Kübra

4 mama denedim en iyisi sma comfortu hipp kadar kötü mama yok golden goat bebelac gold ve Aptamil Prosyneo arasında kararsız kaldım

Kübra Hanım Aptamil Prosyneo da çok gaz problemi yaşıyoruz ama doktor kontrolü var haftaya ondan sonra duruma göre mama değiştirebilirim. Bizde golden goat gaz ve kabızlık yaptı bende evolvia ve bebelac arasında gidiyorum.
Ayşenur G.

Ayşenur G.

19 Ocak 2026 22:55
Bebelac konfor olanı alın kızlar
İ

İlkin D.

20 Ocak 2026 12:39

Ayşenur Güdül

Bebelac konfor olanı alın kızlar

Ayşenur hanım Konfor mu Nutricare mi attığınız foto Nutricare son yazınız konfor?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir