Mama ve Kabızlık
114 görüntüleme

Kübra
19 Ocak 2026 12:16
Aptamil Prosyneo 1 kullanana var mı kilo aldırıyo sindirimi iyi mi
İ
İlkin D.
19 Ocak 2026 12:38
Kübra Hanım merhabalar şu an 1 haftadır deniyoruz ama bilmiyorum başka da geçeceğimiz mama kalmadı neredeyse sma comfort kullanıyorduk. Tek şu an da ki en büyük sıkıntımız gaz yapıyor gibi gözlemliyorum.

Kübra
19 Ocak 2026 12:40
Bende sma comfort kulanıyordum bu son olaydan sonra hipp aldım aşırı derecede kabız oldu mama değişikliğindendir diyip devam ettim lamayla zorlamakdan kan geldi korkuyorum artık
İ
İlkin D.
19 Ocak 2026 12:42
Kübra Hanım uygulamada bir sıkıntı var sanırım yazdıklarınızın bir kısmı rakamlı geliyor okuyamıyorum.

Taha F. Ş.
Avukat
19 Ocak 2026 13:07
Kübra Hanım uygulamada bir sıkıntı var sanırım yazdıklarınızın bir kısmı rakamlı geliyor okuyamıyorum.
İ
İlkin D.
19 Ocak 2026 13:11
Kübra Hanım bizde değiştirirken golden goat ile başladık gaz,şişkinlik ve kabız yaptı sonra hipp e geçtik hippte de aşırı sulu+kesik çıkarıp durdu.Şimdi aptamil prosyneo deniyorum ama sanki baya bir gaz yapıyor anlayamıyorum ve yoruldum mama olayından. Doğru bir uygulama değildir muhakkak ama kaka yaptığı yeri içeri yapmayacak şekilde biraz zeytinyağ ile uyarsanız.

Kübra
19 Ocak 2026 13:11
Evet giderilmiş teşekkürler

Kübra
19 Ocak 2026 13:14
Her mamasına bir çay kaşığı saf zeytinyağı koyuyorum zaten ama yapamıyor 4 saatte bir 8 damla şeklinde İlaç da kullanıyorum gazda sıkıntımız yok kolik bir çocuk Evet Ama artık kendi yapabiliyor ama kaka sıkıntımız var Bu son olaydan sonra esama kullanmıyorum Esma'ya geri dönsek olur mu acaba

Ayşenur G.
19 Ocak 2026 13:16
Merhabalar ben Sma comfort kullanıyordum sonra hipe geçtik sulu kesik kusma yaptı Aptamil prosyneo asla sevmedi resmen mama reddi yaşadık şimdi Bebelac gold konfor olanına geçtik çok çok şükür smadan bile çok sevdi çok memnunuz bir fırsat vermenizi öneririm vermeyi hiç düşünmediğim bir mamaydı ama en eski mamalardan bi tanesi olduğunu ve içeriğinin diğerlerinden farkı olmadığını Türk maması olduğunu öğrendim içim çok rahat bebeğim mutlu her gün kaka yapuyor

Kübra
19 Ocak 2026 13:20
Çok teşekkür ederim Ayşenur Hanım ben de 2 mama arasında kalmıştım Bebelac Gold topaklanma yapıyor mu acaba
B
Buse Ö.
19 Ocak 2026 13:41
Merhaba bahsettiginiz urunun iyi oldugu genelde süt alerjisi olan cocuklarda kullanildigini duydum doktor onerisiyle sanirim recete ile bile indirimli yazilabiliyor @Kübra

Kübra
19 Ocak 2026 13:43
Teşekkür ederim Buse Hanım kabız daha iyi geliyor mu bir bilginiz var mı
İ
İlkin D.
19 Ocak 2026 13:50
@Ayşenur Güdül Ayşenur Hanım aptamil prosyneo sizde de gaz yaptı mı çok ve rica etsem bahsettiğiniz mamanın görselini atabilir misiniz?
B
Billur O.
19 Ocak 2026 13:56
Merhaba benim de beklediğim bir konuydu hipple başlamıştık kusma yaptı bebelac gold a geçtim mama biberon reddi yaşayınca prosyneo denemek istedim daha sindirimi kolay diye yazıyordu ama gaz yaptı cok fazla gaz cıkarıyor kokulu şuan kullanıyorum ama devam eder miyim bilmiyorum

Ayşenur G.
19 Ocak 2026 14:17
Karıştırınca topaklanmıyor çözünüyor ben kaşıkla karıştırıyorum gaz yapmadı sevmedi aptamili görsel nasıl ekleyeceğim bilmiyorum mavi aptamil üstünde prosyneo 1 yazıyor