Mama Tercihi

501 görüntüleme
C

Cansu K.

2 Haziran 2026 09:27
Lütfen yardımcı olun. Bebeğim doğduğunda hastaneye yattığından beri meme reddi yaşıyorum ve sütümü hep sağarak verdim. 5.5 aylık olduk şimdi mamaya başlamak istiyorum hipp markasını denedik içmedi süte alıştığı için mi bilmiyorum bu durumda olan biri varsa çözümü nedir yardımcı olabilir mi artık süt sağmaktan çok yoruldum hem de bebek büyüdükçe ihtiyacı kadar sağamıyorum zorlanmaya başladım
C

Cansu K.

5 Haziran 2026 16:05
Ozlem
Evet süt / mama karısık gidiyorum öylede devam ediyorum. Şimdi sütüm eskisi kadar yok maalesef. Düzenli sağım yapamıyorum olduğu kadar diyorum artık.Zamanla düzelir ek gıdanız sorun etmeyin her şey zamanla oluyor. Yolun daha çok başındasınız 🫶🏻
ben de düzeni bozdum siz 10 ay iyi bile dayanmışssınız şu an günlük 5 sağıyorum azalıyo biraz gece mama gündüz de bira mama versem rahatlayacağım yazlar geliyo sütleri dışarda ısıtmak saklamak zor gibi
O

Ozlem

5 Haziran 2026 20:17
Cansu K.
ben de düzeni bozdum siz 10 ay iyi bile dayanmışssınız şu an günlük 5 sağıyorum azalıyo biraz gece mama gündüz de bira mama versem rahatlayacağım yazlar geliyo sütleri dışarda ısıtmak saklamak zor gibi
Evet düşününce nasıl sağmışım diyorum 😂. Evet yazın çok çabuk bozuluyor kokusu değişiyordu. İnşallah istediğiniz gibi olur zamanla
C

Cansu K.

13 Haziran 2026 10:29
Arkadaşlar mama konusunda aptamil daha tatlı bi tadı var diye bebek kabul edebilir diye duydum ama aptamil pronutra var bi de prosyneo ikisinin farkı ne deneyen varmı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir