Mama Reddi

386 görüntüleme
G

Gizem

3 Mayıs 2026 13:23
Merhabalar 4 aylığız bebeğim süt sağıp veriyorum mamayı da yemek istemiyor uykuluyken veriyorum yinede almıyor nağacağım bilmiyorum 2 aydan beri böyle sütüm de yetersiz
Fidannur Z.

Fidannur Z.

3 Mayıs 2026 13:29
Durum bende de aynı yaklaşık 3 haftadır böyle 4 aylık benim de bebeğim ne yaptıysam çözüme ulaşamadım ne yapabiliriz gerçekten çok zor
G

Gizem

3 Mayıs 2026 13:32
Fidannur Zor
Durum bende de aynı yaklaşık 3 haftadır böyle 4 aylık benim de bebeğim ne yaptıysam çözüme ulaşamadım ne yapabiliriz gerçekten çok zor
Bilmiyorum ama çok yoruldum zaten emmiyor bayadır göğüs ucum yok diye silikon vermiştim meme reddi oldu mamayı da asla içmiyor sürekli uyurken vermeye çalışıyorum onda da zar zor içiyor bir çözgümü yok mu her şeyine baktırdım normal çıktı enfeksiyon vs yok mamayı da değiştirdim biberon başlığını değiştirdim hiç bir işe yaramadı
O

Ozlem

3 Mayıs 2026 13:54
acaba biraz mama biraz anne sütü karıstırıp verseniz kabul eder mi öyle
M

Merve S.

3 Mayıs 2026 13:55
dut kurusu kaynatın için bol bol silikonlada olsa emzirin gerekirse her dk emsin emdikçe süt ürüyor arkadan. bende önce silikonla emzirdim meme reddi oldu dahs sonra emerken ilk beş dk sonrasında çekiyordum kendi mememi veriyordum ucum yoktu silikonla eme eme ve pompayla çıkardım suan 3 aylık rahatlıkla emiyor. mama reddine gelecek olursak 4. ayda tüm bebeler yapıyor sanırım arkadaşımın bebeği de yaptı oda içinden kaşıkla alıp yedirdi yeterkş yesin diye
B

Beyza Ö.

3 Mayıs 2026 15:10
Merhaba sol göğüs ucum benimde yoktu ama zorladım tutması için o emdikçe alıştı ve özellikle gece emmesi yapınca artıyor süt emin olun başta olmayacak gibi oluyor ama pes etmeyin önemli olan göğsün ucunun olması değil zaten kahvernegi kısmı komple ağzında olmalı
Fidannur Z.

Fidannur Z.

3 Mayıs 2026 16:52
Gizem
Bilmiyorum ama çok yoruldum zaten emmiyor bayadır göğüs ucum yok diye silikon vermiştim meme reddi oldu mamayı da asla içmiyor sürekli uyurken vermeye çalışıyorum onda da zar zor içiyor bir çözgümü yok mu her şeyine baktırdım normal çıktı enfeksiyon vs yok mamayı da değiştirdim biberon başlığını değiştirdim hiç bir işe yaramadı
Aynen bende böyle yaptım mama değişikliği yaptım emiyordu göğüs ucuyla şimdi meme de almıyor formül mama da az içip bırakıyor mamayı bile değiştirdim ama malesef hiç böyle olmazdı sizin bebeğiniz kaç içiyor hemen hemen .
G

Gizem

3 Mayıs 2026 17:07
Fidannur Zor
Aynen bende böyle yaptım mama değişikliği yaptım emiyordu göğüs ucuyla şimdi meme de almıyor formül mama da az içip bırakıyor mamayı bile değiştirdim ama malesef hiç böyle olmazdı sizin bebeğiniz kaç içiyor hemen hemen .
çok zor içiyor 90 bazen 80
Fidannur Z.

Fidannur Z.

3 Mayıs 2026 17:18
Gizem
çok zor içiyor 90 bazen 80
Benimde aynı 150 120 içen bebeğim 90 en fazla şuan peki doktorunuza danıştınız mı ne diyor
G

Gizem

4 Mayıs 2026 03:45
Fidannur Zor
Benimde aynı 150 120 içen bebeğim 90 en fazla şuan peki doktorunuza danıştınız mı ne diyor
Valla bişey demiyor beslenme reddi olabilir diyor sizinki ne diyor
Fidannur Z.

Fidannur Z.

4 Mayıs 2026 07:50
Gizem
Valla bişey demiyor beslenme reddi olabilir diyor sizinki ne diyor
Yani bizimkisi de atak haftası olabilir diyor ama çok uzun bu süre anlamadım mama değişikliği yapabilirsin dedi onu da yaptım normalde sma kullanıyordum şimdi bebelac gold kullanıyorum siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
G

Gizem

4 Mayıs 2026 07:52
Fidannur Zor
Yani bizimkisi de atak haftası olabilir diyor ama çok uzun bu süre anlamadım mama değişikliği yapabilirsin dedi onu da yaptım normalde sma kullanıyordum şimdi bebelac gold kullanıyorum siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Bende hipp kullanıyorum aptamile geçtim biraz daha şekerli olsun diye içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum ama bi işe yaramadı değiştirmem ek gıdaya erken geçirmeye çalışacağım kafasını iyi tutarsa destekli oturuyor gibi biraz biraz inşallah bari onu yer
Fidannur Z.

Fidannur Z.

4 Mayıs 2026 07:54
Gizem
Bende hipp kullanıyorum aptamile geçtim biraz daha şekerli olsun diye içeriğine dikkat etmeye çalışıyorum ama bi işe yaramadı değiştirmem ek gıdaya erken geçirmeye çalışacağım kafasını iyi tutarsa destekli oturuyor gibi biraz biraz inşallah bari onu yer
Bende öyle düşünüyorum hafif hafif tadımlara başlayabilirim inşallah ek gıdayı severler severek yerler yoksa süreç baya bi zorlu
G

Gizem

4 Mayıs 2026 09:37
Fidannur Zor
Bende öyle düşünüyorum hafif hafif tadımlara başlayabilirim inşallah ek gıdayı severler severek yerler yoksa süreç baya bi zorlu
Aynen çok zor uyurken vermeye çalışıyorum mesela şuan uyuyor ama içmiyor ben kalkıp dinlenmeye gidemiyorum bunu içirmeye çalışıyorum saatlerdir
G

Gizem

4 Mayıs 2026 09:38
İnşallah yemekleri bari sevsinler ya ben yoğurt verdim bugün kaşığın ucuyla yedi ama
Fidannur Z.

Fidannur Z.

4 Mayıs 2026 09:45
Oy maşallah bebeğiniz 4 ay kaç günlük
G

Gizem

4 Mayıs 2026 15:20
Fidannur Zor
Oy maşallah bebeğiniz 4 ay kaç günlük
4 ay 15 günlük
G

Gizem

4 Mayıs 2026 15:20
Boyu kilosu kaç sizinkinin
Fidannur Z.

Fidannur Z.

4 Mayıs 2026 15:21
Gizem
Boyu kilosu kaç sizinkinin
63 6400 sizin
G

Gizem

4 Mayıs 2026 22:26
Fidannur Zor
63 6400 sizin
Kız benim bebeğim 63 cm 6250
R

Reyhan A.

8 Mayıs 2026 13:12
Aynı şekilde benim bebeğim de hiçbir şekilde meme tutmuyor göğüsucum olmadığı için ben de silikonlu emzirmeyi denedim ama gene de olmadı ağzına alsa bile bir iki çekip bırakıyor ben de sürekli makineyle sağıp vermeye çalışıyorum ama bu da bebeğim uyudugunda sürekli benim zaman kaybım oluyor ben de dinlenemiyorum ve sanırım bebeğim anne sütünü alıştığı için mamayı kabul etmiyor ve göğüslerim makine kullandığım için sürekli yara oluyor bebeğim prematüre doğdu bir hafta küvezde kaldı buna bağlı meme reddi oluştu Aptamil denedim biraz da olsa içti en azından günde iki defa bile versem biraz daha benim için iyi olacak diye düşünüyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir