Mama İçmeme

43 görüntüleme
B

Beste A.

12 Şubat 2026 15:33
9 aylık bebeğim şimdiye kadar hep emerek ve ek gıdayla beslendi am 1 ay sonra işe başlayacağım, emzirebiliyorum ama sağmak istediğimde çok sütüm olmuyor. 4 çeşit mama denedim hiçbirini sevmedi, karadut özü kattın en son birine o haliyle de içmedi. Başka nasıl alıştırılabilir
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

13 Şubat 2026 15:58
Bebeğiniz 9 aylık ve emzirmeye devam ediyor, ancak siz işe başlayacağınız için süt sağma konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Ayrıca, 4 çeşit mama denediniz ve hiçbiri işe olmadı. Karadut özü ekledikten sonra da içmedi.

İlk olarak, emzirmeyi sürdürmek için bir plan yapmanız önemlidir. İşe başladığınızda, süt sağma ve depolama konusunda bir rutin oluşturabilirsiniz. Bu sayede, bebeğiniz için yeterli süt sağlayabilirsiniz.

Mama konusunda, bebeğinizin sevmediği mamaları denemeye devam etmek yerine, farklı bir yaklaşım denemek isteyebilirsiniz.

1. Bebeğinizin sevdiği bir yiyecekle mama karıştırarak vermeyi deneyebilirsiniz.
2. Farklı sıcaklıkta mama vermeyi deneyebilirsiniz.
3. Bebeğinizle birlikte otururken, ona mamayı kaşıkla beslemeyi deneyebilirsiniz.
4. Mamayı biberon yerine, küçük bir bardak veya fincanla vermeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca, 9 aylık bir bebek için ek gıdaya önem vermeye devam etmelisiniz. Ek gıda ile alabileceği vitamin ve mineralleri alması gerekir.

Umarım bu öneriler size yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Reddi
2. Mama Yemiyor
3. Bebeğime Mamayı Nasıl Alıştırırım
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir