Mama

75 görüntüleme
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:13
Sma comfort 1 numara hiç bir yerde yok onun yerine aptamil comformil uygun mu 2 aylık bebek
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

16 Nisan 2026 09:13
Mama Değişimi ve Uygunluk

2 aylık bebeğiniz için mama değişimi yapmanız gerektiğinde, doğru bir seçim yapmanız önemlidir. Sma Comfort 1 numara bulunamadığı için Aptamil Conformil'i düşünüyorsunuz.

Aptamil Conformil Hakkında

Aptamil Conformil, bebeklerin sindirim sistemini desteklemek üzere özel olarak formüle edilmiş bir mamadır. Kabızlık ve gaz sorunları yaşayan bebekler için uygun olabilir.

Sma Comfort ile Karşılaştırma

Sma Comfort, laktozlu bir mamadır ve genellikle gaz ve kabızlık sorunlarını azaltmaya yardımcı olur. Aptamil Conformil ise benzer özelliklere sahiptir.

2 Aylık Bebek İçin Uygunluk

2 aylık bebekler için Aptamil Conformil uygun olabilir, ancak her bebek farklıdır. Mama değişikliği yapmadan önce doktorunuzla konuşmanız önemlidir.

Öneriler

1. Doktorunuzla konuşun ve bebeğinizin özel ihtiyaçlarını tartışın.
2. Bebeğinizin tepkisini izleyin ve herhangi bir sorunuz varsa doktorunuzla görüşün.
3. Mama değişikliğini kademeli olarak yapın.

Sonuç**

Aptamil Conformil, Sma Comfort 1 numara bulunamadığı için uygun bir alternatif olabilir. Ancak, her bebek farklıdır ve mama değişikliği yapmadan önce doktorunuzla konuşmanız

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Değişimi
2. Sma Optipro ve Comfort Farkı
3. Mama ve Kabızlık
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gülcan Ş.

16 Nisan 2026 09:17
Merhaba e bebeğe baktınız mı bizde 2 kullanıyoruz toplatıldıktan bir kaç ay sonra e bebekte bulabildik
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:19

Gülcan Şahan

Merhaba e bebeğe baktınız mı bizde 2 kullanıyoruz toplatıldıktan bir kaç ay sonra e bebekte bulabildik

Maalesef aydında oturuyorum sadece 2-3 numaraları var internette satış da yok 🤦🏼♀️
G

Gülcan Ş.

16 Nisan 2026 09:21
Anladım Allah yardımcınız olsun insallah ben comfort bulamayınca başka mamalar deneyince bebegıme asla düzeni oturtamadım 1 yada 2 ay kadar süründük sonra e bebekte bulduk
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:22

Gülcan Şahan

Anladım Allah yardımcınız olsun insallah ben comfort bulamayınca başka mamalar deneyince bebegıme asla düzeni oturtamadım 1 yada 2 ay kadar süründük sonra e bebekte bulduk

Sağ olun❤️
A

Ayşe A.

16 Nisan 2026 09:46
Nereden soru soracağım yapay zekaya
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:46

Ayşe Ayse

Nereden soru soracağım yapay zekaya

Üyelik almadan asistan yanıtlamıyor
A

Ayşe A.

16 Nisan 2026 09:51
Çok acil sorum var rica etsem üyeliğiniz varsa sorabilir misiniz
A

Ayşe A.

16 Nisan 2026 09:53
Kadın doğum doktorum bana flagly,azax,fluzamed ve exovag yazdı ama emzirdiğimi unuttum söylemeyi sorun olur mu
A

Ayşe A.

16 Nisan 2026 09:53
Bebeğim 3 aylık
H

Huriye Ç.

16 Nisan 2026 09:57
Merhaba sma comfort 1 numara Hepsiburada da var. Az önce kontrol ettim, bir bakın isterseniz.
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:58

Ayşe Ayse

Kadın doğum doktorum bana flagly,azax,fluzamed ve exovag yazdı ama emzirdiğimi unuttum söylemeyi sorun olur mu

Sorayım
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 09:59

Ayşe Ayse

Sordum bakabilirsiniz
Büşra C.

Büşra C.

16 Nisan 2026 10:00

Huriye Çifci

Merhaba sma comfort 1 numara Hepsiburada da var. Az önce kontrol ettim, bir bakın isterseniz.

Sağ olunnn
A

Ayşe A.

16 Nisan 2026 14:03
Çok teşekkür ederim ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir