Laktoz İntoleransi
734 görüntüleme
G
Gülsüm K.
Premium Üye
9 Nisan 2026 12:27
Laktoz intoleransi hakkında bilgisi olan var mı ? Bebeğim üç bir haftalik
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 09:55
Relektaz gece de dahil mi kullandınız.kaç damla şeklinde.kaç ay devam ettiniz
Gecede dahil her emzirme öncesi 8 damla hatta en etkili yöntem hemen biraz süt sağıp içine damlatıp birkaç dakika bekledikten sonra bebeğe önce onu verip sonra emzirmek
Relactaz buzdolabında saklanilcak mutlaka
Sizin tanı kesinleşti mı doktorlar verdi mi relactaz
T
Tuğba K.
Premium Üye
4 Eylül 2026 11:41
5.6 aylıkken bebeğim emmeyi reddetti ekstra laktozsuz mama verdiğimiz için biberona alıştı yani emmeyi bırakınca mecburi bıraktım relaactazi yoksa bir yaşına kadar kullanacaktik.
Gecede dahil her emzirme öncesi 8 damla hatta en etkili yöntem hemen biraz süt sağıp içine damlatıp birkaç dakika bekledikten sonra bebeğe önce onu verip sonra emzirmek
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 11:48
Tanı kesinleşmedi çocuk doktoru tahmınen verdı iki damla olacak şekilde dedi .Pazartesi çocuk alerjiye gidecegız. Dolapta saklayın demediler dışarda dursa bozar mı
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 11:48
Tanı kesinleşmedi çocuk doktoru tahmınen verdı iki damla olacak şekilde dedi .Pazartesi çocuk alerjiye gidecegız. Dolapta saklayın demediler dışarda dursa bozar mı
G
Gülsüm K.
Premium Üye
4 Eylül 2026 11:55
Sürekli ağlama krizi var mı sancısı var gibi
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 11:55
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 11:57
Bizim de öyleydi sürekli sancı, gaz, kilo alımı yavaşti damla kullandık pek fark etmedi. Alerji doktoruna gittik. Bebeğin bezini de görmek istedi. Allah'tan fotosu vardı bezin. Balgamliydi kakası. İshal olunca uzun sürüyordu. Alerji testinde çıkmadı ama biz diyetle çocuğun rahatladıni bulmuştuk. Bazen cilt testinde çıkmıyor. Geçen kan verdik kanda çıktı. Alerjik olduğu
T
Tuğba K.
Premium Üye
4 Eylül 2026 12:00
Bu arada bizde hiç açılmamış 2.3 paket relactaz kaldı kullanıma devam edecek olursanız burdan yazin isterseniz size göndereyim
T
Tuğba K.
Premium Üye
4 Eylül 2026 12:02
Kesinlikle bozulur biz şehir dışına gitcegimizde buz küpleriyle gidiyorduk doktor özellikle uyarmıştı normal çocuk doktoru da bize ilk başta 2 damla demişti ama pek rahatlama olmadi gastroenteroloji 7.8 damla olmalı dedi
G
Gülsüm K.
Premium Üye
4 Eylül 2026 12:04
Sizinki alerjiymis o zaman laktoz intoleransindan ziyade peki şuan bebisiniz kaç aylık nasıl şükür benimkinin şikayetleri geçti ama kolik geçer huyu kalir derler ya gerçekten öyle oldu çok huysuz bı bebiş malesef aşırı ağlıyor hala her şeye çok zor uykuya geçiyor vs. vs. Aylarca ilk başta ağlamaya alışınca böyle olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum çok yıpratıcı
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 12:05
Aşerdi doktoru değil mi bakan gastroontoloji mi ?gaz var çok kıvranıyor ama aşırı ağlama yok emerken de damlayı damlatınca da bir süre sonra çok kıvranıyor
H
Hanise N.
4 Eylül 2026 12:07
Benim bebiş şuan sekiz aylık oldu. Diyeti açtım ama huyu kaldı dediğiniz gibi. Ağlıyor hhemen mızmız biraz da. Gündüz hiç uyutamazdim diyete başladıktan sonra onlar düzeldi ama hala kucağımda uyuyor yere koyduğum an uyanıyor. Bazı şeyleri değişmedi. Çok yorucu ve zor ama bebiş iyi
Yükleniyor...