Krem Öneri
46 görüntüleme
S
Sultan Ö. E.
7 Nisan 2026 18:03
50 günlük bebeğim var. Kendim vücut ağrılarım olduğunda önceden bengay kullanıyordum ama şimdi bebeğe zarar verir diye kullanmıyorum. Ağrı kesici krem olarak neyi kullanmam bebeğimi olumsuz etkilemez.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
7 Nisan 2026 18:04
Bengay krem gibi ağrı kesici kremleri emzirirken kullanmadan önce dikkatli olmak gerekir. Bebek sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olabilecek bazı içerikler içermektedir.
Emzirme döneminde güvenle kullanabileceğiniz ağrı kesici kremler:
Arnica krem: Bitkisel bir içerğe sahip olan arnica krem, kas ve eklem ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur.
Capzasin krem: Capsaicin içeren bu krem, ağrı kesici özelliğiyle bilinir.
Voltaren krem: Diklofenak içeren bu krem, emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.
Doğal yağlar: Doğal yağlar, kas ve eklem ağrılarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Özellikle hint yağı, zeytinyağı ve biberiye yağı gibi yağlar, masaj için kullanılabilir.
Bunları kullanmadan önce doktorunuza danışarak, güvenli dozaj ve kullanım şekli hakkında bilgi almanız önemlidir
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzirirkenn İlaç
2. Kortizonlu Krem
3. Kanguru Tavsiyesi Lütfenn 🙏
Emzirme döneminde güvenle kullanabileceğiniz ağrı kesici kremler:
Arnica krem: Bitkisel bir içerğe sahip olan arnica krem, kas ve eklem ağrılarını hafifletmeye yardımcı olur.
Capzasin krem: Capsaicin içeren bu krem, ağrı kesici özelliğiyle bilinir.
Voltaren krem: Diklofenak içeren bu krem, emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.
Doğal yağlar: Doğal yağlar, kas ve eklem ağrılarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Özellikle hint yağı, zeytinyağı ve biberiye yağı gibi yağlar, masaj için kullanılabilir.
Bunları kullanmadan önce doktorunuza danışarak, güvenli dozaj ve kullanım şekli hakkında bilgi almanız önemlidir
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Emzirirkenn İlaç
2. Kortizonlu Krem
3. Kanguru Tavsiyesi Lütfenn 🙏
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Damla B.
7 Nisan 2026 18:06
Bu hafta omzumu incittiğim için eczaneden aldım. Emziren anneye uygun olarak kamfolin diye bir krem verdi eczacı onu kullandım. Biraz yakıyor ama işe yaradı. Siz de eczacınıza danışarak krem alabilirsiniz