Kanguru Tavsiyesi Lütfenn 🙏
147 görüntüleme
L
Leyla.ekin
20 Aralık 2025 11:40
Bebeğim 2 gun sonra 2 aylık olacak kanguru bakıyorum ama çok kararsız kaldım bel destekli mi olmalı? düz model mi? oturaklı model mi?kullanıp memnun kaldıgınız marka varsa tavsiye ederseniz cok sevinirim ya da sunusakın alma diyecegınız bir marka varsa onu da yazarsanız sevinirim uzak durmus olurum o markadan 🥰🥰🥰
B
Buket ..
20 Aralık 2025 12:38
Bel destekli olursa siz çok rahat edersiniz ben 1 aylıktan beri tommybaby Angel anatomik kullanıyorum hem çok rahat hem bacakları m pozisyonunda duruyor
L
Leyla.ekin
20 Aralık 2025 12:52
Teşekkür ederimmm 🥰
G
Gökçin N.
20 Aralık 2025 13:23
Bel destekli alın. Biz nuna kullanıyoruz,çok memnunum.
L
Leyla.ekin
20 Aralık 2025 13:26
@Gökçin Noyan ona da bir bakayım tesekkür ederim
G
Glbk
20 Aralık 2025 19:02
Kesinlikle bel destekli alın.ben başlarda uydurukbir markanınkini kullandım.tahmin ettiğimden fazla işe yaradığı için kullanım sürem de fazlaydı.dışarda evde iş yaparken vs.ama belim inanılmaz ağrımaya başladı.öyle böyle değil.en son 20dk taşısam belime ipne batırıyolar gibi ağrı saplanıyordu.sonra babybjörn harmony kullanmaya başladım.bebeğim 6 aylık ve 9 kilo olmasına rağmen bel ağrım kalmadı.tabi bebeğin ağırlığı üstünüze yük oluyor ama asla ağrı olmuyor.şiddetle tavsiye ederim
E
Esma K.
20 Aralık 2025 19:09
Merhaba, kanguru bebek için çok kullanışlı oluyor. Bel destekli olanlara bakmanızı tavsiye ederim. Babybjörn markasını kullanıyorum ve oldukça memnunum.
L
Leyla.ekin
20 Aralık 2025 19:24
@Glbk @Esma kayacan dediğiniz markankn fiyatı bizim için fazla 🫣 tabiki bebeğimizin saglıgı daha önemli ama baska ihtiyaclarını da karsılayabilmek için bir urune o kadar para vermegiz 🥲
G
Glbk
20 Aralık 2025 19:26
Piyasada bel destekli muadili olan ürünlerde mutlaka vardır.araştırın.benim elim ayağım olduğu için tavsiye ettim.bebeğim bebek arabasından nefret ediyor her yerde kullanıyoruz kanguruyu.ama sizin kullanım süreniz az olacaksa gerçekten almaya değmez.veya ikinci el de bakabilirsiniz
E
Esma K.
21 Aralık 2025 19:52
Ben Türkiye de yaşamıyorum ve bulunduğum ülkede bu marka oldukça uygun fiyatlı. Siz söyleyince ülkedeki fiyatlarına baktım ve çok üzüldüm. Umarım bu markalar bizim ülkemizde de bir gün ulaşılabilir olur.
L
Leyla.ekin
22 Aralık 2025 01:30
@Esra Kayacan inşallah.. acıkcası amazondan baktım dediğiniz markaya yakın özelliklerde olan bir iki model buldum bel destekli ama yurtdısından gelecek gosteriyove fiyat 2 3 bin arası.. bu arada 2. Eline de baktım ama bel destekli olan babybjornlerin fiyatı 6 7 8 bin civarı yine