Konak

102 görüntüleme
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
21 Nisan 2026 13:13
Kızım 6.5 aylık konağı hiç bitmedi. Mustela şampuan kullanıyorum. Ayrıca mustelanın konak şampuanı ve kremini de aldım. Zeytinyağıyla da yağlıyorum. Bütün saçlı derisi konak dolu. Yağlayıp azaltsam yarın yine doluyor. Öneriniz var mıdır?
image
image
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
21 Nisan 2026 13:14
Konak Sorunu Çözümü

Kızınızın konak sorunu için şimdiden birçok yöntem denemişsiniz. Öncelikle, kullandığınız ürünlerin (Mustela şampuan, konak şampuanı ve krem, zeytinyağı) olumlu etkilerini görmüş olsanız da, sorununuzun tam olarak çözülmediğini belirtmişsiniz.

Öneriler:

1. Daha Uzun Bekleme Süresi: Zeytinyağı uygulamasını denediğinizde, yağın saç derisinde bekleme süresini uzatabilirsiniz. 30 dakika ila 1 saat arasında bekletmeyi deneyin.
2. Tarak Değiştirme: İnce dişli bir tarak kullanarak konakları temizlemeyi deneyin. Ayrıca, taraklama işlemini nazikçe yapmaya özen gösterin.
3. Şampuan Değiştirme: Mustela şampuanı dışında, başka bir şampuan markasını denemek isteyebilirsiniz. Örneğin, Pureseed veya Siveno konak önleyici şampuanları kullanabilirsiniz.
4. Banyo Sıklığı: Bebeğinizin banyo sıklığını artırarak konak oluşumunu azaltabilirsiniz.
5. Doktor Kontrolü: Eğer konak sorununuz devam ederse, bir pediatri uzmanına danışarak daha detaylı bir muayene ve tedavi planı oluşturabilirsiniz.

Konak sorununuzun çözülmesi için sabırlı olun ve denemeye devam edin. Umarım, bu öneriler sorununuzun çözümüne yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Konak Nasıl Geçer?
2. Geçmeyen Konak
3. Geçmeyen Konak
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
C

Cennet ..

21 Nisan 2026 13:23
Benim bebeğimdede vardı zeytinyağının içine karbonat koyup öyle sürdük 15-20 dakika beklettik ince dişli tarakla taradık ve bunu bir hafta arayla iki kez yaptık sorunumuz çözüldü
G

Gül Ş.

21 Nisan 2026 13:34
Plastik temizleme fırçası gibi olan konak tarağından aldık biz onunla çözüm bulabildik diğer tarakla geçiremedik o işe yaramıştı bizde
E

Esra B. B.

Premium Üye
21 Nisan 2026 13:38
Ben bebe yagi kullnmistim yarim saat beklettim kafasinda tarakka taradim gecti bi cok az kaldi
M

MK ..

21 Nisan 2026 13:42
Linola krem önermişti doktorumuz sürüp tarayınca geçti faydasını görmüştük
R

Rukiye ..

21 Nisan 2026 13:57
Bende aynı şekilde 5 aylık hiç geçmedi aynı marka şampuanı her şeyi denedim geçmiyor
Göktenur B.

Göktenur B.

21 Nisan 2026 14:36
Benim bebeğim de de çok vardı zeytinyağ yaptım taradım bı türlü bitmedi Biodermanın şampuanını kullanmaya başladım 4 aylıktan sonra banyo yaptıktan sonra saçını tarardım konakların kendi kalkardı şampuan bizde çok işe yaradı bı deneyin isterseniz ben konak için almamıştım hassas ciltli olduğu için o markaya geçmiştim yararını gördüm çokta bereketli bir ürün
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir