Konak Nasıl Geçer?
94 görüntüleme
İ
İlayda T.
13 Ağustos 2025 07:36
Merhaba, 3 aylık bebeğim var. Fakat saçında konak oluşumu mevcut. Nasıl geçer konak? Doktora gitmem şart mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
H
Hanife G.
13 Ağustos 2025 07:41
Benim bebeğimde de vardı. Duştan önce bebek yağı sürüp biraz bekletip duş aldırıyodum sonra konak tarakları var onlarla tarıyodum zaten yumuşadığı için hemen dökülüyodu. 3-4 yıkamada hepsi tamamen geçti

Ayşenur E. ..
13 Ağustos 2025 07:42
Merhaba ilayda hanım, Duş aldıracağınız gün yıkamadan yarım saat önce konak olan yere soğuk sıkım zeytinyağı sürün sonra duş aldırın. Duştan çıktıktan sonra konak tarağı ile saçını tarayın. Yavaşça tarayın, konağı geçecek ve tekrarlamayacaktır. Konak tarağı ebebekte ve civil mağazalarında var. Bu arada konağı akıntılı ve kokulu veya yara gibi değil demi eğer öyle ise dr gitmeniz lazım. Eğer kabuk gibiyse konak tarağı ile taramanız yeterli olacaktır. Geçmiş olsun :)

Cansu A. Ö.
13 Ağustos 2025 07:46
Duştan sonra da organik temiz içerikli bir yağ ile biraz yağlayın. Zeytin yağı degil ama duştan sonra da zeytinyağı kullanırsanız deriyi soyar. Deriyi soydurmak için z.yagi kullaniyoruz.
S
Selin E.
13 Ağustos 2025 07:54
Doktorumuz oksizinc losyon vermişti diğer türlü geçiremediğim konağı bu losyonla iki günde geçti
İ
İlayda T.
13 Ağustos 2025 11:46
Çok çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏🏻 kabuk şeklinde şu anki konağı. İnternette okuyunca korktum, koltuk altlarına dek yayilabilecegi yaziyordu
E
Ebru M.
13 Ağustos 2025 12:13
Banyoya sokmadan önce zeytinyağıyla saçlarını okşayın iyce yedirin beklettikten sonra duş aldırın ve duştan sonra konak tarağı ile tarayın
İ
İlayda U.
13 Ağustos 2025 12:21
Benim kızımın konakları kaşına kadar gelmişti nerdeyse saçlarına zeytinyağı sürdük banyodan önce ama sürekli değil hindistan cevizi yağı, bebek yağı bunlarıda kullandım hep banyodan sonrada hep taradım 1 aya geçti hemen geçmedi bizimkisi :)
D
Deniz M. G.
13 Ağustos 2025 16:39
Benim bebeğiminde kafasında olmuştu kaşlarına kadar inmişti bir süre arkadaşların dediği gibi yağladım geçmedi incia markasının köpük şampuanını aldım konak önleyici yazıyor. Bir süredir onu kullanıyorum geçti. Tabi etkisi var mı bilmiyorum ama saç derisini kurutmuyor.
Ç
Çiğdem Y.
14 Ağustos 2025 13:18
Konak sorunu bizde yaşadık. Banyodan yarım saat önce ph ı düşük bir zeytinyağı ileasaj yaptık. Sonrasinda konak taraği ile tarayıp banyo yaptırdık. 3. Yıkamaya tamamen geçti. Ekstra bir konak şampuanı almadık