Kolik Kolik Kolik
296 görüntüleme

Betül H.
14 Aralık 2025 21:42
2 aylık ve doğduğu gün 15. Günden beri ağlıyor, çıhlık çıgluga ve gerçekten wc bile gidemiyorum ocean laktoz enzms kullandım , nursevay kullandım, aguline,bioaga, hic biri fayda etmedi çocuğum hala aynı. Masajlar kovaya su koymalar yok hiç biri fayda etmiyor , alerji maması kullanıyorm süt alerjisi . Kolik yani. Çözümünüz var mı gerçekten psikolojim bozuldu bide 15 aylık bebeğim dahavar tek başındayım yani2 aylık ağladıkça diğeri de durmuyor . İlk cocugumda aynıydı böyleydi ama en azından uyurdu bu ikinci çocuğum uyumuyor bile bütün gün ayakta sallanıyor lütfen bi fikir verin
38+4 doğdu planlı sezeryan , 3100 doğdu, 6 ekimde doğdu, şuan 5 kg
38+4 doğdu planlı sezeryan , 3100 doğdu, 6 ekimde doğdu, şuan 5 kg
H
Hanise N.
26 Şubat 2026 23:42
Denemedim evım çokkk küçük bide onu alsam 18 aylık oğlum da yatmak ister yada sallar vs tehlikeli olduğunu düşündüm ama bakalım ne zaman geçiçek inanın bilmiyorum şu ramazan ayında tek dileğim yani bu cidden çünkü iki tane ccugum var biri 18 aylık biri 4.5 aylık işte , desteksiz bakıyorum çok zor gece kesintisiz uyusa yada bir iki kere mamaya kalksa sorun yok ama gece uyumadığı zaman günim kötü geçiyo gece uyusa zaten gündüz bi şekilde halledilir gece uykusu çok önemli biz anneler için :(
Ama normal değil bu kadar sık uyanması diş falan olabilir mi acaba? Yani bebeğimi aylarca kucağımda hoplatarak uyuttum gaz sancısı yüzünden uyuyunca da işte hamakta sallamaya devam ettik şuan uykuya geçişi hala çok zor ama en azından sallamadan uyuyor yani bir sorunu olmasa bu kadar uyancagini sanmıyorum
H
Hanise N.
26 Şubat 2026 23:44
Denemedim evım çokkk küçük bide onu alsam 18 aylık oğlum da yatmak ister yada sallar vs tehlikeli olduğunu düşündüm ama bakalım ne zaman geçiçek inanın bilmiyorum şu ramazan ayında tek dileğim yani bu cidden çünkü iki tane ccugum var biri 18 aylık biri 4.5 aylık işte , desteksiz bakıyorum çok zor gece kesintisiz uyusa yada bir iki kere mamaya kalksa sorun yok ama gece uyumadığı zaman günim kötü geçiyo gece uyusa zaten gündüz bi şekilde halledilir gece uykusu çok önemli biz anneler için :(