Kolik Kolik Kolik

149 görüntüleme
Betül H.

Betül H.

14 Aralık 2025 18:42
2 aylık ve doğduğu gün 15. Günden beri ağlıyor, çıhlık çıgluga ve gerçekten wc bile gidemiyorum ocean laktoz enzms kullandım , nursevay kullandım, aguline,bioaga, hic biri fayda etmedi çocuğum hala aynı. Masajlar kovaya su koymalar yok hiç biri fayda etmiyor , alerji maması kullanıyorm süt alerjisi . Kolik yani. Çözümünüz var mı gerçekten psikolojim bozuldu bide 15 aylık bebeğim dahavar tek başındayım yani2 aylık ağladıkça diğeri de durmuyor . İlk cocugumda aynıydı böyleydi ama en azından uyurdu bu ikinci çocuğum uyumuyor bile bütün gün ayakta sallanıyor lütfen bi fikir verin
38+4 doğdu planlı sezeryan , 3100 doğdu, 6 ekimde doğdu, şuan 5 kg
N

Nilay U.

14 Aralık 2025 18:50
Pışşşş sesi,yarım kundak,beyaz gürültü sesi,anne karnı sesi ben bunları denemiştim…3.ayda biraz hafifledi
Betül H.

Betül H.

14 Aralık 2025 18:52
Hepsini deniyorum tüm tuşlara bastım ama yok asla faydası yok asla artık psikolojim gitti yani Kolik kader değildir diyor doktorlar mesela ama neden Kolik, meme de emmiyor zaten biberonu zor tutuyoryani şaşırdım artık
Didem

Didem

14 Aralık 2025 18:54
Merhaba çocuk gastroentolojiye götürdünüz mü ?
Y

Yasemin Ü.

14 Aralık 2025 19:07
Sab simplex ve mommy bliss gripe water bize iyi geldi. Doktorunuzla konuşup belki bunları deneyebilirsiniz
N

Nur A.

14 Aralık 2025 19:34
Ben sizin yerşnizde olsam gider tüm tahlilleri yaptırırdım açıkçası evet bazı bebekler zorlar ama bu çocuğun huzurlu zamanı yok gibi anlatıyorsunuz eğer öyleyse araştırın kesinlikle anneler hisseder gastroloji allerji bölümlerine götürün baksınlar acı çekiyor belkide :(
Betül H.

Betül H.

14 Aralık 2025 19:54
Evet anneler hisseder yani çocukta bir şey var çözemiyorum dediğiniz gibi götüreyim huzurlu zamanı hiç yok gibi bişe
Didem

Didem

14 Aralık 2025 20:57
Hangi ildesiniz acaba
Betül H.

Betül H.

15 Aralık 2025 08:03
Kocaeli değirmendere neden sordunuz
Didem

Didem

15 Aralık 2025 10:52
Samsunda bildiğim çok iyi bi doktor var bizde ordudan ona gidiyoruz yakınsanız ona gidin diyecektim
M

Meliha O.

16 Aralık 2025 19:53
Hangi doktor acaba
H

Hanise N.

20 Aralık 2025 19:21
Benim bebişimde 7 aylık bu aylara nasıl geldiğimizi sormayın. Yaşadıklarnizin fazlası var eksiği yoktu dediğiniz bütün damlaları vs. kullandik hiçbiri fayda etmemişti. Şuan dönüp baktığımda hiçbirini kullanmazmisim hiçbiri fayda etmiyor ama insan bı umut kullanıyor işte çaresizlikten. Benim bebegimde de laktoz intoleransi vardi. Relactaz damla ve probiyotik bir tık iyi geliyordu. Ama gerçekten gastroenterolojiye bir gidin belki atladiginiz bir şey vardır. Ama benim gittiğim her doktor çözümü zaman diyordu gerçektende öyle çözümü sadece zaman. Benim bebeğim katıla katıla ağlardı psikolojim bozulmuştu Allah korusun nefesi gitcek falan diye psikolojim bozulmuştu. Yalnız kalmaktan çok korkuyordum. Yani yalnız değilsin canım her ay daha iyiye gidecek öyle düşün.
O kadar ağlıyordu ki bebeğim hiç öpüp koklamaya bile fırsat bulamıyordum
Betül H.

Betül H.

20 Aralık 2025 20:30
Hanise hanım aynıyız öpüp koklamaya firsatım yok sürekli ağlıyor ben de doktora götürdüm kan idrar tahlil bide ultrasonla böbrek bağırsak mide herşeyine genel bakıldı çocukta hiç bişe yok tek sorun gaz dediler inşallah çabuk geçer çünkü sağlığım akıl sağlığım hiç iyi değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir