Kilo Problemi
149 görüntüleme
B
Beyza N. Ö.
Premium Üye
26 Nisan 2026 22:03
Kızım 2840 gram 46 cm doğdu 21 aylık 10.5 kilo ve 86 cm yemek konusunda seçici et tavuk balık yemiyor çok hareketli kilo alımı durdu gibi etrafımızdaki insanlar çok zayıf diyor bilmiyorum öyle mi ne yapabilirim önerisi olan var mı
Ö
Özlem B.
26 Nisan 2026 22:25
Merhaba benim kızım da 1 yaşında 3560 kg 52 cm doğdu ama şuan 9.10 kg alt iki dişi çıktı şuan başka diş görünmüyor herhangi bir hastalığı da yok grip vs ama asla bir şey yediremiyorum farklı şeyler de deniyorum 5 aylıkken sütüm kesildi sma mama ile besleniyor mamayı bile zorla veriyorum açlığını asla hissetmiyor kendim nereden soru soracağımı bulamadım
B
Beyza N. Ö.
Premium Üye
26 Nisan 2026 23:16
Doktora gittiniz mi peki kan değerleri nasıl
Ö
Özlem B.
26 Nisan 2026 23:33
Hayır henüz kontrole götürmedim ama düzenli olarak demir ve vitamin ilaçlarını veremedim bunlar da iştahsızlık yapıyor olabilir mi acaba
B
Beyza N. Ö.
Premium Üye
27 Nisan 2026 08:38
Bildiğim kadarıyla demir eksikliği iştahsızlık yapar doktora götürmekte fayda var bence bizde aynı sorunu yaşadık bizim tahlillerimiz iyi çıktı ama yemiyordu zamanla düzelir dedi doktor ne zaman düzeleceğini bekliyoruz şu an

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye27 Nisan 2026 14:08
ızınızın kilosu ve boyu ile ilgili endişeleriniz olduğunu anlıyorum. Öncelikle, her bebeğin büyüme hızı ve kilo alımı farklıdır. Kızınız 2840 gram doğmuş ve 21 aylıkken 10.5 kilo ve 86 cm boyutlarına ulaşmış.
Bazı önemli noktaları göz önünde bulundurmak gerekir:
Doğum kilosuna göre 21 aylıkken 10.5 kilosu olması: Beklenen aralıklardadır ancak kesin判断 için doktor kontrolüne başvurmanız iyi olacaktır.
Seçici yeme: Çocuklar belirli yiyecekleri sevmediği için çeşitli ve dengeli bir beslenme planı hazırlamak önemlidir.
* Hareketlilik: Çok hareketli olması, enerji harcadığı anlamına gelir. Bu durum kilo almasını etkileyebilir.
Doktorunuz ile görüşmek için bir randevu oluşturmanız en doğrusu olacaktır
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kilo
2. Kilo Peoblemi
3. Kilo Soruları/bilgilendirme
Bazı önemli noktaları göz önünde bulundurmak gerekir:
Doğum kilosuna göre 21 aylıkken 10.5 kilosu olması: Beklenen aralıklardadır ancak kesin判断 için doktor kontrolüne başvurmanız iyi olacaktır.
Seçici yeme: Çocuklar belirli yiyecekleri sevmediği için çeşitli ve dengeli bir beslenme planı hazırlamak önemlidir.
* Hareketlilik: Çok hareketli olması, enerji harcadığı anlamına gelir. Bu durum kilo almasını etkileyebilir.
Doktorunuz ile görüşmek için bir randevu oluşturmanız en doğrusu olacaktır
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kilo
2. Kilo Peoblemi
3. Kilo Soruları/bilgilendirme
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...